Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3027 hozzászólás a témában

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
Hát ehez annyit hogy én amikor boxxert vettem nem nyomogattam meg mert tudtam hogy a gyártó is dh ra ajálnja, és nekem is arra kell! Szal igy mozgástzéren nem csalodhatok sokat mivel arra van amire én akarom.....

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
na jó, ezt nagyon gyorsan fejezzétek be. akinek gondja van a másikkal, azt privátban intézze el vele.

'04 dj témához meg annyit, hogy épp azért csinálta ilyenre a marzo a '04-es szériát, mert a '03-mas annyira mindenes lett, hogy elvette a "freeride" széria elõl a piacot. ezért csináltak egy speciálisan ennek a felhasználási területnek (dj) megfelelõ villát.
a marzonak sok baja van azzal, hogy emberek nem a villa felhaználási területének megfelelõen használják azt, és utána pislognak mint hal a vízben, hogy eltört, és nincs garancia. ezt megelõzendõ, minden egyes modellnek jól behatárolt felhasználási területe van már idén is.
ennek tudatában kell kiválsztani az új villát, nem ugy, hogy tavaly az jó volt, vagy hogy mennyi az ára.....

és még egyszer mondom: olajcserével SEM lesz belõle olyan villa, amilyet akarsz. sajnos. legközelebb tájékozódj jobban, mielõtt pénzt adsz ki valamiért.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás

Ehhh, nem bírod a kritikát? De ez a vétel dolog kicsit gyanús. Te elõre eldöntötted hogy mit fogsz venni és azért megnyomogattál párat, majd azt vetted meg amit elõre eldöntöttél, vagy eldöntés elött nyomkodtál, majd a nyomkodás alapján válaszottál??? Mert nem áll össze a kép, hogy nyomkodtál is, meg szart is vettél... Vegyél Boxxert, vagy 888-at... Az nyomkodás nélkül is megy egy csomót... Szépen... De erre komolyan válaszolj, mert izgat a kérdés...

----------------------------------------------------------------------
A kritikára nem mindig adok,mert mindenkinek van saját véleménye és mindenki azt mond amit akar.
Figy én eldöntöttem az összeszedett infók alapján hogy nekem milyen kell,ami a pénztárcámhoz is viszonyul (nem vagyok milliomos csemete) és ez alapján választottam.Viszont hogy ne hülye fejjel kezdejek neki megnéztem pár telót és utána ugy döntöttem hogy jó amit akarok venni.Meg õszintén én hova rakjam a boxxert egy boában?Én bringázni is akarok nem csak nézni hogy áll benne.Mert ha egy ekkora duplavállast beleteszek nem sokáig lenne fejcsöve a vázamnak.DE gondolom ezt te is tudtad mivel kritzálni azt tudsz.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hûûûû, mekkora összeesküvéselméletet gyártottam... Sorry rullzz!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ha figyelnél is, nem csak irnál gyorsan összevissza, észrevehetted volna, hogy nem õ, hanem SIMMONS panaszkodott.
és a kép alapján Mester-nek 2003-asa van, ami teljesen jó villa mozgásilag.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ehhh, nem bírod a kritikát? De ez a vétel dolog kicsit gyanús. Te elõre eldöntötted hogy mit fogsz venni és azért megnyomogattál párat, majd azt vetted meg amit elõre eldöntöttél, vagy eldöntés elött nyomkodtál, majd a nyomkodás alapján válaszottál??? Mert nem áll össze a kép, hogy nyomkodtál is, meg szart is vettél... Vegyél Boxxert, vagy 888-at... Az nyomkodás nélkül is megy egy csomót... Szépen... De erre komolyan válaszolj, mert izgat a kérdés...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
ebben igazat adok Lord Leslie-nek mert ugy venni telót hogy megsem nézem milyen csak jól néz ki és mondtak róla valamit és akkor biztos jó...
Én amikor telót vettem már csak az összehasonlítás képpen is végig nyomogattam legalább 3-4 fajta telót.És azt vettem meg ami nekem kellett(elõtte azért érdemes utána járni hogy amire akarja használni az ember arra milyen telók jöhetnek számításba)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
de most komolyan....
úgy vettél telót, hogy megse nyomogattad?

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
a 2003-as is Dirt jumper volt, mégis jó volt a mozgása.Lehetett használni dirtre,freeridera meg amire akarja az ember.

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás

Hehe... hayes="héjsz"??? Jóhogy nem úgy köszönsz, hogy "avid"! Hehehehe... Ha a szokásos rövidítés nem felel meg keress rá! Én rákerestem az "szvsz"-re, de jobb, he nem tudod meg, hogy mit dobott ki... :):):)

-----------------------------------------------------------------
Még jó, hogy nem veszem komyolan az ilyen beszólásokat....
mind1.... Ha nem tetszik akkor legközelebb nem olvasod el a köszönést..

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Bocs de nem értek egyet pár emberrel.Amikor megvettem végre a 2004es Dirt jumpert nem tudhattam hogy ilyen mozgása lesz és csak dirtre lehet majd használni

Dirt Jumper...
benne vagyon a nevében a használati terület.. hát nem csodás? :chin:

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
még kómába vagy mi?

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás

03as dj becsúszója alu

ja akkor nem szóltam:-X
ez nem az én napom...
Autist Team:)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
juj, ez nem egészséges így másnap :(

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
hát ha úgy vetted meg, akkor magadra vess.
add el és vegyél egy használt psylot helyette, átütõset és még jobban is jársz.

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
Bocs de nem értek egyet pár emberrel.Amikor megvettem végre a 2004es Dirt jumpert nem tudhattam hogy ilyen mozgása lesz és csak dirtre lehet majd használni, pl. a tavaji Dj szépen mozgott, nem csak dörtre lehetett használni, csak azok elrepedtek.Én azt hittem h a 2004-es Djnek is olyan mozgása lesz amilyen a 2003asé volt.Amikor már megvettem akkor már késõ, nem tudod azt mondani h mégsem kell mert nem tetszik a mozgása.Tehát ilyenkor jól jön pár ötlet hogy hogyan lehet jó mozgást kicsiholni belõle.Meg ez a villa jó is, mert erõs mint állat, csak a mozgása.....
Bocs h ilyen hosszú voltam.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
03as dj becsúszója alu
de a teflon miatt csúszik jól

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
thez: nem csak alu-t lehet anodizálni?
szvsz->szerény véleményem szerint
Autist Team:)

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
Azért írom hogy'hayes'mert nálam ez amolyan köszönési forma,de remélem nem zavar ez sem téged sem pedig mást.Nekem ez tetszik.
3.kérdésem még él hogy mit jelent ez a rövidítés: szvsz'

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
van rajta teflon is nem?
szereny velemenyem szerint

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...