Kedves zOrg: En ugy tudom, hogy a 2002 -es Deore tarcsafek, egy alapjaban veve postmount -os testet kapott, amihez kapcsolodik az adapter. A fektesten a csavarnal levo luk ovalis, es ezen az ovalison belul tudod mozgatni a feket, alatet nelkul ezzel lehet beallitani. Nagy valoszinuseggel igazam van, kulonben egy Manitou villara hogy tudnad felrakni?? Amugy neked egesz konnyu dolgod van, mivel teszteltetek ezt a feket, megpedig ha jol tudom, akkor Atom. A decemberi szamban van a 28. oldalon.
Kislust: Szerintem jol irtam a dolgokat, probald meg ugy beallitani, hogy az adaptert mindenfele alatet nelkul felcsavarod a villara, es arra csavarozod ra magat a feket. Ezeket a csavarokat finoman csavard be, ugy, hogy ne lotyogjon nagyon a fek, de meg el tudd mozgatni oldaliranyban. Ha behuzod a fekkart, akkor egy kicsit be is allitja magat, utana pedig finoman be tudod allitani. Az a lenyeg, hogy a tarcsa a ket fekfofa kozott legyen egyenlo tavolsagra, es ne legyen ferden. Se vizszintesen, se fuggolegesen. Ha szembol benezel a fekpofak koze, akkor lathatod, hogy merre kell meg allitani a feket.
Ha nagyon nem sikerul, akkor keress fel valakit, aki valamennyire ert a tarcsafekekhez. / Olyat keress akinek van is. /