Ez most Planet v Polar :valszeg nem PXel járkálnának.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Single Speed - SÖR
Indította
country
, 2002. február 16. 22:14
Írta 2004. június 25. - 14:14
Írta 2004. június 25. - 14:07
Írta 2004. június 25. - 14:05
A mérete: 10x1-es. Azt szeretném megkérdezni hogy az a csavar ami a váltófülbe megy, az mekkora, és milyen menetemelkedésû? Csinálnék énis vmi feszítõ dolgot.
Írta 2004. június 25. - 12:09
csak ne fogjátok egymás kezét jó .. ? .. kissé agyament dolog lett ez az SSezés.
na mind1, inkább nem szólok bele, .. de létezik FÉL (csak lor ékezet nélküli írását nehéz megfejteni
) láncszem. 1 mnél közelebbröl nem láttam, nem tudom milyen, de van.
amuigy Hessler: nem veszünk/nek olyan vázat, mert ha jó dolguban vázakat vennének, hogy hú most épp ez a legjobb, akkor valszeg nem PXel járkálnának. másrészt meg csak azért cserélni botorság.
na mind1, inkább nem szólok bele, .. de létezik FÉL (csak lor ékezet nélküli írását nehéz megfejteni
amuigy Hessler: nem veszünk/nek olyan vázat, mert ha jó dolguban vázakat vennének, hogy hú most épp ez a legjobb, akkor valszeg nem PXel járkálnának. másrészt meg csak azért cserélni botorság.
Írta 2004. június 25. - 11:33
Kedves thez! Köszönöm az elismerö szavaidat és a választékos dicséretedet! Szeretném látni azt a csoda láncszemet én fiatal SS vagyok még nem láttam ilyet!!! :'( Egy kicsit sajnállak mivel eltérõ elképzelésed a SS-röl de tudomásul veszem a felfogásodat. :'(Lényeg az hogy TE is bringázol
Mellesleg a Fityisz/Hessler 2 különbözõ SS.személyt takar
Írta 2004. június 25. - 11:29
OFF
thez, ez alaptalan és rosszindulatú megjegyzés volt, ugye Te is érzed? persz, hogy érzed, hisz ez volt a célod... de miért is? mert valaki már megint rávilágitott, hogy vannak hiányosságaid? ez nem szégyen! az viszont szánalmas ha a rögtön támadsz és rágalmazol.......
ON
amugy hessler: fityisz után szabadon, mi?
(nyal nyal nyal nyal)
thez, ez alaptalan és rosszindulatú megjegyzés volt, ugye Te is érzed? persz, hogy érzed, hisz ez volt a célod... de miért is? mert valaki már megint rávilágitott, hogy vannak hiányosságaid? ez nem szégyen! az viszont szánalmas ha a rögtön támadsz és rágalmazol.......
ON
Írta 2004. június 25. - 10:55
Hessler.
a patentszem mind2 odlalán kivül van mivel az egy külsö szemet helyettesít, amitöl annyiba különbözik, hogy kézzel szétszedhetõ. szal marhára nem azt írtam le, de te már csak tudod, mert IGAZI SS-es vagy. bezzeg én mi? ha olyan egy ss-es mint te, én sose legyek az.. én csak egy egyszerü kerékpáros vagyok, egysebességes bicóval. kész. !
ejj de viccesek vagyunk. mondták már h b****tt jó humorod van?
amúgy mi is a baj? mert most nem vágom teljesen.
amugy hessler: fityisz után szabadon, mi? :-X
(nyal nyal nyal nyal)
a patentszem mind2 odlalán kivül van mivel az egy külsö szemet helyettesít, amitöl annyiba különbözik, hogy kézzel szétszedhetõ. szal marhára nem azt írtam le, de te már csak tudod, mert IGAZI SS-es vagy. bezzeg én mi? ha olyan egy ss-es mint te, én sose legyek az.. én csak egy egyszerü kerékpáros vagyok, egysebességes bicóval. kész. !
ejj de viccesek vagyunk. mondták már h b****tt jó humorod van?
amúgy mi is a baj? mert most nem vágom teljesen.
amugy hessler: fityisz után szabadon, mi? :-X
(nyal nyal nyal nyal)
Írta 2004. június 25. - 10:12
Kedves thez! Tökéletesen leírtad a patentszemet. :DNem kellene már végre egy normálisabb átalakított SS. gépet csinálnotok végre! :
Melyik nagykerben lehet kapni azt a baró láncfeszitöt?
Különben kinek a pap vagy a papné!
Írta 2004. június 25. - 10:09
és mi lenne ha 17 es fogaskereket raknál hátra?olyan csavar jó bele ami a régi sis váltót fogatod fel!
Írta 2004. június 25. - 09:45
Na! Az van hogy eddig kijött a láncszem távolságom 36-16ban a polarxen, de most megnyúlt a lánc, ami sram PC1 szóval direkt erre van, és hátul leugrik néha. Nagyon néha. Azt szeretném megkérdezni hogy az a csavar ami a váltófülbe megy, az mekkora, és milyen menetemelkedésû? Csinálnék énis vmi feszítõ dolgot.
Írta 2004. június 24. - 23:05
tudom kicsit hibás!
úgy értettem hogy 2 lánckereket hátra ha olyan pórias kialátétezett agyd van mint nekem!mert bmx lánc alá be megy 2 is!
úgy értettem hogy 2 lánckereket hátra ha olyan pórias kialátétezett agyd van mint nekem!mert bmx lánc alá be megy 2 is!
