Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3027 hozzászólás a témában

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
jah, meg magyarországon, boltban ;D kiszedik, rendelnek, vagy valahogy hozzájutnak, de lényeg, hogy korlátozott számban kapható egy két népszerübb oem cucc (mzc doc).

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
oem: csak gyárilag összerakott bringákon van a cucc.
tehát bótban külön nem udod megvenni.

McPherson

McPherson

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás
Hello, az OEM villa kifejezés mit jelent? Miért nem kapható kereskedelmi fogalomban, mint ahogy azt a .com honlapon mondják? És hogyhogy van átfedés a normál villákkal (pl. DJ-k)? ??? ??? ??? ???
Ugyanis lenne egy haverom, akit érdekelne az MZ Comp, ami ilyen. És ha télleg ilyen, akkor honnan tudják az árát a testbike-on, ill. honnan tudná ezt õ beszerezni? Mondjuk aszonta, h a baráti árához (30E) képest jól mozog, neki tetszik (ült már ilyenen). :-\ De persze, ha ezzel kapitális hibát követne el, azért szóljatok plz.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ha megnézed a 05ös oem villákata kor ott a drop már átütQs!!vannak még kis változások,de 90et megér!
esetelg az agyat alakits át egy átmenQ cvsavarral és majd nem boltonos :)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Általában a készlet erejéig, de nem árt ha erõsködsz, mert nem mindegyik eladó van tisztában az akciók lényegével.

nkarcsi2

nkarcsi2

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Pehely súlyú vagyok tehát jó lenne. Nem tudjátok ezek az akciók meddig tartanak? Mert az szivás lenne, ha eladnám a mostani villámat és nem tudnék másikat venni?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Azért a régi jrT is gyorsszáras volt és ráadásul csak 30mm becsúszókkal. Vagy például itt vannak az új manitouk, szintén 150 mm + gyorsszár és szimplavállas.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
kinek mi.

150 mm és sima tengely: érdekes kombó, még akkor is, ha van dupla váll hozzá.
igazából egy jóféle dj2 qr20 alsószárral lenne az igazi.
de mindenképpen illik kis tárcsával használni.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Igen az van benne és ha megvan az újság akkor máris olvashattál tapasztalatokat thommey-tól. Itt találhatsz bõvebb infót róla, de gyk: egyik oldal rugó, másik oldal levegõ + alap SSV marzo csili nem állítható. Ha 150 mm-t akarsz akkor megéri de ekkora útnál már illik az átütõ. + made in taiwan ::)

nkarcsi2

nkarcsi2

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Olvastam a bikemag aktuális számában hogy az x-factornak van egy akciója amiben árul egy bizonyos marzo drop off comp dc-t 80e Ft-ért. A kérdésem, hogy ez van-e a 2004-es stinky-kben is? Ennyit megér? Mi állítható rajta? Ja és a régi nkarcsi vagyok, csak elcseszõdött a másik nickem.

Némi

Némi

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás

HElló

Szerintem a telódban a rugó csattog, mert nincs benne elég levegõ és így a rugó nincs tökéletesen elõfeszítve így inkább oldalra hajlik el nem összenyomódik.Ez attól lehet hogy a Drop off compba csak az egyik oldalon van rugó. Amúgy a duplavállas drop offba is kattog a rugó .Szerintem próbáld ki több levegõvel.

Lehet hogy ez volt a baja. Meg akartam nézetni haverommal, nála telópumpával (nekem csak vmi szutyok pumpám van) felpumpáltuk rendesen, elkezdtük nyomkodni, erre mondja hogy szerinte nincs baja. Azóta többen is kipróbálták (beépítve), mindenki jónak találta, és én sem hallom azt a hangot. :)

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
szoval ha veszel 80e + ért egy telót nincs pénzed egy átütõs agyra? hát akkor koplalsz egy hétig ....

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás
Úgy értem ha a sima már megvan...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
mennyivel is dragabb egy atutos agy, mint egy sima gyorszaras?
semmivel?
igen semmivel!

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
tudom hogz ez nem az apróhirdetés oldal, de nekem van egy eladó 2003-as Marzó DJ3 -asom ... kiválló állapotban ... 32es becsúszó és 130-at mozog ... nem átütõs ... :)

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás
És mi van a járulékos költségekkel? Átütõs agy, stb... Nem mindenkinek telik még arra is.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
A DJII és III között 40.000 FT-nyi árkülönbség van itthon. A II-ben állítható a csili belülrõl, a III-ban nem, illetve a II átütõs, a III nem. Nos, akkor mi értelme lenne egy nem átütõs DJII-nek, és mennyiért lenne érdemes megvenni...?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ezt õ is nagyon jól tudja, hisz bennevan a bicikliiparban valamennyire.
simán csak arra utalt, hogy magyarországon forgalomban csak dj2 van átütõvel, és dj3 patentzárral.
a valós árulista viszont: dj1 átütõvel, dj2 opcionálisan, dj3 meg patentzárral. csakhogy mivel itthon nincs erre igény, nem hozzák be az összeset az országba.
apróban meg van/volt tomac, marin, yeti is, pedig ezeket sem lehet kapni...

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás

Exe: válasz privi ment.
Egyébiránt mi az a "nem átütõs 2004-es Dirt Jumper 2"? Tudtommal a DJI-II QR20-szal jön, a III pedig Standard papuccsal.

Létezik "nem átütõs 2004-es Dirt Jumper 2" nézd meg az apróba.

Author Exe

Author Exe

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
HElló

Szerintem a telódban a rugó csattog, mert nincs benne elég levegõ és így a rugó nincs tökéletesen elõfeszítve így inkább oldalra hajlik el nem összenyomódik.Ez attól lehet hogy a Drop off compba csak az egyik oldalon van rugó. Amúgy a duplavállas drop offba is kattog a rugó .Szerintem próbáld ki több levegõvel.