Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Marzocchi

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3027 replies to this topic

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
mutasd már meg nekem is mert elkezdett ez foglalkoztatni mivel "azt mondják.."
pl muti 1 linket ahová rákattintva rátalálhatok..

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 posts
a 2003-as Dj 2 re nem vonatkozik a vállrepedés??
Mert a marzo oldalán csak a dj3-at és az 1-et említették.Csak azért kérdezem mert haverom ilyet akar, de fél a vállrepedéstõõõõl!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
csak arra utaltam hogy ott ugyanannyi otthonülõs p*csverõs sérült ember van, aki már képen látott ilyet, és rögtön írja be oda, mivel neki az az otthoni testbike(lol)
nálunk az rögtön az itthoni dolgokra megy fel. ittis, ottis tele van értelmes megnyilvánulásokkal is, de fenntartás nélkül bármely, magyar-amcsi fóromnak hinni, sõt inkább annak, az lol.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nem mondom hogy az amik lámák, de ha felmész az mtbr-re és megnézed a rewieveket, ott is találsz "érdekes" véleményt eleget. ennyiben azért igazat adhadsz.

Itt csak az ellen volt a felhang, hogy két ismeretlen közül õ az amerikai ismeretlennek hisz, a magyarnak meg nem. Ez hol reális?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts

Valahogy jobban hiszek a külföldi véleményeknek.Meg külföldön jobban nyomják az ipart,mint Mo.-on.

Tobb a jobb bicajos, adhatsz a velemenyukre.

szted ott nem pont ugyanekkora f********** vannak mitn a testbike.hu-n?

Sok TV.-t nezel egyszer eloben megkellene nezni...
( . ) ( . ) \l/ 8====O

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts
Találtam egy jó kis linket, gondoltam közkincsé teszem. Van még egy rakat egyéb doksi is ott.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
egyszerûbb lenne, ha csinálnál egy pár fotót. vagy keresnél a neten robbantott ábrát. (marzo honlapon mondjuk) akkor esetleg.... mindenesetre biztosan nem véletlenül van ott.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 posts
mi lehet az?????

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 posts
Ez a mûanyag T alakú és belepasszol a szelepbe.Csak a bal oldalon van ilyen.Bal oldalt olyan a szelep hogy csak egy nagy lyuk van rajta, nem sok kicsi, és ebbe kell belerakni ezt a mûanyagot, amin kisebb lyuk van mint a szelepen.Amúgy az a bal oldali szelep ugyanolyan mint a 2004-es JuniorTben van mindkét oldalt, de a juniorTben nincs ilyen mûanyag.Szóval nem tudom hogy mi annak a szerepe.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nagyjából az a sebességérzékeny (ssv) szelep lényege. befelé összemegy kicsit a rugó ellenében, és több olaj folyhat, kifelé a nyomás miatt a másik lesz a szük keresztmetszet. szerintem. bár igy látatlanban lehet, hogy nem ugyanarra gondolunk.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 posts
Mármint a csillapító szelepre kell rárakni, nem a légszelepre.Az a kis mûanyag pont belepasszol a csillapító szelepbe és azon a mûanyagon kisebb a lyuk.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Az amcsik nemtudjak a valaszt?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 posts
Hy

Szétszedtem a 04-es Dirtjumperemet és a bal oldalon a rugó és a szelep között volt egy mûanyag vmi amit a szelere kell rárakni, amin kisebb lyuk van mint a szelepen, nem lehet h ez butítja el a mozgást? Valaki esetleg tudja h mi az a kis mûanyag??

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 posts
Jóvan.Bocs hogy keltettem itt a feszültséget.Hagyjuk inkább.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
szerintem meg DE, de itt nem errõl van szó.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
Szerintem egy villa minösége nincs országhoz kötve......na mind1

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ha az kell neki, akkor az kell neki. ebben nem gátolhatod meg. csak majd nem kell csodálkoznia, amikor az amerikai vélemény szerint jó itthon egy kalap szar lesz....

ennyi.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
szted ott nem pont ugyanekkora f********** vannak mitn a testbike.hu-n?
csak ott több a pénz, ezért több f******** veszi meg és alkot róla enyhén fals véleményt.

mind1:-)

* furafigura

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 posts
Valahogy jobban hiszek a külföldi véleményeknek.Meg külföldön jobban nyomják az ipart,mint Mo.-on.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Miért mi a bajod a magyar véleménnyel??? És ha részletesebben kérdezel, sztem sokan tudnának segíteni!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D