Sziasztok!
Láttam magam említeni a 103. oldalon, ami igen jól esett, köszi.
A tény az, hogy ss bringásként - a "szakirodalom" szerint - általában leginkább valami elfajzott cc ridert kell elképzelni. Nem említenek dirt-ös gyereket soha. Talán azért, mert náluk a ss csak arra jó, hogy ne essen le a lánc. Legalábbis mi kb. kétnaponta konvertálunk Polar-X, Napalm, HiTec és egyéb romokat: recsegõvel felkötött Sora váltó és kibejlagozott 9-es hátsó agy... szerintem az nem ss!
Hogy a futárbicajosok hova tartoznak, az passz...
Mégvalami: nálam az ss bike a legmegbecsültebb darabok egyike, k.. sokat költöttem rá (asszem Fityisz is) és nem arra való, hogy váltó hiányában, farát lazán bepöccintve, szétkúrjam a kukát a bolt elõtt.
Szeretem a tömegét (8.3kg), a minimál dizájnt, hogy egyenes a láncvonal, hogy sokkal jobban figyelek a helyes nyomra terepen föl és le egyaránt, hogy a síkon pörgõsnek tûnõ áttétellel (32:16) remekül megtanulok húzni és egyben körben hajtani is, hogy hihetetlen merev a hátsó kerék a speckó agy és szimmetrikus-széles fûzés miatt, hogy nem kell megállni olajozni, takarítani és mindezért anyázni egy sáros maraton alatt (Sopron), meg talán erõsödöm is egy kicsit...
Fontos info mindenkinek: 43 (és mindenféle fura) fogszámú lánckerék állítólag most jött az országba Gebhardt néven!
Jah: az én papucstávolságom 140mm, ki vagyok rúgva?