L.CS.!
Elvágtam a fékvezetékbõl, de nem volt otthon roppantógyûrûm, olyan cuki kis sárgaréz. Nem mertem felhasználni még egyszer, mert eléggé répédt volt az egyik. Szóval lett helyette hajes, de az kisebb (meg alu). Kérdésem az: meglátásod szerint ez lényeges, vagy nem? Az tény, hogy mostmár a vezeték jobban rá van tekerve arra a kis bordóra eloxált p*nára, amiben a golyós szelep van.
Meglátás?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Tárcsafékek v1.
Indította
Major
, 2001. július 19. 23:28
Írta 2001. december 03. - 12:16
Írta 2001. december 02. - 16:29
Üdv lcs!
Naja, jó lenne az a D321, csakhát a fék után még agyat ls kell venni, úgyhogy a Rhino a max ami beleférne a költségvetésbe. :'(
Beszéltem az X-Factorosokkal, a jóhír az, hogy a 8" tárcsa nem kerül +pénzbe, egyszerûen csak azzal kell kérni, viszont azt mondták könnyen lehet, hogy a Manitou villába nem fog beférni a tárcsa .
Ez hogy lehet, ill. mit jelent egyáltalán ? Mármint miért ne férne be ? Hely van bõven...
Naja, jó lenne az a D321, csakhát a fék után még agyat ls kell venni, úgyhogy a Rhino a max ami beleférne a költségvetésbe. :'(
Beszéltem az X-Factorosokkal, a jóhír az, hogy a 8" tárcsa nem kerül +pénzbe, egyszerûen csak azzal kell kérni, viszont azt mondták könnyen lehet, hogy a Manitou villába nem fog beférni a tárcsa .
Ez hogy lehet, ill. mit jelent egyáltalán ? Mármint miért ne férne be ? Hely van bõven...
Írta 2001. november 29. - 23:52
Rob: teljesen igazad van, de akkor õk se tudnak számolni
: 160-ast 6 collnak írják, így a váltószám szerintük 2.66666666666' hümmm
Iljics: hát egy ilyen fékhez már illik egy D321.
lcs
Iljics: hát egy ilyen fékhez már illik egy D321.
lcs
Írta 2001. november 29. - 13:31
Írta 2001. november 28. - 20:48
Hi skacok!
Lenne egy kérdésem de ne nézzetek hülyének mert nem értek hozzá ezért kérdezem.
A hidegben ugyan ugy müködig az olajos fék ??? ???
Lenne egy kérdésem de ne nézzetek hülyének mert nem értek hozzá ezért kérdezem.
A hidegben ugyan ugy müködig az olajos fék ??? ???
Írta 2001. november 28. - 19:49
lcs !
Ha meglesz a tárcsám esküszöm meghívlak egy pofa sörre !
Most csak elõre szeretnék HAYES-t /!/, a pénz fele már megvan ! Remélem nem fogy el...
mármint a fék / :D/
Felninek mit ajánlasz ? Figyelembe véve, hogy már egy huncut fillérem sem lesz... /Most egy duplafalú Rigidám van, nem is tudom már mióta.../
Ha meglesz a tárcsám esküszöm meghívlak egy pofa sörre !
Most csak elõre szeretnék HAYES-t /!/, a pénz fele már megvan ! Remélem nem fogy el...
mármint a fék / :D/
Felninek mit ajánlasz ? Figyelembe véve, hogy már egy huncut fillérem sem lesz... /Most egy duplafalú Rigidám van, nem is tudom már mióta.../
vendég_Charon_*
Írta 2001. november 28. - 13:30
vendég_Charon_*
Andix:
De CC-zek, ami azzal jár, hogy hegyre fel. Na de valahogy le is kell jutni.... ;D ;D ;D
Így fék nélkül rémisztõ!
De CC-zek, ami azzal jár, hogy hegyre fel. Na de valahogy le is kell jutni.... ;D ;D ;D
Így fék nélkül rémisztõ!
Írta 2001. november 28. - 12:33
LCS!
A Hayes 8 collos tárcsája, ha utánaszámolsz, csak 203 mm (8*25.4mm), de ez csak szõrszálhasogatás
Amúgy már elég sok vázba belemegy, pl a Kona összes Out of Bounds vázába, vagy a Ruckusba is. (és ezek csak a merev vázak!)
A Hayes 8 collos tárcsája, ha utánaszámolsz, csak 203 mm (8*25.4mm), de ez csak szõrszálhasogatás
Amúgy már elég sok vázba belemegy, pl a Kona összes Out of Bounds vázába, vagy a Ruckusba is. (és ezek csak a merev vázak!)
