Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3027 hozzászólás a témában

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Szerintem ez ugyanúgy müködik, mint az enyém, csak hiányzik róla alul a "lemez".
Mintha valaki mondta is volna, hogy ez a QR20 Plus elõdje...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
robbal sokat gondolkodtunk errõl az akciós Marzo JuniorT-rõl, ami most Probájk-éknál 105ezer forintocska. Ugyanis a képet vizsgálva (a BM-ben), nem derült ki, hogy ott most akkor mi fogja az agyat. Találtam egy képet a Pinky-n, amibõl okosabb lettem, és megosztom veletek. (meg jó lenne, ha valaki a Probike eladósrácokkal is megosztaná, mert sajna nekik gõzük sesincsen arról, hogy ebbe milyen agy, tengely való, és hogy az hol van, honnan lehet szerezni, apróságok...)  :(

A képen láccik, hogy van ez a spéci kiképzésû tengely, ami szvsz 2 darabból van (?), az agyat beleillested a villa aljába, majd két oldalról megtámadod a két tengely-résszel, átdugod a gyorszárat, és így lesz Ok. A képen Super T van, 3 colos gumihoz való fékhíddal (remélem elõkerül a negyedik csavar mielõtt elindul a srác a géppel tekerni... :)). Meg kúl a buddha-szobor is...  8) ;D

http://www.pinkbike..../pbpic47827.jpg

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
vadkan

A Málit hiába nyaggatod visszakoppanásgátlóval, én hoztam el az utolsó párat. 19 mm magas volt, és most egy fórumtársunk használja elégedetten.
Van még otthon gumibakom, ami az RST-ben volt, ha gondolod. Nem rugó, de jó lehet, és véd a felkoppanástól. (meg nem utolsó sorban alacsony..)

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
van egy z3 coil 100-om és most fogom lefesteni. Ehez ugye szét kell szedni. Milyen olajat rakjak majd bele? Otthon házilag szét fogom tudni szedni illetve össze tudom majd rakni? Itt a fórumban olvastam hogy castrol motor teló olaj jó bele. Mennyibe kerül? asszem 7.5es olaj kell a marzokba. Esetleges tuning hígabb vagy sûrûbb olajjal?

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
naaaaa
Ezt csak most latom... az en versenysulyom olyan 83-84 kilo...

privi megy!!

vad

GerMan

GerMan

törzsvendég

• fórumtag
  • 445 hozzászólás
vad, nézted az elõzõ post-omat ?

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Nekem még mindig 110 és kemény (rossz az, aki rosszra gondol :) )!
Killertommal beszéltem már az ügyben...
Azért kérdezd meg a mali-t hátha mázlid van, vagy csak én vagy túlzottan pesszimista!
Végsõ esetben marad D-fox, csak ki tudja mikor megy ki újra!

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
Szia Beg!

Te mar foljebb raktad a tiedet? vagy meg 110en van?
Az az ismerosod aki a villat hozta nem tud valamit veletlenul?

Kosz!
vad

GerMan

GerMan

törzsvendég

• fórumtag
  • 445 hozzászólás
nekem van 2 rugóm, ami jó lehet neked! a gyári kemény (piros), vagyis olyan 65 kilótól 80-ig (?). lecseréltem õket, mert könnyebb vagyok. olcsón odaadom.
a többinek járj utána, passz  :)
szerintem bármilyen telóból jó bele negativ rugó, ha 2 centi hosszú és a szélessége is jó.

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Az a gond, hogy a mali sem nagyon foglalkozik! Sok sikert hozzá!  :-/

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
bazzzzzzzzzz!!
Koszi German!

kb. mennyibe lesz ez nekem?
Mehetek egybol a Malihoz? vgy esetleg mas is foglalkozik ilyennel??

Kosz!!

vad

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
hát másképpen nehéz lenen ;D
nem olyan bonyolult bár én a sajátomat se szedném szét.. ;D

GerMan

GerMan

törzsvendég

• fórumtag
  • 445 hozzászólás
vad,
jaja, kell bele hosszabb rugó (215mm) és kisebb "negativ" rugó is. ráadásul teljesen szét kell szedni.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
ja tényleg kössz.,. nekem is kéne egy olyan telo!!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
nincs nézd meg a honlapjukon

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Mért gyárilag nincs kihúzva 130mm-re?

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
Hali! reg jartam erre...

na figyu! kerdesem:

a 2002es Z1 Fr-ot , hogyan lehet 110 milirol 130ra kihuzni??
szetszedni es atallitani belul, vagy mehetek a boltba uj rugoszettet venni??

Koszi!

vad

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
Koga  valahogy megakadt a szemem a olmott a ver a szetszakadt szajabol utani mosoly .. valahogy nem ertem hogy hol ezen a poen ..

nem akarok szemelyeskedni , de nem szep dolog ,es neked sem este jol .....gondolom ..

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
igen szerintem speed Stuff vagy Lizard Skin az jó nekem lizard van és nagyon jól védi a becsuszószárat igaz picit lassítja de se baj! szerintem érdemes rárakni de ha gumiharmonikát akarsz rá rakni azt tudok neked egy párat adni ami jó a marzora!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Érdemes védeni, de gumiharmonikát nem nagyon lehet rá találni, szerintem már nem gyártanak ilyet Marzóék. Emlékszünk még a régi szép idõkre, amikor még volt a Z2-eseken...  ::)

Ha nem tartod ocsmánynak, akkor ajánlani tudom a Speed Stuff neoprén cuccokat, viszont ezek meg kissé lassítják a villa mozgását. (nagyon feszülnek a becsúszóra...) De a felcsapódó kövek okozta bosszúság ellen jól véd. Egy nyílt olajos villánál ez nem hátrány...

Telópumpa: mindenképpen ajánlom egy példány beszerzését, mivel akkor nem kell mindig a boltba rohangálnod, ha álligatni akarod a kis drágádat, és nem is valami õrült összeg, 1-2 ezer forintért már asszem ACOR-t lehet kapni.