Szerintem ez ugyanúgy müködik, mint az enyém, csak hiányzik róla alul a "lemez".
Mintha valaki mondta is volna, hogy ez a QR20 Plus elõdje...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Started by
zOrg
, 2002. July 02. 06:48
Posted 2002. September 26. - 13:08
Posted 2002. September 26. - 13:00
robbal sokat gondolkodtunk errõl az akciós Marzo JuniorT-rõl, ami most Probájk-éknál 105ezer forintocska. Ugyanis a képet vizsgálva (a BM-ben), nem derült ki, hogy ott most akkor mi fogja az agyat. Találtam egy képet a Pinky-n, amibõl okosabb lettem, és megosztom veletek. (meg jó lenne, ha valaki a Probike eladósrácokkal is megosztaná, mert sajna nekik gõzük sesincsen arról, hogy ebbe milyen agy, tengely való, és hogy az hol van, honnan lehet szerezni, apróságok...)
A képen láccik, hogy van ez a spéci kiképzésû tengely, ami szvsz 2 darabból van (?), az agyat beleillested a villa aljába, majd két oldalról megtámadod a két tengely-résszel, átdugod a gyorszárat, és így lesz Ok. A képen Super T van, 3 colos gumihoz való fékhíddal (remélem elõkerül a negyedik csavar mielõtt elindul a srác a géppel tekerni... ). Meg kúl a buddha-szobor is... 8) ;D
http://www.pinkbike..../pbpic47827.jpg
A képen láccik, hogy van ez a spéci kiképzésû tengely, ami szvsz 2 darabból van (?), az agyat beleillested a villa aljába, majd két oldalról megtámadod a két tengely-résszel, átdugod a gyorszárat, és így lesz Ok. A képen Super T van, 3 colos gumihoz való fékhíddal (remélem elõkerül a negyedik csavar mielõtt elindul a srác a géppel tekerni... ). Meg kúl a buddha-szobor is... 8) ;D
http://www.pinkbike..../pbpic47827.jpg
Posted 2002. September 13. - 19:34
vadkan
A Málit hiába nyaggatod visszakoppanásgátlóval, én hoztam el az utolsó párat. 19 mm magas volt, és most egy fórumtársunk használja elégedetten.
Van még otthon gumibakom, ami az RST-ben volt, ha gondolod. Nem rugó, de jó lehet, és véd a felkoppanástól. (meg nem utolsó sorban alacsony..)
A Málit hiába nyaggatod visszakoppanásgátlóval, én hoztam el az utolsó párat. 19 mm magas volt, és most egy fórumtársunk használja elégedetten.
Van még otthon gumibakom, ami az RST-ben volt, ha gondolod. Nem rugó, de jó lehet, és véd a felkoppanástól. (meg nem utolsó sorban alacsony..)
Posted 2002. September 12. - 21:30
van egy z3 coil 100-om és most fogom lefesteni. Ehez ugye szét kell szedni. Milyen olajat rakjak majd bele? Otthon házilag szét fogom tudni szedni illetve össze tudom majd rakni? Itt a fórumban olvastam hogy castrol motor teló olaj jó bele. Mennyibe kerül? asszem 7.5es olaj kell a marzokba. Esetleges tuning hígabb vagy sûrûbb olajjal?
Posted 2002. September 12. - 17:47
Posted 2002. September 12. - 17:41
Posted 2002. September 12. - 17:40
Nekem még mindig 110 és kemény (rossz az, aki rosszra gondol )!
Killertommal beszéltem már az ügyben...
Azért kérdezd meg a mali-t hátha mázlid van, vagy csak én vagy túlzottan pesszimista!
Végsõ esetben marad D-fox, csak ki tudja mikor megy ki újra!
Killertommal beszéltem már az ügyben...
Azért kérdezd meg a mali-t hátha mázlid van, vagy csak én vagy túlzottan pesszimista!
Végsõ esetben marad D-fox, csak ki tudja mikor megy ki újra!
Posted 2002. September 12. - 17:37
Szia Beg!
Te mar foljebb raktad a tiedet? vagy meg 110en van?
Az az ismerosod aki a villat hozta nem tud valamit veletlenul?
Kosz!
vad
Te mar foljebb raktad a tiedet? vagy meg 110en van?
Az az ismerosod aki a villat hozta nem tud valamit veletlenul?
