megköszönném kedvességeteket!

Titánvilla ennyire jó?
Merida CX500
Vannak még fejlesztési terveim(normális agyak, UST felni), a titánvilla viszont nagyon bejön.
A B+ tárcsás agy nem szimmetrikus.
Szume, gratula! Le a kalappal.
Mire fogod használni? Erõsen versenygép kinézete van...
Bár a felnimatricához hozzáigazíthattad volna a külsõ feliratát. Az sokkal szebb.
Merida CX500
Új kérdésem:
A B+ tárcsás agyát hogyan fûzzem be?
Befûztem az agy közepére a felnit egyforma küllõkkel j-b oldalt. Beteszem a vázba, megnézni, hogy áll- q ferdén, a jobb láncvilla felé el van tolódva a felni.
A váz egy Pyxis. Szal csak én vagyok a hülye, vagy ne sírjak, és húzzam át középre a felnit a küllõ lazítással-feszítéssel?
Agy: 24204, a kónuszos verzió.
Merida CX500
Nem teljesen hiteles adat. Negatívba tarázni kellett egy mérleget, mert csak 2 kilóig mért.a 2300g a vázra az mennyire pontos adat? Ennyit számítana a 20"?
Nálam 18", duci felsõcsõ (állítólag +50g),V- fék konzol és csavarok nélkül 2250g.
Csavarokkal 2303.
Merida CX500
Nem Morati, de titán. Kínai gyártmány, ami Airbone, Spicer, stb. neveken fordul elõ a világban és kereken 600g volt vágatlanul. Most szerintem 570 lehet.Hát ezt gyorsan összedobtad... Szép lett.
Milyen villa került bele? Csak nem a Morati?
Mennyit nyom a gép?
Merida CX500
A hajtómû az egy Truvativ Firex 33-as lánctányérral.szume, ez gyönyörû. Majd összeírod a többi alkatrészt is? Fõleg a hajtás érdekelne... köszi.
Merida CX500
Mar majdnem keszen van.