Írta 2004. június 24. - 23:01
létezik fél láncszem, aminek egyik fele a belsö méret, belülre csatolható, másik fele pedig kivülre. így egy azaz fél láncszem kivehetö, és valószinüleg pont jó lenne neked, erre utalt lor.
viszont juhi meg... a jó ég tudja mire
de legalább ír sokat
igaz, nem épp helyesen, de ö tudja
viszont juhi meg... a jó ég tudja mire
Írta 2004. június 24. - 22:51
Juhi nem értem a vitátok tárgyát és egyébként nem hinném hogy leszólták volna a mûvem szóval....Nézz rá ez is saválló.És ingyen volt.A hidjétek pedig helyesen:HIGYJÉTEK.És nem ragsz hanem raKsz.Meg amit utána írtál azt sem értem mi kell a 2 lánccal? ??? ???
lor:Eddig még nem kapta ki a kereket semmi.Miért kapná ki?A régi állítható papucsos vázamban néha kimozdult egy parányit de akkor lefele feszített a láncfeszítõ és nem tudtam miért van.Magyarázd el légyszi.Lehet hogy a láncszemes dolgot nem erre írtad(tehát rosszul értelmezem és lehet hogy egy nem feltett kérdésre fogok most válaszolni) de:Ha még egy láncszemet kivennék akkor nem érne össze a két vége a láncnak.Amíg 18-as racsni volt fent addig pedig nem tudtam felfelé feszíteni mert hamarabb akadt volna össze a két fogaskerék minthogy feszes legyen a lánc.Ezzel a 16-ossal pedig már mûködika felfele feszítés.17-es racsni lenne az igazi de azt eddig sajnos nem találtam sehol(Velvártban se tudnak hozni)
lor:Eddig még nem kapta ki a kereket semmi.Miért kapná ki?A régi állítható papucsos vázamban néha kimozdult egy parányit de akkor lefele feszített a láncfeszítõ és nem tudtam miért van.Magyarázd el légyszi.Lehet hogy a láncszemes dolgot nem erre írtad(tehát rosszul értelmezem és lehet hogy egy nem feltett kérdésre fogok most válaszolni) de:Ha még egy láncszemet kivennék akkor nem érne össze a két vége a láncnak.Amíg 18-as racsni volt fent addig pedig nem tudtam felfelé feszíteni mert hamarabb akadt volna össze a két fogaskerék minthogy feszes legyen a lánc.Ezzel a 16-ossal pedig már mûködika felfele feszítés.17-es racsni lenne az igazi de azt eddig sajnos nem találtam sehol(Velvártban se tudnak hozni)
Írta 2004. június 24. - 20:52
ja lor!
egyébként annyira nem gáz a bmx es lánc montis fogaskeréken!Max 2 ragsz belõle!most vettem bmx-es kmc láncot ami b+-os zacskóba volt 1100-ért!Legalább jó! ;D
egyébként annyira nem gáz a bmx es lánc montis fogaskeréken!Max 2 ragsz belõle!most vettem bmx-es kmc láncot ami b+-os zacskóba volt 1100-ért!Legalább jó! ;D
Írta 2004. június 24. - 20:42
ha nagyon feszited alancot kikapja a kereket ebben a helyzetben.
me nem vesztek fel lancszemet.
me nem vesztek fel lancszemet.
Írta 2004. június 24. - 19:44
nemtom mi bajotok van vele!Õ csinálta neki tetszik mûködik mi kell még?viszont ez úgy jobb mint az enyém hogy az alján van va és emiatt nem tud csavarodni!(Mondjuk az enyém saválló acél! ;D)
tudjátok õ legalább kitalált valamit nem csak csorgatta a nyálát a több 10 ezres feszítõkért!és hidjétek el hatékony!!!Haverromnak is van!
Nekem meg megint mákom van mert a régi pont jó feszes volt nemszakadós(32-13 as áttétel) a mostani(39-17 es áttétel) meg ugyan olyen mondjuk még újj a lánc!
tudjátok õ legalább kitalált valamit nem csak csorgatta a nyálát a több 10 ezres feszítõkért!és hidjétek el hatékony!!!Haverromnak is van!
Nekem meg megint mákom van mert a régi pont jó feszes volt nemszakadós(32-13 as áttétel) a mostani(39-17 es áttétel) meg ugyan olyen mondjuk még újj a lánc!
Írta 2004. június 24. - 18:21
Halál komoly.Azért rozsdás mert milyen legyen?Azért nem veszek 500 forintért festéket,hogy ezt lefessem.Egyszer már láthattátok ezt ilyen formában meg 1 másikat is
http://www.bikemag.h...2&id=lancfszito
http://www.bikemag.h...362&id=PICT0043
Most azért feszíti a másik irányba mert úgy nem hajlik el.Az aranyszítû az simán elhajlott 5 nap alatt.
http://www.bikemag.h...2&id=lancfszito
http://www.bikemag.h...362&id=PICT0043
Most azért feszíti a másik irányba mert úgy nem hajlik el.Az aranyszítû az simán elhajlott 5 nap alatt.
Írta 2004. június 24. - 15:26
Írta 2004. június 24. - 13:03
Írta 2004. június 24. - 12:21
errõl van szó f1!Haveromnak is ilyen van már egy fél éve csak nem tudtam lefotózni! ;D szóval kb 300 ft és van király láncfeszítõd!és nem 15!

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére