Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Indította
zOrg
, 2002. július 02. 06:48
Írta 2005. január 26. - 23:39
már nem azért,de én is írtam privit,nézzük meg,ki írt Lsõnek,és kiderül,ki kelt elég korán aranyat lelni:) és nektek már van Z1etek,és JAAAAJ
nekemnekemnekem!
nekemnekemnekem!
Írta 2005. január 26. - 23:29
Én úgy tudom, hogy minden megvan hozzá csak az eggyik olajpatron szétvan csúszva;)
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt
Írta 2005. január 26. - 10:48
én szótam hamarabb! (igaz, privátban, de enyém az elsõbbség ) tudod lor, aki korán kel
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. január 26. - 10:43
ird le privibe mid van es mennyiert!
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. január 26. - 08:40
Érdekel valakit egy '96 évjáratú marzocchi Z1 alkatrésznek.:lick:
Saukopf/L48
Írta 2005. január 25. - 16:14
Hy
Nem tud valaki küldeni nekem Acrobat Reader-es rajzot küldeni a 2004-es és 2003-as dj-rõl?
Felmész ide:
http://www.marzocchi.../spa/mtb/?LN=UK
és leszedegeted ami téged érdekel.
Írta 2005. január 25. - 16:08
Hy
Nem tud valaki küldeni nekem Acrobat Reader-es rajzot küldeni a 2004-es és 2003-as dj-rõl?
Írta 2005. január 23. - 20:28
OFF: nah végre...rob meg mondta a frankót...én nem mertem nehogy töröljék a hozzászólásom...de végre...
nem lehet hogy simmons ennyire 'szõke'
nem lehet hogy simmons ennyire 'szõke'
Megújult >> Fotós weblapom < , Picasa webalbumom
Írta 2005. január 23. - 15:42
mi az, hogy legalább ebbe a topicba is írnak? ha nem ir ide senki, akkor a többi elveszik, vagy mi?
tehát. egyszer már azt mondtad, hogy legközelebb csak akkor jössz ide, ha megvetted az 5-ös olajat (vagy 2.5-eset, lényegtelen) ahhoz képest itt téped a szádat ezer hozzászólás óta. persze haszontalanul. most tulajdonképpen arra vársz, hogy jöjjön valaki, aki azt mondja, én kifúrtam, és jobb lett? ilyen biztosan nme lesz. tehát: vagy megcsinálod magadnak, vagy eladod, és veszel egy másik villát.
és ahogy kislust is írta: olyan nincs, hogy mindenre jó. ami mindenre jó, az általában semmire nme jó. minden felhasználási terület mellett kompromisszumokat kell kötni, és ezek a kompromisszumok álalában homlokegyenest különböznek egymástól ezért van az, hogy az a kurva '04-es és a jövõ évi dj is csak és kizárólag dirtjumpra való.
attól még, hogy magyarországon az a bevett szokás, hogy mindeki egy biciklit használ mindenre, attól az a tény, hogy ez egy dirtjump teló, és másra nem jó, nem fog megváltozni. építeni kell egy másik biciklit dh-ra. ilyen egyszerû. az meg tévképzet, hogy a tavalyi jó volt dj-ra. mert pont attól repedt el. a túlzott igénybevételtõl. az egy óvatos freeride villa volt, a mozgásából is adódott.
ne gyere hülyeségekkel, hogy mi jó, és mi nem jó xy felhasználási területre, mert attól, hogy magyarországon valamire használják, attól az még nem arra JÓ. érted már végre?
tehát. egyszer már azt mondtad, hogy legközelebb csak akkor jössz ide, ha megvetted az 5-ös olajat (vagy 2.5-eset, lényegtelen) ahhoz képest itt téped a szádat ezer hozzászólás óta. persze haszontalanul. most tulajdonképpen arra vársz, hogy jöjjön valaki, aki azt mondja, én kifúrtam, és jobb lett? ilyen biztosan nme lesz. tehát: vagy megcsinálod magadnak, vagy eladod, és veszel egy másik villát.
