Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3027 hozzászólás a témában

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Ki vagytok nevetve ! :P

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
a QR20-at könnyebb szerelni mivel csak egy 5-ös imbusz kell hozzá...;)
amugy tényleg könnyebb szerelni?;) igaz ez?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Hello!

Ujonc vagyok és azt olvastam a Pinkbikeon, hogy a QR20+ az könnyebben szétszedhetõ, mint egy hagyományos átütõ tengely, mert csak egy imbusz kell hozzá. Tudnátok ebben segíteni? Hogy igaz ez?

Aktuális civil

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Ha mégegyszer azt mondja valaki, hogy a QR20+ -nak a jobb szerelhetõség az elõnye a rendes csõtengellyel szemben azt kinevetem !

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
:D:D ja csak túl nyílt néha

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Nem véletlenül hívják nyílt olajfürdõs rendszernek :)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
leterítettem egy nejlont arra egy rongyot és még így is sikerült eláztatnom a parkettát jó minõségû for oil-lal pedig legalább 3 deci a befõttesüvegbe landolt. :) koszos egy meló az biztos

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

lcs: csak a hosszú rugót akarom kiszedni, mert nem tudom rendesen összenyomni, hogy az összes olaj kijöjjön a cartidge részbõl ez mondjuk HSCV-s villáknál is érdekes lehet szerintem

jaja én is csak a hosszú rugóra gondoltam.
azt szeretem én is a Marzokban, hogy mire leszenvedem a kupakot, addigra az olaj szanaszét folyik mindenhová, aztán meg vékony, erõs sugárban kipumpálható a cartridge-ból a maradék olaj........ ehhh a legmocsokabbul szerelhetõ villák. :D
a minimum, hogy egy babafürdetõ kád kell hozzájuk :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Sejtettem hogy õ az;) nem ez az elsõ drop off amit tönkretesz..
Mondjuk azt tegyük hozzá hogy az a villa nem arra való amire használja..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
jaja. kell egy gyenge pont minden villába, itt ide sikerült rakni, csak így kicsit balesetveszélyessé vált a villa...
(tudod ki volt, aki szokott volt elsökeréken pattogni az egykori monstereden.....)
de esni azt tud, karcolás nélkül, széttört térdvédõvel megúszta.
viszont azt nem értem, miért padlógázzal hajt át fékezés nélkül egy kerékpárúton a benzinkútba be egy gyökér.. mikor megkérdeztük ezt tõle, akkor mondta hogy megállt volna....... aha. (JAV-330) ezt csak úgy megemlítem....

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Eh, de hát ezért szeretjük az olaszokat, kicsit furán de azért átlagban jól csinálják:Dvagy nem félnek beismerni hogy szart alkottak;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
vicces anyagból van a dropoffok(2004) nyaka... öröm volt nézni ahogy elöttem noose wheelie-böl tigrisbukfenccel leszállt a tulaj, mert egy autó miatt vészfékezésként így akart megállni.... csak az a reccsenés nem volt szép, meg a papír vastagságú pár milis csonkot látni a vállból kikandikálni.
hát nemtudom. csinálhatták volna acélból, vagy egy picit vastagabb aluból is... bár szó ami szó, elég sokat kapott a villa, csoda hogy ezt megérte.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
lcs: csak a hosszú rugót akarom kiszedni, mert nem tudom rendesen összenyomni, hogy az összes olaj kijöjjön a cartidge részbõl ez mondjuk HSCV-s villáknál is érdekes lehet szerintem
tam: meglesz, de most összeraktam így a villát és nincs több olajam hogy újra szétszedjem, de következõ alkalommal ha nagyon unatkozok, megint szétkapom és akkor make pics. de ha igény van rá becopyzom ide azt a leírást amit letöltöttem, igaz hogy angol, de lehet hogy valakinek az is segít.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a kicsi rugót is lehet cserélni? ami tovább mozog elzárt ETA-nál.

Endroo: majd te is dokumentálhatnád igy képekkel amit müködtél, mert sokat segitene.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
jövök megerõsíteni, hogy az 1-es képen levõ küpakot le lehet szedni. Féltávnál szorulni fog, de lejön. A pirossal tarts ellen és tekerd le a kupakot.
de ha ezt leszeded, csak rugót tudsz cserélni, tovább bontani nem lehet az ETA-t sem, mert fixre szerelt kártridzs az egész, préselt záróvégekkel.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
gondolom csak elsõre szorul, amikor elnyaltad a menetet már nem :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
én is próbáltam szétszedni a marathon s-ben, és nekem is szorult, nem is erõltettem :D
mindegy, legközelebb nekiesem.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
köszi zap, akkor tekerem. ha meg eltörik veszel nekem újat. ;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Néha szorultnak tûnhet (nemtom miért, az enyém ezt csinálta), ne hagyd, hogy ez elriasszon attól, hogy több erõt alkalmazz.

put YOU off: téged elriasszon

putting ...: attól, hogy erõt alkalmazz. Ha magyar vagy, kiraktad volna azt, hogy from, de õ amerikai, ezért nem tette. ;)

Aktuális civil

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
propedal: köszi
az alsót (ahol a kis rugó van) nem hiszem hogy szét lehetne szedni, mert nagyon egy egység.
a pirosat tekertem, de szorult. most akkor tekerjem tovább, vagy ne tekerjem tovább (ez itt a kérdés)
ezt kellene pontosan lefordítani:

It may feel stiff occasionally (not sure why but mine did) don't let this put you off putting some force on it.