Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Single Speed - SÖR

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3714 replies to this topic

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts

Kapitány!
Ha leviszem fûzetni a paul agyamat, nem nyálazátok nagyon össze? :D

Hááát azt nem tudom garantálni ;D De az építés meg lesz ;D ;)

Ezüstkerék

Ezüstkerék

újonc

• fórumtag
  • 7 posts

Ki ez a ezüstakármi! ;D ;) :) Melyik maratonon lehet látni már híresen hírhedt egyszeregy az kettö egyesületet ;D Tisza ,Zemplén,Duna stb.

Kedves Hessler!
Én az egyszeregy KE oszlopos tagja vagyok. :)
A Duna maratonon majd láthatsz.
A bringámról majd megismersz.
Fekete TREK SS. ;)(80'évek geometriája) ;D
Nem lesz nehéz dolgod... :D

Hessler

Hessler

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
Üdvözletem! SS-ek és SS-telenek! ;) Sok kevesebb vagy több Születésnapot kivánok az Elnök úrnak! 10
.vagy a 20. már ;D ??? Ki ez a ezüstakármi! ;D ;) :) Melyik maratonon lehet látni már híresen hírhedt egyszeregy az kettö egyesületet ;D Tisza ,Zemplén,Duna stb.

Ezüstkerék

Ezüstkerék

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Helló!
A Kerékvárból elfogyott az egyetllen SS tárcsás agy!
Mert megvettem. Ja és nem 13900HUF , hanem:
28.50HUF/g volt az ára... ;D ;D ;D

Boldog szülinapot Fityisz!!!

Jojoba, még mindig gyrekbringával tekersz? :D ;)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Viszont nem szimetrikus agyperemû.... :(

Kapitány!
Ha leviszem fûzetni a paul agyamat, nem nyálazátok nagyon össze? :D

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Boldog szülinapot Fityisz ;D

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 posts
Csapágyas volt,nem kónuszos,tárcsás és kazettás volt mivel a fogaskerék bordákon volt amit ilyen menetes zárógyûrû rögzített.A weboldalon nincs rajta(én is furcsállom)és gyorszáras.

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Biztos, hogy a B+ kazettás agyát láttad ??? Mert az 24000ft kürül van ::) Egyébként a Luongo-ban láttam ;D

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 posts
Kerékvár?Ott láttam egy tárcsást 13900ért

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Emberek! Szenzáció! Most jártam egy bizonyos boltban, és kezemben tartottam végre a b+ Single speed agyait ;D ;D Az egyszerüt és a tárcsást is :o ;D Hurrá Sztalináá ;D

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 posts
Köszi málna szerintem is csak sz*r napom volt.Hamarosan indulok a hegyre 8)

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts
Mi is megyünk ki nagykovácsiba, de csak mint nézõk... váltó probléma ide vagy oda tele a tököm a sáros versenyekkel :-\

King Kahuna

King Kahuna

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
Elszúrtam 135-ös vagyok, semmi sem igaz...
A régi Kona SS vázam (2000-es Kaboom, alu) az volt 140-es vagy akkörüli, mert az agyból - jóféle SPOT hátsóagy - le kellett venni egy picit házilag, hogy beférjen a Unit-ba.

Méreteket nem láttam, de eddig 16-18-(19)-20"-os vázakat lehetett rendelni. A 19" azért van zárójelben mert azt még csak a katalógusban láttam, de a készleten soha...

Holnap Crosskovácsi, már megvan a rajtszámom, állat sáros a pálya, de egy élmény lesz ss bicajjal, mert nagyon jó kis singel trail részek vanak, másrészt ezerrel nyomulva fogok röhögni a többiek szenvedésén.
Ja, most találkoztam néhány élversenyzõvel, akik iszonyatos pénzeket tolnak el váltóbovden szettre, merthogy sár van. Jót kacagtam, õk már elõre szenvednek és csuromvízesre izzadják ágynemûjüket éjszaka, hogy mi lesz holnap!

Majd beszámolok, hogy milyen volt.

kiscsango

kiscsango

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Ez a 135 mm elég érdekes.
Érdekesebb mint amiket én eddig írtam, de persze ezzel sem fog a többség egyetérteni. De ezek után én nem mondom magam SS tulajnak. :-X

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts

Láttam magam említeni a 103. oldalon, ami igen jól esett, köszi.

Mert büszkék vagyunk Rád ;) :)

Méretben mekkorák a Unit-ok? vagy ez még nem tudható?

Jah: az én papucstávolságom 140mm, ki vagyok rúgva?

:o hogyhogyhogy? ez a váz vagy az agy "tulajdonsága"?

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
ne sirj már ennyit, kicsit tulreagálod a dolgot. éppen taliztál 2 zsernyákkal aki rossz hangulatban van... én naponta megyek el mellettük és le sem szarnak. 1szer elémsz bicózni és ebbö azt vonod le, h nem lehet?? hol ebben a logika.... menjé fel jánoshegyre nyugodtan, a túristaúton nem fognak szalonnázni a rendõrök a bicósokat várva...
on

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 posts
Hello!