és ahogy kislust is írta: olyan nincs, hogy mindenre jó. ami mindenre jó, az általában semmire nme jó. minden felhasználási terület mellett kompromisszumokat kell kötni, és ezek a kompromisszumok álalában homlokegyenest különböznek egymástól ezért van az, hogy az a kurva '04-es és a jövõ évi dj is csak és kizárólag dirtjumpra való.
attól még, hogy magyarországon az a bevett szokás, hogy mindeki egy biciklit használ mindenre, attól az a tény, hogy ez egy dirtjump teló, és másra nem jó, nem fog megváltozni. építeni kell egy másik biciklit dh-ra. ilyen egyszerû. az meg tévképzet, hogy a tavalyi jó volt dj-ra. mert pont attól repedt el. a túlzott igénybevételtõl. az egy óvatos freeride villa volt, a mozgásából is adódott.
ne gyere hülyeségekkel, hogy mi jó, és mi nem jó xy felhasználási területre, mert attól, hogy magyarországon valamire használják, attól az még nem arra JÓ. érted már végre?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. január 23. - 12:33
mert EZERSZER ki volt ez tárgyalva? mert senkit nem érdekel? mert mindenki tudja mi van, Rajtad kivül.... körübelül ennyi.
azt hiszem. de ha van még valami, Tam úgyis megmondja a frankót.
azt hiszem. de ha van még valami, Tam úgyis megmondja a frankót.
Írta 2005. január 23. - 12:26
Írta 2005. január 21. - 17:28
még egy hozzászólás a témában ('03 vs. '04 DJ - mozog nem mozog stb), és bannolódik a kedves hozzászóló.
köszönöm.
köszönöm.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. január 21. - 16:39
nem szedtem szét egyiket sem, mert elegem volt a mozókból. ujabb mozót nem veszek magamnak.
ha meg ugyanaz, akkor szerinted? KIFÚRTAD MÁR AZT A LYUKAT, amiben (szerinted)különböznek?! és beírnád ide az eredmény!?
ha meg ugyanaz, akkor szerinted? KIFÚRTAD MÁR AZT A LYUKAT, amiben (szerinted)különböznek?! és beírnád ide az eredmény!?
Írta 2005. január 21. - 16:36
ha szétszedted volna a 2003-ast meg a 04-est akkor észrevennéd hogy a belseje ugyanaz.Amúgy meg a becsúszó, meg a persely nem befolyásolja, mivel szépen indul meg a villa, meg a krómozott acél becsúszó a legcsúszósabb.Olvasd csak el a Marzo gyárlátogatásnál a cikket.
Írta 2005. január 21. - 16:33
igen, az uaz mint az idei dropoff. nem mint az idei dj
cserélj becsúszót, perselyt.
vagy villát. és fújd keményre édes.
kifúrtad a lyukat?
cserélj becsúszót, perselyt.
vagy villát. és fújd keményre édes.
kifúrtad a lyukat?
Írta 2005. január 21. - 16:31
Írta 2005. január 21. - 16:23
vagy-vagy
vagy dirt, vagy dh
a 2 együtt nem megy, legalábbis egyikre se lesz jó..akkor legalább az egyikre legyen...
szvsz
UI:dirtre meg vegyél merevvillát
vagy dirt, vagy dh
a 2 együtt nem megy, legalábbis egyikre se lesz jó..akkor legalább az egyikre legyen...
szvsz
UI:dirtre meg vegyél merevvillát
Van állásom...:bananadan
Írta 2005. január 21. - 16:20
Írta 2005. január 21. - 16:18
A dj-met dörtre használom,de DHzi is szoktam.Én csak azt szeretném elérni ,hogy a dj-mmel ne csak dörtölni lehessen , hanem Dh-zni is.Drop offot meg nem veszek mert nem vagyok könnyû(84kg), a dörtöt pedig igy nem nagyon bírná.Annyi lenne a lényeg hogy ha DH-zok ne rázza szét a kezemet a villa és ezt szeretném valahogy elérni.
Írta 2005. január 21. - 14:13
miért kell ugyanazt a kérdést feltenni többször is...
vagy pölö mint ahogy elõttem írok is mondták miért nem használják rendeltetés szerüen a villákat dj3=> dirt jumer ...
Én a 03-as DJ3-at dirtre meg freeride-ra használom mert erre ajánlják...
OFF:simmons ennyire kezdõ vagy csak ennyire nem érti?
vagy pölö mint ahogy elõttem írok is mondták miért nem használják rendeltetés szerüen a villákat dj3=> dirt jumer ...
Én a 03-as DJ3-at dirtre meg freeride-ra használom mert erre ajánlják...
OFF:simmons ennyire kezdõ vagy csak ennyire nem érti?
Megújult >> Fotós weblapom < , Picasa webalbumom