Kosz!
vad
Posted 2002. September 12. - 17:37
nekem van 2 rugóm, ami jó lehet neked! a gyári kemény (piros), vagyis olyan 65 kilótól 80-ig (?). lecseréltem õket, mert könnyebb vagyok. olcsón odaadom.
a többinek járj utána, passz
szerintem bármilyen telóból jó bele negativ rugó, ha 2 centi hosszú és a szélessége is jó.
a többinek járj utána, passz
szerintem bármilyen telóból jó bele negativ rugó, ha 2 centi hosszú és a szélessége is jó.
Posted 2002. September 12. - 17:33
Posted 2002. September 12. - 17:22
bazzzzzzzzzz!!
Koszi German!
kb. mennyibe lesz ez nekem?
Mehetek egybol a Malihoz? vgy esetleg mas is foglalkozik ilyennel??
Kosz!!
vad
Koszi German!
kb. mennyibe lesz ez nekem?
Mehetek egybol a Malihoz? vgy esetleg mas is foglalkozik ilyennel??
Kosz!!
vad
Posted 2002. September 12. - 15:56
hát másképpen nehéz lenen ;D
nem olyan bonyolult bár én a sajátomat se szedném szét.. ;D
nem olyan bonyolult bár én a sajátomat se szedném szét.. ;D
Posted 2002. September 12. - 11:59
vad,
jaja, kell bele hosszabb rugó (215mm) és kisebb "negativ" rugó is. ráadásul teljesen szét kell szedni.
jaja, kell bele hosszabb rugó (215mm) és kisebb "negativ" rugó is. ráadásul teljesen szét kell szedni.
Posted 2002. September 11. - 18:15
Posted 2002. September 11. - 18:03
Posted 2002. September 11. - 17:59
Posted 2002. September 11. - 09:21
Hali! reg jartam erre...
na figyu! kerdesem:
a 2002es Z1 Fr-ot , hogyan lehet 110 milirol 130ra kihuzni??
szetszedni es atallitani belul, vagy mehetek a boltba uj rugoszettet venni??
Koszi!
vad
na figyu! kerdesem:
a 2002es Z1 Fr-ot , hogyan lehet 110 milirol 130ra kihuzni??
szetszedni es atallitani belul, vagy mehetek a boltba uj rugoszettet venni??
Koszi!
vad
Posted 2002. September 11. - 01:10
Koga valahogy megakadt a szemem a olmott a ver a szetszakadt szajabol utani mosoly .. valahogy nem ertem hogy hol ezen a poen ..
nem akarok szemelyeskedni , de nem szep dolog ,es neked sem este jol .....gondolom ..
nem akarok szemelyeskedni , de nem szep dolog ,es neked sem este jol .....gondolom ..
Posted 2002. September 09. - 20:35
igen szerintem speed Stuff vagy Lizard Skin az jó nekem lizard van és nagyon jól védi a becsuszószárat igaz picit lassítja de se baj! szerintem érdemes rárakni de ha gumiharmonikát akarsz rá rakni azt tudok neked egy párat adni ami jó a marzora!
Posted 2002. September 09. - 13:39
Érdemes védeni, de gumiharmonikát nem nagyon lehet rá találni, szerintem már nem gyártanak ilyet Marzóék. Emlékszünk még a régi szép idõkre, amikor még volt a Z2-eseken... :
Ha nem tartod ocsmánynak, akkor ajánlani tudom a Speed Stuff neoprén cuccokat, viszont ezek meg kissé lassítják a villa mozgását. (nagyon feszülnek a becsúszóra...) De a felcsapódó kövek okozta bosszúság ellen jól véd. Egy nyílt olajos villánál ez nem hátrány...
Telópumpa: mindenképpen ajánlom egy példány beszerzését, mivel akkor nem kell mindig a boltba rohangálnod, ha álligatni akarod a kis drágádat, és nem is valami õrült összeg, 1-2 ezer forintért már asszem ACOR-t lehet kapni.
Ha nem tartod ocsmánynak, akkor ajánlani tudom a Speed Stuff neoprén cuccokat, viszont ezek meg kissé lassítják a villa mozgását. (nagyon feszülnek a becsúszóra...) De a felcsapódó kövek okozta bosszúság ellen jól véd. Egy nyílt olajos villánál ez nem hátrány...
Telópumpa: mindenképpen ajánlom egy példány beszerzését, mivel akkor nem kell mindig a boltba rohangálnod, ha álligatni akarod a kis drágádat, és nem is valami õrült összeg, 1-2 ezer forintért már asszem ACOR-t lehet kapni.