norbert78: azt próbáltam számodra megvilágítani, hogy a marzo is gyárt a különbözõ stílusokhoz való villát, tehát ha freeridolni akarsz, akkor ne vegyél dj-t mert nem arra való. Ha meg dirt jump-olni akarsz ne vegyél Z150-et mert az meg nem arra való. Ehhez meg egy kis
segítség. Ha szépen, sokat mozgó villát akarsz akkor miért nem DO-t vagy FR-t veszel, ha meg nehezéket, akkor vegyél DJ-t vagy sherman jumpert. Csak utána ne sírjon a szád, hogy keveset és lassan mozog, mivel egy dj villának így kell mozognia.
Ha kiveszed az egyik rugót és a megengedettnél több levegõt fújsz bele akkor az igen gány. (aki 5 bar-t fúj bele az elötte refer to manual)
De egyébként meg tök mindegy és ezt már a tárcsafék topicban is leírtam: mindenki úgy b.sz el X ezer forintot, ahogy akar. :-*
80 ért marzó: 03-as DJ1: könnyû is, átütõs is, sokat is mozog és még állítható is a csillapítása.
Okoskodás: TE honnan tudod, hogy én már hány villát szedtem szét, miért, mit módosítottam rajta, stb? Ismersz engem ? Ha nem akkor meg miért jártatod a bególesõt?