Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3027 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
ne vegyél pazzazt mert azt a bringások halála érdekében gyártják, szerintem a demszky csinálja a pazzazt ;D de viccet félretéve nem jó..törik nem mozog és törik meg nem mozog.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
A szimplavállas 01-02 marzókkal van ÁLLÍTÓLAG probléma és ott is a nyak becsúszó nyikorgásra panaszkodnak, ami ugyi nem áll fenn duplaváll esetében. Pazzaz meg lehet hogy USD, meg olcsó, de a zsíros kenés ég és föld a nyilt fürihez képest még a semi bath is érezhetõen sokkal jobb. És ha jól tévedek a pazzazban patronos csillapítás van, ami meg hááát. Egy szó mint száz ugyanannyi pénzért a Jr.T.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Na jó megyõztél,a roox stucni syncross kormány amit tavaj kérdeztem annak sincs még baja!! :D

Rock on

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
en nem felnek a regi marzotol a helyedben.
inkabb a junior mint pazzaz.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát oké....
nemrég olvastam bele a telótörõs topicba és most kezdek aggódni,lefelé jövet recseg,nagyobb fékezéseknél is,de csak néha!

Hagyományos frírájder:
háromtányéros,,tekerés föl is le is,nem háztetõ leugrós,stb...

Azért köszi!!

Pazazz usd telóját érdemes megvenni?valami tapasztalata van valamelyõtöknek?me elég jó árban hirdetik.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
mi az a frirajd?
tippelek 100 ev
tippelek neked 1 ev
nyugodtan lehet hasznalni.
nem lehet megmodani meddig fog meg 'elni' a telo.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Hi

Mennyi kb az élettartalma egy JrTnek? 01es,de felújított belül 78kg vagyok és "hagyományos"frirájder vagyok!
Valami tipp?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Persze, mert hülyék voltak és polarxbe használták és az is eltört, meg a dorado a padkázástól. ::) Szeretem az ilyen kezdetû mondatokat: azt hallottam és az összes haveromnak ... >:(

ON is legyen:

A 2003/2004-es Z1 szérián pont annyi becsúszó lóg ki, amennyi a megadott út, tehát esély sincs rá, hogy pl a 130-as kimozogja mind a 130 mm-et. Alattam (95 kg) pl. ~90-100 mm-ig megy össze, null levegõvel. Viszont olaj nélkül simán össze tudom nyomni a vállig. Ezek szerint valószínû, hogy az olaj szinttel kellene játszani. A gyári ajánlás 155 cc mindkét lábban, de van-e valaki aki már kisakkozta, hogy mennyi olaj az aminél még nem koppan össze, de nagyjából kimozogja az összes útját.

Sick

Sick

vendég

• fórumtag
  • 77 hozzászólás

Helló!Azt hallottam,hogy az olyan váll kialakítások mint a DJ-é könnyen törnek!Sok ismerõsöm használ DJ3-t és szinte mindegyiknek elrepedt a villa válla.
Lehet ,hogy csak rossz modelleket fogtak ki,de nem hiszem!

(szinte) Mindegyiknek vazze??

Brüsszel

Brüsszel

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Helló!Azt hallottam,hogy az olyan váll kialakítások mint a DJ-é könnyen törnek!Sok ismerõsöm használ DJ3-t és szinte mindegyiknek elrepedt a villa válla.
Lehet ,hogy csak rossz modelleket fogtak ki,de nem hiszem!

Brüsszel

Brüsszel

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Helló!Én például Weldtite olajat használok a telómba,amit bringaboltokban is lehet kapni.Zsírt is ilyet használok(teflonos)és szerintem mind 2 tuti minõség!!!

Gyurrancs

Gyurrancs

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
hi! lehet mo-on maraton sl villát kapni

rajder

rajder

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Hello! Olajat bármelyik motorosboltban lehet kapni teleszkópolaj néven 1,5 liter 1800 FT körül van.

Star_sky

Star_sky

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
CSá!
És Neked mi a véleményed róla? (bõvebben)
Üdv: A Huszt

Bocsi, hogy csak most de nyaralni voltam :)Szerintem nagyon állatul mocorog ,nem túl nehéz,merev és baromi jol néz ki. :)Bár ez az én szubjektív véleményem.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ha nagyon kell egy 151-es Boxxi, nekem van egy.
Priviben keress. En tuti eladom ;)

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
hamár off...akitõl vetted a denebet, neki van egy 151-es boxxija(tõlem vette), volt egy ideig az én denebembe, szupi volt hozzá....szerintem járj a nyakára, hátha eladja...

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Bocsi hogy ide írok, de már elkezdtem itt. Használtan milyen árban van a 151-es? Esetleg a pazzaz usd-je (65ért?) Ja még a drop off triple tetszik nagyon.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

Mennyire érzékeny?

Attol fugg mire. Mert peldaul a sarra es koszra nagyon erzekeny ;) :D
A mozgasa mar kevesbe jo, ha arra gondoltal.
Ha teheted akkor inkabb gyujtogess, mert a Denebbe sokkal jobb egy 151-es Boxxer, es azert nagyon sokkal nem dragabb mint a Zoom.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Mennyire lenne jó egy zoom 200 milis teló egy denebbe? Jó az a teló? Mennyire érzékeny?

GOD

GOD

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Huszt:Szerintem így hogy már neked +van a dj3 így már felesleges válaszolni nem??? 8)