Ma voltam csomó boltban és sehol sem lehetett kapni páratlan fogszámú racsnit szóval ez kilõve.Majd még esetleg szétnézek.

Más.Majd megöl az ideg mert most voltam az érettségi banketten és olyan szar volt hogy azt szavakkal le sem lehet írni.A Vén Hajóban voltunk és mindeni azzal jött hogy kurva drága .ÉÉÉÉÉSSSSS!!!!!?????Nem én szerveztem és ilyen csak egyszer van.És sztem nekem van a legszarabb osztályom ezen a Földön.Elszakadtam a többiektõl és visszajöttem a koliba.Teljesen el volt/van durranva az agyam.Felhoztam tegnap a bicómat és tegnap este kivittem elõször tök jó volt meg minden.Viszont most eldurranva is kivittem és nagyon megjártam.Kimentem Deák térre ahhoz a sétálós szökõkutas építményhez.Tegnap voltak ott biztonsági õrök de úgy gondoltam talán 1/4 12-kor nem lesznek.Erre hülye fejjel vagy 25-tel neki-tekertem és lezúztam azon a lépcsõsoron(a végén a duplán síkra érkeztem :))Elintultam a másik felé miközben ment az anyázás az épp kint ülõ egyetlen asztaltól de ez még semmi.Mennék föl erreföl:Hé te ott álljál csak meg.Rendesen éreztem a gatyámon hogy egy hajszál választ el a bef*sástól.2 zsaru nagyon durván leugatott.Soha többet oda nem megyek.És különben is elõször életemben felhozom a bicajt erre ezt kapom.tegnap csomóan intettek és tök jól esett mert még nem tapasztaltam ilyet.De ez a mai este ez csapnivaló volt

Ennyire kell vigyázni a zsarukkal vagy csak egyszerûen nem lehet itt Pesten sehol sem bicajozni?
És holnap még a János hegyre sem biztos hogy fel merek menni mert félek hogy csinálok valami hülyeséget.Jó most biztos elfogult vagyok mert túl vagyok az érettségin meg minden de szomorú is :-\ :'( :'(

King Kahuna

King Kahuna

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
Még még még valami!!!

Ha jól láttam valami titkos dokumentumot nálunk, akkor kis hazánkba érkezik 4db Unit váz (ez a Kona SS váza, True Temper OX Platinum,ha minden igaz) a 2005-ös szériából a tél elejére!

Ilyen még nem volt!
Pedig nem is ugattam bele a rendelésbe!

Remélem nem tartjátok sznobizmusnak a direkt ss bringát!
És mondjuk a Luongo vesz belõle 1-2-t csak, hogy legyen nekik...

King Kahuna

King Kahuna

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
Sziasztok!

Láttam magam említeni a 103. oldalon, ami igen jól esett, köszi.

A tény az, hogy ss bringásként - a "szakirodalom" szerint - általában leginkább valami elfajzott cc ridert kell elképzelni. Nem említenek dirt-ös gyereket soha. Talán azért, mert náluk a ss csak arra jó, hogy ne essen le a lánc. Legalábbis mi kb. kétnaponta konvertálunk Polar-X, Napalm, HiTec és egyéb romokat: recsegõvel felkötött Sora váltó és kibejlagozott 9-es hátsó agy... szerintem az nem ss!
Hogy a futárbicajosok hova tartoznak, az passz...

Mégvalami: nálam az ss bike a legmegbecsültebb darabok egyike, k.. sokat költöttem rá (asszem Fityisz is) és nem arra való, hogy váltó hiányában, farát lazán bepöccintve, szétkúrjam a kukát a bolt elõtt.
Szeretem a tömegét (8.3kg), a minimál dizájnt, hogy egyenes a láncvonal, hogy sokkal jobban figyelek a helyes nyomra terepen föl és le egyaránt, hogy a síkon pörgõsnek tûnõ áttétellel (32:16) remekül megtanulok húzni és egyben körben hajtani is, hogy hihetetlen merev a hátsó kerék a speckó agy és szimmetrikus-széles fûzés miatt, hogy nem kell megállni olajozni, takarítani és mindezért anyázni egy sáros maraton alatt (Sopron), meg talán erõsödöm is egy kicsit...

Fontos info mindenkinek: 43 (és mindenféle fura) fogszámú lánckerék állítólag most jött az országba Gebhardt néven!

Jah: az én papucstávolságom 140mm, ki vagyok rúgva?

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Fityisz!

Írj már a bikkamkkba vagy akárhova egy cikket, ahol egy kis történetórával egybevegyítenéd azt, hogy M i i s a z a z S S ? :)

Öntsünk tiszta vizet a pohárba!!:)

(a végére meg odírnád, hogy 1×1 SE ;))

b.