Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Single Speed - SÖR

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3714 hozzászólás a témában

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás

valszeg nem PXel járkálnának.

Ez most Planet v Polar ::) ??? Egyébként ha ezeket a bringákat akarjátok egysebességesíteni tényleg a leg egyszerübb és olcsobb megoldás a láncfeszítõ készítés ;) Csak ne igénytelenül ;)

jojoba

jojoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
Át is lehet alakítattni a vázat ::)

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás

. Azt szeretném megkérdezni hogy az a csavar ami a váltófülbe megy, az mekkora, és milyen menetemelkedésû? Csinálnék énis vmi feszítõ dolgot.

A mérete: 10x1-es ;) természetesen miliméterben!

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
csak ne fogjátok egymás kezét jó .. ? .. kissé agyament dolog lett ez az SSezés.
na mind1, inkább nem szólok bele, .. de létezik FÉL (csak lor ékezet nélküli írását nehéz megfejteni :D) láncszem. 1 mnél közelebbröl nem láttam, nem tudom milyen, de van.
amuigy Hessler: nem veszünk/nek olyan vázat, mert ha jó dolguban vázakat vennének, hogy hú most épp ez a legjobb, akkor valszeg nem PXel járkálnának. másrészt meg csak azért cserélni botorság.

Hessler

Hessler

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Kedves thez! Köszönöm az elismerö szavaidat és a választékos dicséretedet! Szeretném látni azt a csoda láncszemet én fiatal SS vagyok még nem láttam ilyet!!! :'( Egy kicsit sajnállak mivel eltérõ elképzelésed a SS-röl de tudomásul veszem a felfogásodat. :'(Lényeg az hogy TE is bringázol ;) Mellesleg a Fityisz/Hessler 2 különbözõ SS.személyt takar :o

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
OFF

amugy hessler: fityisz után szabadon, mi?
(nyal nyal nyal nyal)

thez, ez alaptalan és rosszindulatú megjegyzés volt, ugye Te is érzed? persz, hogy érzed, hisz ez volt a célod... de miért is? mert valaki már megint rávilágitott, hogy vannak hiányosságaid? ez nem szégyen! az viszont szánalmas ha a rögtön támadsz és rágalmazol.......

ON

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Hessler.
a patentszem mind2 odlalán kivül van mivel az egy külsö szemet helyettesít, amitöl annyiba különbözik, hogy kézzel szétszedhetõ. szal marhára nem azt írtam le, de te már csak tudod, mert IGAZI SS-es vagy. bezzeg én mi? ha olyan egy ss-es mint te, én sose legyek az.. én csak egy egyszerü kerékpáros vagyok, egysebességes bicóval. kész. !
ejj de viccesek vagyunk. mondták már h b****tt jó humorod van?
amúgy mi is a baj? mert most nem vágom teljesen.
amugy hessler: fityisz után szabadon, mi? :-X
(nyal nyal nyal nyal)

Hessler

Hessler

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Kedves thez! Tökéletesen leírtad a patentszemet. :DNem kellene már végre egy normálisabb átalakított SS. gépet csinálnotok végre! ::) Melyik nagykerben lehet kapni azt a baró láncfeszitöt? :) Különben kinek a pap vagy a papné! ;)

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
és mi lenne ha 17 es fogaskereket raknál hátra?olyan csavar jó bele ami a régi sis váltót fogatod fel!

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Na! Az van hogy eddig kijött a láncszem távolságom 36-16ban a polarxen, de most megnyúlt a lánc, ami sram PC1 szóval direkt erre van, és hátul leugrik néha. Nagyon néha. Azt szeretném megkérdezni hogy az a csavar ami a váltófülbe megy, az mekkora, és milyen menetemelkedésû? Csinálnék énis vmi feszítõ dolgot.

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
tudom kicsit hibás!
úgy értettem hogy 2 lánckereket hátra ha olyan pórias kialátétezett agyd van mint nekem!mert bmx lánc alá be megy 2 is!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
létezik fél láncszem, aminek egyik fele a belsö méret, belülre csatolható, másik fele pedig kivülre. így egy azaz fél láncszem kivehetö, és valószinüleg pont jó lenne neked, erre utalt lor.
viszont juhi meg... a jó ég tudja mire ;) de legalább ír sokat ;) igaz, nem épp helyesen, de ö tudja ;)

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
Juhi nem értem a vitátok tárgyát és egyébként nem hinném hogy leszólták volna a mûvem szóval....Nézz rá ez is saválló.És ingyen volt.A hidjétek pedig helyesen:HIGYJÉTEK.És nem ragsz hanem raKsz.Meg amit utána írtál azt sem értem mi kell a 2 lánccal? ??? ???

lor:Eddig még nem kapta ki a kereket semmi.Miért kapná ki?A régi állítható papucsos vázamban néha kimozdult egy parányit de akkor lefele feszített a láncfeszítõ és nem tudtam miért van.Magyarázd el légyszi.Lehet hogy a láncszemes dolgot nem erre írtad(tehát rosszul értelmezem és lehet hogy egy nem feltett kérdésre fogok most válaszolni) de:Ha még egy láncszemet kivennék akkor nem érne össze a két vége a láncnak.Amíg 18-as racsni volt fent addig pedig nem tudtam felfelé feszíteni mert hamarabb akadt volna össze a két fogaskerék minthogy feszes legyen a lánc.Ezzel a 16-ossal pedig már mûködika felfele feszítés.17-es racsni lenne az igazi de azt eddig sajnos nem találtam sehol(Velvártban se tudnak hozni)

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
ja lor!
egyébként annyira nem gáz a bmx es lánc montis fogaskeréken!Max 2 ragsz belõle!most vettem bmx-es kmc láncot ami b+-os zacskóba volt 1100-ért!Legalább jó! ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ha nagyon feszited alancot kikapja a kereket ebben a helyzetben.

me nem vesztek fel lancszemet.

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
nemtom mi bajotok van vele!Õ csinálta neki tetszik mûködik mi kell még?viszont ez úgy jobb mint az enyém hogy az alján van va és emiatt nem tud csavarodni!(Mondjuk az enyém saválló acél! ;D)
tudjátok õ legalább kitalált valamit nem csak csorgatta a nyálát a több 10 ezres feszítõkért!és hidjétek el hatékony!!!Haverromnak is van!
Nekem meg megint mákom van mert a régi pont jó feszes volt nemszakadós(32-13 as áttétel) a mostani(39-17 es áttétel) meg ugyan olyen mondjuk még újj a lánc!

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
Halál komoly.Azért rozsdás mert milyen legyen?Azért nem veszek 500 forintért festéket,hogy ezt lefessem.Egyszer már láthattátok ezt ilyen formában meg 1 másikat is

http://www.bikemag.h...2&id=lancfszito

http://www.bikemag.h...362&id=PICT0043

Most azért feszíti a másik irányba mert úgy nem hajlik el.Az aranyszítû az simán elhajlott 5 nap alatt.

Ezüstkerék

Ezüstkerék

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Szasz F1!
Ez komoly? :o
Kicsit rozsdás, kicsit szögletes, de a tied... :'(

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
és milyen jól néz ki............ ::) :-X

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
errõl van szó f1!Haveromnak is ilyen van már egy fél éve csak nem tudtam lefotózni! ;D szóval kb 300 ft és van király láncfeszítõd!és nem 15!