Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3027 hozzászólás a témában

huszt

huszt

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás

Háát!Nem arra lett kitalalva az biztos.Ha teheted inkabb gyûjts a dj-erre.Az EXR nagyon hamar elkezd recsegni + baromi lassú a visszaut amin 1 olajcsere segit is ,meghat levegõs..Ha nagyon soká jönne össze a pénz és nincs türelmed sztem 1 masik tipus vagy 1 masik marka a nyerõ(Mozo).A Mozokbol 1kis sufnituninggal egesz jó telót lehet varazsolni olcson. :)

Kinek mi a vélemé nye az uj drop off comprol?Nekem is olyan van es sztem nagyon kiraly.(remélem még nem lett kitárgyalva,ha igen akko boccs :))

CSá!
És Neked mi a véleményed róla? (bõvebben)
Üdv: A Huszt

Turbo_G.Pityu

Turbo_G.Pityu

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Hilfe!! Milyen olajat használtok a telótokba, hol veszitek?

Üdv:G.Pityu

Star_sky

Star_sky

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
Háát!Nem arra lett kitalalva az biztos.Ha teheted inkabb gyûjts a dj-erre.Az EXR nagyon hamar elkezd recsegni + baromi lassú a visszaut amin 1 olajcsere segit is ,meghat levegõs..Ha nagyon soká jönne össze a pénz és nincs türelmed sztem 1 masik tipus vagy 1 masik marka a nyerõ(Mozo).A Mozokbol 1kis sufnituninggal egesz jó telót lehet varazsolni olcson. :)

Kinek mi a vélemé nye az uj drop off comprol?Nekem is olyan van es sztem nagyon kiraly.(remélem még nem lett kitárgyalva,ha igen akko boccs :))

huszt

huszt

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
Szerintetek az exr pro jó dirt-re? dj-re nincs pénzem...

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
Most nem tök mindegy mi van ráírva? Bomber v. Boxxer? A Boxxer nevet is magyarázhatád meg az összes többit.
Szerintem baromira jól néz ki.
A többi meg nem számít.

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
most akkor a bomber az nem repulogep..??

es miert furdik olajban..?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ha nme válaszolt senki, akkor lehet, hogy nincs is. ;)

miért van bomber rá irva: egy opel astrára miért van ráírva, hogy astra? mert az a modellcsalád neve. ennyire egyszerû.

Wik

Wik

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
Helló! Még egyszer fellövöm a kérdést: Nincs valakinek 2001 Super t fékhidja (polirozot,ragasztott)? vagy valami eminek egyforma a széllesége talán junior t.... vagy egybe sérült villát amin ez jó?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
jah sokat kerdezel.
nem mindegy!
jah az mar a bam
es jah azota van nomber amiota nyilt furdos bele kerult a bringa telokba.
ok voltak az elsok iszonyat attores volt 97-ben!!!

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

Bomber Aerospace Material

ez a BAM....nem? ;)

A Bomber felirat meg ha jól emléxem azóta van a Marzokon mióta a nyilt olajfürdõs szisztémát átültették a bringás telókba is.... de sztm. csak egy fantázia név.... de az is lehet hogy nem... minden lehet.... akármi :)

Fox Farm

Fox Farm

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
És mi az a Bomber aerospace material ???? Vagy ez már túl sok ? 8)
igazatok van, minek kérdezõsködök annyit ! ;)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Annak idején én is megkérdeztem, hogy mien lesz egy hupikék törpike feje, ha fojtogatni kezdik, de azóta sem válaszolt senki érdemben... szarjál rá, ez egy ilyen link Fórum. ;)

Ha feltételezzük, hogy oxigént lélegeznek be és CO2-t ki, továbbá, hogy hemoglobinjuk van akkor cianotikus kék ! ;) ;D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Szal senki nem tudja miért van minden Marzocchi villán (na jó nem mindegyiken) BOMBER felirat ?

Bomber Aerospace Material

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Annak idején én is megkérdeztem, hogy mien lesz egy hupikék törpike feje, ha fojtogatni kezdik, de azóta sem válaszolt senki érdemben... szarjál rá, ez egy ilyen link Fórum. ;)

Fox Farm

Fox Farm

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
Szal senki nem tudja miért van minden Marzocchi villán (na jó nem mindegyiken) BOMBER felirat ? pedig kiváncsi lettem volna rá... ???

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Kiváncsi vagyok hogy a marzo mikor jön rá arra hogy nem csak a kilókkal lehet kompenzálni a tervezés hiányait hanem a tervezéssel is ;) az új dj is brutál nehéz hamarosan a szimplavállas telók lesznek 5-6 a duplák meg 10 -12 kilósak..

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Iljics: Most akkor nem tom, hogy mi lesz, mert egyik oldalról hallom: "szarrá törik, ne vegyél"
másik oldalról meg azt hallom:
"öcsém, vedd meg gyorsan, meg alkudd le a halálba (na ez pont ide való szó volt ;D) mert a sok hülye azt hiszi törik, közbe csak volt néhány gyári hibás"...

A gyártó szerint hibásak (2002-esek !!) ...ez azért jelent valamit, nem ? Karbantartás igényük nincs, azzal sosincs gond ! Marzoból régit vagy újat (évjáratra) !

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
ne butáskodj nem törik mind, csak a 2002es. és egyáltalán nem karbantartásigényes... sõt talán a leg kevésbé karbantartás igényes villák a marzok...
amugy a doc meg a tavalyi dj3 azért nem full uaz. mert mondjuk nem mind1, hogy hol csinálják (taiwan/olaszország... bár hüje olaszok, ki tudja ;D ) meg a docnak egyik oldalában van csak csillapítás a djnek meg mind2 szárában. javiccsatok ki ha effetleg tévednék.
ui: volt már 40ér is 02es dj2
jah meg még a doc vs. djhez. a doc acél, a dj meg "alloy fr" becs. el jön. nah az se mind1.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Iljics: Most akkor nem tom, hogy mi lesz, mert egyik oldalról hallom: "szarrá törik, ne vegyél"
másik oldalról meg azt hallom:
"öcsém, vedd meg gyorsan, meg alkudd le a halálba (na ez pont ide való szó volt ;D) mert a sok hülye azt hiszi törik, közbe csak volt néhány gyári hibás"... nekem meg valami vennem kéne! Mégegy x5.5-t nem szeretnék.... esküszöm veszek kis zoomot! 110mm, ápszájdáun, meg átutõtengely, csak épp no csillapítás. Nade 20é?

Áhh, francba. Egyszerûen kockázatos marzót venni, mert "tartsd karban, szedd szét sûrûn, vigyázz rá, mert ha nekimész a patkának 10zel, akkor kitörik" stb.stb. ezt hallom mindenhonnan. Nekem meg nincs holmi 80 pénzem, hogy vegyek egy normális telót. Talán egy psylo 45é... ha összejön

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Az ár tudjátok mivel függ össze ?! A gyártás helyével ! A tajvaniak egy marék riszért gyártanak villát, Johnny-ra ez meg nem jellemzõ !!

Én is úgy tudtam, hogy a Drop off Comp-nak acél a becsúszója, a Marzo titkolja, kinek higyjek ? ;D

@ponebike
02-ben gyártott szimplavállas Marzocchit * NE VEGYÉL * ha kedves az életed !