Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tárcsafékek v1.

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
646 replies to this topic

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
YOci:
Jó vele!!!
A Avid kb 40000+bowden(1000)+bowdenház(500)+kar(3000)+deore agy 7500

Össz kb 52000 HUF!!!

De lehet több is, vag akcióban kevesebb!!!

groover-

groover-

vendég

• fórumtag
  • 188 posts
yoci: haveromnak avid bovdenes van acor agyakkal és nagyon meg van vele elégedve...

YOci

YOci

törzsvendég

• fórumtag
  • 545 posts
Szevasztok,csak annyit akarok kérdezni hogy az avid jo-e  deore aggyal,és mi pénz???

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Nos ha én vennék most elsõ kereket: Deore XT agy + Sunn Ditch Witch + DT küllõk.
Ez már úgy jó 20e. Ha van több pénzed, vehetsz tárcsás felnit is.
Ezen felül jön a fék. Lehet bovdenes is, bár szerintem hamár rá költesz, akkor lehet valami komoly olajos. NOS szerintem: avid bovdenes, egy XT valahonnan a fórumból mondjuk, vagy esetleg valami Deore, de azokról nem sokat tudok.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Õszintén megmondom, hogy elsõ tárcsefék vásárlásán töröm a fejem.
Hidraulikust szeretnék, jól mûködõt és TARTÓSAT !
Agyam sincs hozzá, ezt is lehet ajánlani +felnit és küllõket is...

Köszöntem!

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
:o
Feltöltött kép

;D Jó az elsõ tárcsa  ;D

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
Andix, Julie

Amikor az elsõ XT-k bejöttek, szintén 49 körül volt az ára újonnan, ez a 60 nagggyon sokk

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Köszi a tanácsot!!! Valszeg XT-t vagy Grimec-at, esetleg SRAM-ot!!! Végülis mindegy mert mind ugyanaz, és még ugyanott is gyártják õket!!!!  ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég

Most szeretnék átyergeli én is erre fékvariánsra, de nem tudom melyik is legyen a nyerõ! Annyi mindent hallottam, olvastam, meg minden, hogy már nem is tudom hogy mit mivel kell összeheggeszteni, buhrálni, kicsit bütykölni, meg minden! Szóval akinek van valami kisztelt szettje, olyan ami azér ELÉRHETÕ, SZOLÍD ÁRÚ, az kérem ossza meg velem!
Elõre is köszi!

Nekem elöl avid bovdenes,hátul magura louise olajos van.Az avid ISTEN!Beállitani tök egyszerü.A LOUISE nekem kínlódás volt beállítani,de jól fog.(az avid se kutyi.)AZ AVID ÓLCSÓBB.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Köszi!!!  ;D
Elég jól leértékelték a dolgokat, és ha valaki DEORE fékekre pályázik, akkor itt az idõ!!!!!!! De az XT még így is sok!!! Vannak helyek ahol az XT már 48-49 körül utánad dobják meg fel is rakják csak vidd el........ (160-as tárcsával persze!!!)

Conan

Conan

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
a Ride Bike akciójában a Deore bowdenes elsõ/hátsõ: 17900,-
a Deore hidraulikus elsõ/hátsõ: 35900/37900,- :o
53/ 54e helyett!! Továbbá ha valakit még érdekel: XT hidraulikus hátsó: 54900,- 65200 helyett!
Asszem ekég jó hírekkel szolgáltam! Legalábbis remélem ;).
http://www.ridebike....list.pl?type=XA

Em-Tee

Em-Tee

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 posts
Nekem 2000-res Louise-om van (volt), aminek eltört a mûanyag fékkarja, és július óta nem sikerült megcsinálni, és lehet, hogy már sosem fog mûködi, úgyhogy ha tárcsaféket vesztek akkor mindenképpen olyat, aminek fém fekkarja van!

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Szrintetek jó a 200-as Grimeca az XT-hez ? ? ? A Gyapis zerint, és sokak szrin is igen!!! Viszont hallottm már olyat is, hogy nagyon nem!!! A másik kérdésem, hogy miból van egy jó minóségû tárcsa ? ? ? PL XT hez mibõl lenne jó 200-as ? ? ?

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Jó, akkor Julie??? Vagy Louise? Nem mind1, mert én Louiseról eddig általában jót hallottam. És akkor feltenném a kérdést Louise-Deore-XT-GustavM??

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
NA ma nem tudokírni ....

Szóval, 2001 magura Julie hidr. tárcsafék, és sok a gond vele. Széria hiba, vagy pusztán az az agy kaka ami havernak van ?!

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
idei , a hacer meg haver akart lenni ....

groover-

groover-

vendég

• fórumtag
  • 188 posts
b: melyik évjárat a lousie?

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
Magura Lousie ról vélemény ? Egyik hacer sokat szenved vele. Nem fog igazán meg nehéz belõni. Hidraulikusról van szó.
Meg hogy ha hideg van nem mennek vissza a fékpofák ..
széria hiba lehet, vagy egyedi ?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Köszönöm szépen. Egy Phorumus Maximustól már ilyen is tellik! :D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
gyaci ez kurvára teccett  ;D  ;D ;D