Serviceman:
;D Jol beszélsz bazz!!
yíihá bazz!! ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Indította
zOrg
, 2002. július 02. 06:48
Írta 2004. július 21. - 18:49
Írta 2004. július 21. - 16:56
Márió: mármint a zoom (amibe nincs olaj), vagy a pazzaz (amibe meg zárt patron van)? mibõl akarsz olajat leereszteni?
Marzocchi Junior T asszem.
Nem figyelsz?
Írta 2004. július 21. - 16:37
de a 66 az 170 mm, én is úgy tudom. és azt is, hogy az a 888 alsószára.....
de lehet, hogy tévedek. a multkor még ez volt az mtbr-en.
de lehet, hogy tévedek. a multkor még ez volt az mtbr-en.
Írta 2004. július 21. - 08:44
Edem: Még jó hogy nincs róla kép is az ehavi Bikemagban. : Ja és a 6" (érted !!!: 66) az csak 15 cm, a 8" (tudod: 888) az meg 20. És nem 888 lába van, csak mint szintén az ehavi Bikemagban olvashattad a marzó hála a jó istennek végre leáll a QR20-val és minden átütõs imbusszal nyílik 2005-tõl.
lcs: inkább leereszt mert gyári beállítással még a tizet is nehezen mozogja ki. De nem is koppan fel.
Márió: mármint a zoom (amibe nincs olaj), vagy a pazzaz (amibe meg zárt patron van)? mibõl akarsz olajat leereszteni?
lcs: inkább leereszt mert gyári beállítással még a tizet is nehezen mozogja ki. De nem is koppan fel.
Írta 2004. július 21. - 01:02
lehet,hogy volt már róla szó,de azért beírogatom:
marzocchi 66 villa: 17cm-ez mozgó szimplavállas.picit durva...az alja a 888-é...
nem vicc.
marzocchi 66 villa: 17cm-ez mozgó szimplavállas.picit durva...az alja a 888-é...
nem vicc.
Írta 2004. július 21. - 00:41
nem tudom,ha nagyon jó/szarabb lett majd írok.
Na ez negem is érdekelne,mert nem mozogja ki az utját ,kbfelét csak.ha leeresztek olajat akkor ugye könyebben mozog~többet fog kimozogni?? ???
Na ez negem is érdekelne,mert nem mozogja ki az utját ,kbfelét csak.ha leeresztek olajat akkor ugye könyebben mozog~többet fog kimozogni?? ???
Írta 2004. július 20. - 23:53
Ezzel most ki vagyok segítve. : :-* A +/- 10% a maximum amivel játszani lehet ugyebár?
nem kell ahhoz annyira ragaszkodni.
én érzésre csináltam. feltöltöd, mész vele egy napot, ütöd vágod, ha nem jó, kiveszel vagy beleteszel
Írta 2004. július 20. - 13:57
igen.
Ez is át lesz alakítva biztos.
A srác faterja alakít rajta majd sk.....
Ez is át lesz alakítva biztos.
A srác faterja alakít rajta majd sk.....
Írta 2004. július 20. - 12:24
hát akkor pazzaz lemondva.
zoom usd,tegna volt alattam egy egy hitek vázban,durva kinézet,totál merev villa.nem mozog sz semmit!!srác aki vaett azt mondja már megvannak a tervek hogy hogy lessz átalakítva,szerinte ugy jó lessz!
de drabális egy villa az tuti és amenniybee kerül...
zoom usd,tegna volt alattam egy egy hitek vázban,durva kinézet,totál merev villa.nem mozog sz semmit!!srác aki vaett azt mondja már megvannak a tervek hogy hogy lessz átalakítva,szerinte ugy jó lessz!
de drabális egy villa az tuti és amenniybee kerül...
Írta 2004. július 20. - 10:25
off
Én is próbáltam azt a Pazzaz-t.
Jó lenne csak nincs benne csillapítás. Acid-dal pont jó dualra és dirtre.
A srác is megy vele elég rendesen. North shore ugrálás kicsit sok volt a villának.
Ez van. Ennyi pénzért.
on
Én is próbáltam azt a Pazzaz-t.
Jó lenne csak nincs benne csillapítás. Acid-dal pont jó dualra és dirtre.
A srác is megy vele elég rendesen. North shore ugrálás kicsit sok volt a villának.
