Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Single Speed - SÖR

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3714 hozzászólás a témában

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
grat a vázhoz. szép.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

nexus8

nexus8

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

viszont ami valóban érdekes az a B+ egysebességes cuccok amiket a friss számban lehet látni. ezúton szeretnék kérni mindenkit aki tudja mirõl beszélek -ellentétben azokkal a boltokkal amelyekben jártam- üvöltsön má ide egy hozzászólást ha talál valahol ilyen kis aranyos agyakat valamelyik boltban. na  csá.

Nekem van egy ilyen aggyal eladó kerekem, agyváltót tettem a gépbe, az SS-t meghagyom a fanoknak. Zac19 felni, DT küllõk, B+ SS agy.

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Merida CX500

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Az elobb hozta a futar a vazamat!
Nagyon tetszik!
Majd lesz fent kep is.

Merida CX500

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás

Más téma: Tudtok vhol fellelhetõ tárcsafékes SS monti agyat? Prefer B+

Van belole konuszos es ipari csapagyas is. Az konuszos ugy 12, az iparis 25 korul van. A www.csekert.hu oldalon meg is talalod oket. Nekem van egy konuszos. Az a legjobb benne, hogy kazettas, igy barmilyen fogszamu lanckerek talalhato hozza es meg a lancvonallal is lehet jatszani, mert kb. 3 tanyernyi hely van rajta.

Merida CX500

ascaris

ascaris

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Nekem se lóg ki a tengely vége az anyából. Elõször túl kis átmérõjû hézagolót tettem a papucs mellé, a próbaúton ki is rántottam a tengelyt, jól beszorult a lánc, cipelhettem az egészet haza. Boltbajárós, kirándulós célzattal nekem mûködik egyenlõre.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Hát, én már a 130as vázhoz is tengelyt cseréltem, mert csak pár menet fogta... És ez egy gagyi tömítetlen csapágyas cucc...

ascaris

ascaris

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Szerintem a 110-es pályaagy is király montiba, ha az ember nem akar vele nagyon zúzni. Ha nem zavar, hogy a távtartózás miatt asszimetrikus lesz a hátsótengely terhelése, még segít is kihozni a láncvonalat. Nekem elõre a 44-es lánckerék csak jóval 50 mm fölötti vonallal ment fel monti vázra, jól jött a távtartózás hátul. A tengelye meg épp elég hosszú gyárilag, hogy eltolva is megfogja mindkét oldalon az anya. Csúnya, nem mernék ráugrani, de aszfalton mûködik.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Tárcsás B+ ss hegyekben áll mindenhol emlékeim szerint. A Hugóban tuti láttam pár hete.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Hát nagyon úgy néz ki, hogy ugyanattól a tajvani gyártótól veszik és Mo-on/Angliában csak festik...

Egy boltos ismerõsöm mondja erre: A tajvani gyárban nappal a márkás cuccok készülek, este meg a B+ és társai...

Más téma: Tudtok vhol fellelhetõ tárcsafékes SS monti agyat? Prefer B+

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás

fog örülni neked.....

Ezt miert irtad?

Merida CX500

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
nagyon valószinü, hogy már a tajvani gyártó festi és gravirozza olyanra amilyenre a megrendelõ kéri :) ...Anglia meg bizos messzebb van s ez látszik az áron :D

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Hát nagyon úgy néz ki, hogy ugyanattól a tajvani gyártótól veszik és Mo-on/Angliában csak festik...

A B+ asszem 7 Mátyás plusz apró, az OnOne viszont 10 fölött van...

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
a szembetünõ hasonlóság.....

Feltöltött kép

Feltöltött kép

huppssszzzz....nini.... :)

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Azért lenne balhés a DX.

Az On-One 135ös, ha jó neked az 50 mmes láncvonal, akkor biztos fasza lesz. Milyen csapágyazása van? Kónuszos-szerelhetõsnek látszik. És kipróbálhatod vele a fix hajtást is:)

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Nekem 135ös kell, szal no para...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
A DX tudtommal BMX cucc, az a 113 meg biztosan 110 valójában, csak remegett a keze, mikor mérte. 110 a BMX szabvány (némelyik pályabringa is 110es egyébként) 135ös vázba csak tengelycserével esélyes, és gõzöm nincs, lehet-e bele tengelyt találni...

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Úgy néz ki sikerült rászánnom magam egy SS agy vételére.

Elsõ versenyzõ Õ lenne , bár semmi infót nem találtam róla, a sh!mano honlapján sincs fennt...érdekes. Létezik egyáltalán 113mm-es kónusztávolság? Vagy ez lenne a bmx-é?

A befutó egyelõre ez az On-one , mer viszonylag óccsó, meg 135mm-es, meg szép is, megminden.
Kerékszettbe 75 fontba fájna, ami sztem pofátlanul sok, szal asszem házilag gányolok majd, csak pofára ne essek...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

Majd jol kifaggatom :)

fog örülni neked.....

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag