Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Marzocchi

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3027 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
gyári sárvédõ 8500 huf, telópumpa meg mind kompatibilis, vehetsz akármilyet.
a nyomásra ügyelni kell!

dj3 idei: lemértem, több, mint 3 kiló, 25 grammig pontos mérlegen 3125 gramm.

adolf

adolf

vendég

• fórumtag
  • 119 posts

Van valami javaslatotok telópumpa ügyben?A telópumpák szabványosak vagy ott is van többféle?
A manitou pumpája jó hozzá?

Az SKS telópumpáját tudom ajánlani. 25 bar-t tud max.Marzohoz és elméletileg minden más egyéb telóhoz használható. 7900 Ft az ára

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
sarvedo nem jar hozza.
azt kulon lehet vasarolni hozza.

cseko

cseko

vendég

• fórumtag
  • 28 posts
A prospektusokban látható sárvédõ az jár gyárilag a telóhoz,vagy csak vásárolható hozzá?
Van valami javaslatotok telópumpa ügyben?A telópumpák szabványosak vagy ott is van többféle?
A manitou pumpája jó hozzá?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
lepattogzó festék igaz, de vigyázz rá.
mellesleg most elkapta ez a divat az összes gyártót.
5mm festék MÁZ mindenre...
na de mind1.
nem volt mázlija.
én 2 ilyet látok, egyiknek sem volt még baja...
a levegös teló lényege meg h engedi a levegöt, most hetente/2hetente/havonta utánafujod picit, hát... sztem nem nagy probléma, föleg h ennyiért kapsz ilyen telót....
és az eresztésröl meg pont ezaz:
csak azoknak van vele gondja, akik alig tesznek bele levegöt.
ha mondjuk eléred a minimum megadott nyomást, már nem lesz vele gond.
ezt már többen is írták itt....
meg mondják élöben is többen.

cseko

cseko

vendég

• fórumtag
  • 28 posts
Pár sorral odébb Biczaj kolega azt írja a Drop-off-ról,hogy az övében, egy hónap használat után kinyiffant a csillapítás,elereszti a levegõt,gyatra a festés,a kavicsoktól lepattog.Erröl mi a véleményetek?
Én is ilyen telót akarok épp most venni és ez kissé elszomorít,elbizonytalanít.Igaz lenne?Egyedi eset?

szlatmik

szlatmik

vendég

• fórumtag
  • 134 posts
Azért nem egészen ;) DjIII Made in Italy vs. Comp Made in Taiwan. A Drop off Comp egyébként asszem csak egyik oldalon rugózik vagy csillapít

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
drop off comp=03-as dj3 csak szebb ;D

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Most van egy psylo,m(2001) de nem tetszik a mozgása.. meg nem is szép a fehér Psylo 2003as PolarX be :D ;)

Jó de inkább azért mert nem mozog olyan jól csak ha el tudnám adni akkor tudnék új telót venni.. de hát mindenki csak igér hogy megveszi azt csá semmi 3 napig izélgetnek hogy ok megveszi azt utána rám se bagózik csak eltünik az ígéretek ködjében.. (pfuu de költõi)

A drop off compot már én is néztem : Szép jól mozog

amúgy jó teló??a 2004esre gondoltam

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
DJ3 nincs 3 kiló!!! kb 2.5 ... és azért gondoltam hogy ezt kellene mert mondta hogy strapabíró legyen és szépen mozogjon ... és hogy kicsi ugribugrit is bírjon el ... nos ez elbírja :D

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
mást is ennyiért behoznak? ;D Egyrészt talán a súllya miatt nem a dj3!Psylo 2 kilo sincs!

szlatmik

szlatmik

vendég

• fórumtag
  • 134 posts
vegyél Drop-Off II -t. Én is azt akarok. Jensonusatól postaköltséggel együtt is kihozzák 80ért. http://www.jensonusa...aspx?i=FK703A21 Az tuti jó. A Dj III több mint 3 kiló. Azért az sok.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Nekem azért meggyõzõ a DJ3-as mert már megjelenésre is 1 komoly telo!! Szerintem az 1ik legtutibb ... fölleg ha ugrabugrálni is akar kicsit az ember vele ... ;D

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
veszel újjonan psylo xc-t vagy drop off comp vagy kicsit többért dj3 vagy használt 02-es psylo 50-ért kapsz xc-t!Vagy 70 körül csõtengelyessbe használt xc!Lásd én psylo xc-m csõtengelyes 02-es 75! ;D Én se értem miért nem jó neki a psylo! :'( >:(

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nagyon jó lesz oda egy dropoff comp is. 79.000 huf.
a psylo miért nem jó?

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Basszus azt tudom hogy marzocchi.com onnan néztem mert ezek freeride telóknak vannak feltüntetve... és hát én amolyan mindenhol bociklizõs fazon vagyok.

Na jó akkor olyan telót keresek ami:
-jól és finoman mozog
-legalább 100mm tudjon mozogni (ha több az se baj)
-ne kelljen sokat "ápolni"
-bírja a kiképzést!!!
-ne legyen k*urva drága (max 80)

na ilyet mit tudtok??(nem lenne baj ha Marzo lenne)

igaz hogykicst drágább mint terveznéd (kb 90-100e) de szerintem neked akkor a Marzocchi Dirt Jumper III kellene!! :)

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
psylo :'( ???

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Basszus azt tudom hogy marzocchi.com onnan néztem mert ezek freeride telóknak vannak feltüntetve... és hát én amolyan mindenhol bociklizõs fazon vagyok.

Na jó akkor olyan telót keresek ami:
-jól és finoman mozog
-legalább 100mm tudjon mozogni (ha több az se baj)
-ne kelljen sokat "ápolni"
-bírja a kiképzést!!!
-ne legyen k*urva drága (max 80)

na ilyet mit tudtok??(nem lenne baj ha Marzo lenne)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
marzo 66 - 6" azaz 151 mm.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Sziasztok,, nekem a marzo drop off-ról lenne néhány nem jó véleményem, egy hónapja használom mivel ez volt a bicajban,de azóta kinyiffant a csillapítás,elereszti a levegõt, pedig kevesebb mint 1.5 bar van benne ??? ??? a festése pocsék-ahol kap egy kis kavicsot ott a festék azonnal lepattan.. amúgy jó,,, 8)