Ez van. Ennyi pénzért.
on
Írta 2004. július 20. - 10:16
A zoom meg ugy néz ki mint egy avalanche vagy egy superstar S8 Akkor most milyen következtetést vonjunk le? A matrix meg úgy néz ki mint a bullit de ez már nagyon off.
Annyira nem szar a pazzaz, de amennyibe újonnan kerül, annyit soha nem fog érni. Én is próbálgattam már egyet, az végülis nem volt olyan vészes amellett, hogy egy olyan srác használ(ta/ja) aki azért tolja az ipart rendesen. De még mindíg Jr.T, hogy legyen marzo is.
Annyira nem szar a pazzaz, de amennyibe újonnan kerül, annyit soha nem fog érni. Én is próbálgattam már egyet, az végülis nem volt olyan vészes amellett, hogy egy olyan srác használ(ta/ja) aki azért tolja az ipart rendesen. De még mindíg Jr.T, hogy legyen marzo is.
Írta 2004. július 20. - 10:05
Van Miskolcon egy Pazzaz szimpla vállas USD. Kb 1-2 hónapos de a nyaknál már el van hajolva.
Nem szereti az ugrálást.. ;D
Erre mondják: "az ára, a minõségével arányos".
Nem szereti az ugrálást.. ;D
Erre mondják: "az ára, a minõségével arányos".
Írta 2004. július 20. - 10:02
Írta 2004. július 20. - 09:25
Valóban ne általánosítsunk, ültem már olyan Pazzaz-on ami egész jól mozgozz, Digé pedig a másik véglet annyira széjjel van/volt hajtva.
Persze a papucsa valóban elrettentõ példa.
A Marzoknál pedig a 02 szimplavállas -kivéve Shiver SC- villáival van gond, a becsúszó / váll csatlakozásnál valamit csúnyán félreterveztek, így nem egy életbiztosítás XC-nél durvább célokra használni õket.
Persze a papucsa valóban elrettentõ példa.
A Marzoknál pedig a 02 szimplavállas -kivéve Shiver SC- villáival van gond, a becsúszó / váll csatlakozásnál valamit csúnyán félreterveztek, így nem egy életbiztosítás XC-nél durvább célokra használni õket.
Írta 2004. július 20. - 07:55
ja, én pl még a 2002-es superT-ben ;D, az eredmény 172mm, és nem is ütöttem le könnyen, de sokat kell játszani vele
Ezzel most ki vagyok segítve. : :-* A +/- 10% a maximum amivel játszani lehet ugyebár?
Ja és a pazzaz honlapja egészen meglepõ módon:
www.pazzaz.com
És itt van, amit Te keresel.
Írta 2004. július 20. - 01:03
Pazzaz: ha használod, "szétmegy" benne a csillapító patron.
Nem, nem az enyém volt, én csak láttam az eredményt, hogy folyt ki az olaj a becsúszó mellett.
Egyébként sem õrültem meg, hogy olyan telót vegyek, aminél annyi anyag tartja a tengelyt.
Nem, nem az enyém volt, én csak láttam az eredményt, hogy folyt ki az olaj a becsúszó mellett.
Egyébként sem õrültem meg, hogy olyan telót vegyek, aminél annyi anyag tartja a tengelyt.
Írta 2004. július 20. - 00:35
de van-e valaki aki már kisakkozta, hogy mennyi olaj az aminél még nem koppan össze, de nagyjából kimozogja az összes útját.
ja, én pl még a 2002-es superT-ben ;D, az eredmény 172mm, és nem is ütöttem le könnyen, de sokat kell játszani vele
Írta 2004. július 19. - 15:59
Írta 2004. július 19. - 15:48
Egy régebbik bikemagban olvastam a telótesztben hogy van ilya villa!
De utánanéztem a neten és se veblapjuk,se az mtbr nincs semmi...
hát akkor aszem errõl letettem!
Erre gondoltam:
3,4kg,185mm út,40es becsúszók,tekercsrugú+zárt patronos csill állítható elõfesz+csill,zsiros kenés
De utánanéztem a neten és se veblapjuk,se az mtbr nincs semmi...
hát akkor aszem errõl letettem!
Erre gondoltam:
3,4kg,185mm út,40es becsúszók,tekercsrugú+zárt patronos csill állítható elõfesz+csill,zsiros kenés
Írta 2004. július 19. - 15:40
dig: fényképet vazze ;D Most komolyan ne általánosítsunk egyesek :-* tapasztalatai alapján.