Jelentkezz be Regisztrálj

Single Speed - SÖR
Posted 2004. June 07. - 19:25

Posted 2004. June 07. - 18:42

Posted 2004. June 07. - 11:01

Posted 2004. June 07. - 10:28

Posted 2004. June 07. - 08:33

Posted 2004. June 06. - 19:45

bár nekem apukám hozott külföldrõl egy Surly singleatort.háát az se szar.és az olcsóbb is volt...
de az ugri-bugri bringám is SS és arra is kéne egy láncfeszítõ, arra asszem én is csinálok.ez a képen nagyon tetszett!
az agy:Bike+nak van 7500ért 1x1-es agya, iparis.jó.az 135ös.és jó.én azzal ugrálok, és bírja(kop-kop-kop).
Posted 2004. June 06. - 19:24

Na, én is arra gondoltam, hogy egy ilyen, régebbi, de jó minõségû vázat kéne szerezni... (Bár, ha ahhoz is kell feszítõ...) Az új Hydra ötletet köszi, nekem azért nem ugrott be, mert eddig ezt a típust csak nõiben láttam... Pedig a kani egész jól néz ki, már kétirányba lapított alsócsöve is van... A Városközpont üzletháznál láttam a múltkor a kirakatban Magellán vázakat, bisztoss lehet ott kapni.
Neked amúgy mit jelent ez a "hazajövök"? Én is azért vettem fel anno az Exile nicket, mert egy jó darabig külföldön voltam, de már vagy két éve hazatértem... Mindenesetre elõre is kösz, ha kideríted, hol lehet kapni ezt a Bitex agyat.
Juhi:
Na, ez nem rossz. És említenek ott valami "Revolver" SS hátsóagyat is. Ez a kettõ meglenne, nem lenne gond... Persze jól nincs ezeknek se magyar forgalmazójuk.
Posted 2004. June 06. - 16:56

Posted 2004. June 06. - 13:27

BITEX:Itthon azt mondták a haverok hogy van az egyik elektronikai üzletben.Ha legközelebb hazajövök utánajárok.Exile majd ha megtudok mindent írok címet hogy hol van ez a bolt.Egyébként az én vázam is 135mm-es papucstávolságú és az aggyal nem kellett semmit csinálni hogy jó legyen.
Ez a láncfeszítõ sok emberbõl váltott már ki hasonlókat....
Posted 2004. June 06. - 12:29

Hi!
Most úgy õszintén.Olyan hülyeségeket tudtok beírkálni hogy az félelmetes(elõre is elnézést kérek mindenkitõl ;D)Hátsóagy ha nem SS jó a menetes.Pont ma tudtam meg hogy létezik BITEX márkájú 2 ipari csapágyas menetes agy amit 2500 ból meg lehet úszni.az egyik srácnak itthon olyan van.GYÖNYÖRÛ.Láncfeszítõ pedig.Többe kerül megírni ide egy hozzászólást(KEX)mint csinálni egy ilyet.Úgy õszintén, azt is beírhatnám hogy 2000ért odaadom neked???
http://www.bikemag.h...2&id=lancfszito
Lemezzel NE PRÓBÁLKOZZATOK mert nekem is elhajlott az eddigi összes a lényeg hogy horizontálisan és vertikálisan is merev legyen ezt csak az ilyen cucc tudja
Hátsó kerék pedig:3 éves és múlt héten volt teljes golyósorcsere mert összetörtek egyébként KIVÁLÓ:
http://www.bikemag.h...&id=hatso_kerek
Nem feltétlenül kell mindig a spanyol viasz szindrómát alkalmazni
hehehehehe nekem bejön ez a láncfeszítõ biszbasz ;D non lol így élõben!
Posted 2004. June 06. - 12:18

Olyan láncfeszítõt asszem, én is tudok csinálni...
(Hasonló kivitelû papucshoz kéne nekem is, amúgy.)
Megnéztem közben ezt a Kona Unit-ot, amit emlegettetek, hát nem gyenge... Csak vaddisznó drága, ami részben érthetõ, hiszen Race Face, Avid cuccok vannak rajta, csak így nem tudnám napi közlekedésre is használni, mert nem merném otthagyni sehol... Másik véglet: az Intersparban láttam valami megagagyi "montenbájkot", húszezerért még valami sárvédõszerûségek, csomitartó meg világítás is van rajta majomfogónak. Valami "Delta Bike", ferde papucsos. Le kell kapni róla a hajtásláncot (jó lesz a gyerekéhez pótalkatrésznek), feltenni egy BMX racsnit, egy szimpla hajtómûvet, meg valami skinnyt a legalább 6 TPI-s traktorgumik helyett, aztán gyí. Csak ezzel elveszne a SS egyik legfõbb elõnye, mert gondolom, csak a váz nehezebb, mint a Pyxisem komplett...
Posted 2004. June 05. - 22:38

Most úgy õszintén.Olyan hülyeségeket tudtok beírkálni hogy az félelmetes(elõre is elnézést kérek mindenkitõl ;D)Hátsóagy ha nem SS jó a menetes.Pont ma tudtam meg hogy létezik BITEX márkájú 2 ipari csapágyas menetes agy amit 2500 ból meg lehet úszni.az egyik srácnak itthon olyan van.GYÖNYÖRÛ.Láncfeszítõ pedig.Többe kerül megírni ide egy hozzászólást(KEX)mint csinálni egy ilyet.Úgy õszintén, azt is beírhatnám hogy 2000ért odaadom neked???
http://www.bikemag.h...2&id=lancfszito
Lemezzel NE PRÓBÁLKOZZATOK mert nekem is elhajlott az eddigi összes a lényeg hogy horizontálisan és vertikálisan is merev legyen ezt csak az ilyen cucc tudja
Hátsó kerék pedig:3 éves és múlt héten volt teljes golyósorcsere mert összetörtek egyébként KIVÁLÓ:
http://www.bikemag.h...&id=hatso_kerek
Nem feltétlenül kell mindig a spanyol viasz szindrómát alkalmazni
Posted 2004. June 05. - 19:54

Rég jártam erre... (A mostani hozzászóló nickek nem is ismerõsek. Gondolom, nektek sem az enyém.)
Azt szeretném kérdezni, lehet-e már Magyarországon valahol SS géphez alkatrészeket szerezni? Elsõsorban hátsó agyat, a többit majdcsak megoldjuk valahogy...
Posted 2004. June 05. - 14:38

Posted 2004. June 05. - 14:03

Posted 2004. June 05. - 10:40

Posted 2004. June 05. - 10:31

Posted 2004. June 05. - 09:44

Posted 2004. June 05. - 07:57

7. az hogy a két excenter ugyanugy álljon az a legkevesebb, inkabb az hogy elfordulhat az izgat..de mar eszelem ki annak is a megoldását....
Posted 2004. June 05. - 02:11

5. Az átalakítás után rájösz, hogy olcsóbb, és kényelesebb vízszintes papucsosra áthegesztetni.
Hogyan oldod meg, hogy a két excenter ugyanúgy álljon?
Egyébként hajrá!