Írta 2001. november 28. - 01:00
Iljics: kábé jól számoltál, de van egy javaslatom:
Mivel egy garnitúra héjszhez jár 160-as tárcsa, egyszerûen kérjed a 8 collossal (kb:213-assal) ráfizetéssel a hozzávaló kiemelõ adapterekkel. Szinte biztos, hogy belemennek, mert jófejek és egy kurvanagy dobozban minden elképzelhetõ villához és tárcsamérethez van gyári adapterük (postmount, IS), de ha nincs csinálnak.
Így ez 64900 + tárcsaráfizetés=? + tuti adapter=5000/db, ez kb ugyanannyi, de így sokkal szebb és mégnagyobb héjsz tárcsát kapod és nem kell utánarohangálnod és fel is teszik neked és nem kell a 160-as tárcsa eladásával bíbelõdnöd.
Csak találj olyan vázat, amibe belemegy a 213-as tárcsájuk ;D ;D
lcs
Mivel egy garnitúra héjszhez jár 160-as tárcsa, egyszerûen kérjed a 8 collossal (kb:213-assal) ráfizetéssel a hozzávaló kiemelõ adapterekkel. Szinte biztos, hogy belemennek, mert jófejek és egy kurvanagy dobozban minden elképzelhetõ villához és tárcsamérethez van gyári adapterük (postmount, IS), de ha nincs csinálnak.
Így ez 64900 + tárcsaráfizetés=? + tuti adapter=5000/db, ez kb ugyanannyi, de így sokkal szebb és mégnagyobb héjsz tárcsát kapod és nem kell utánarohangálnod és fel is teszik neked és nem kell a 160-as tárcsa eladásával bíbelõdnöd.
Csak találj olyan vázat, amibe belemegy a 213-as tárcsájuk ;D ;D
lcs
Írta 2001. november 27. - 19:34
Üdv lcs !
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !
Mi lenne velem nélküled ?! ??? ??? ;D
Egyébként lehet az X-Factorban olyan Hayest kapni, hogy nem kell hozzá Manitou adapter ? Az biztos, hogy létezik olyan,mert fényképeken már láttam.
Tehát fekete Hayes + Grimeca adapter + 200-as tárcsa = 64900 + 7000 HUF ?
Februárban lesz ennyim, mi a valószínûsége, hogy akkor még kapok ilyet ? Inkább kérjek kölcsön, és vegyem meg még idén ?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !
Mi lenne velem nélküled ?! ??? ??? ;D
Egyébként lehet az X-Factorban olyan Hayest kapni, hogy nem kell hozzá Manitou adapter ? Az biztos, hogy létezik olyan,mert fényképeken már láttam.
Tehát fekete Hayes + Grimeca adapter + 200-as tárcsa = 64900 + 7000 HUF ?
Februárban lesz ennyim, mi a valószínûsége, hogy akkor még kapok ilyet ? Inkább kérjek kölcsön, és vegyem meg még idén ?
Írta 2001. november 27. - 18:57
vendég_Charon_*
Írta 2001. november 27. - 14:05
vendég_Charon_*
vendég_Charon_*
Írta 2001. november 27. - 14:03
vendég_Charon_*
Tárcsát akaroook!!!!!!
Leesett az elsõ hó és én a downhill egyedi NÓÓÓÓÓ BRÉÉÉÉXXX, válfaját kezdtem el ûzni, sajnos. Nálatok milyen a fékhatás? (Gondolom: király 8))
Leesett az elsõ hó és én a downhill egyedi NÓÓÓÓÓ BRÉÉÉÉXXX, válfaját kezdtem el ûzni, sajnos. Nálatok milyen a fékhatás? (Gondolom: király 8))
Írta 2001. november 27. - 00:43
Ha minden jól megy nekem is lesz tárcsafékem 2 héten belül.
Deore Hidraulik + RST 190-es tárcsa
Aztán, ha megveszem nemtudom mire feltenni :'(
Egyenlõre
Deore Hidraulik + RST 190-es tárcsa
Aztán, ha megveszem nemtudom mire feltenni :'(
Egyenlõre
Írta 2001. november 27. - 00:35
Iljics: van egy jó hírem a számodra! nem biztos, hogy el kell adnod a vesédet, hogy héjszed lehessen.
1. az X-factorban megtalálható az összes héjsz:
van a barna színû, barna fékkarral (valószínû ez nem tetszik neked)
2. van ugyanez full feketében (fékkar is) ez kurvaszép.
ezek ára 64900/darab, tárcsával.
3. van egy olyan szett, amit a kidolgozás minõségét tekintve lebutítottak. ez azt jelenti, hogy a féktest sima alu öntvény színû, nincs anodizálva, a fékkar meg kompozit. Na ez jó ronda, viszont olcsó: ára 44900/darab, tárcsával.
A Grimeca adapter+tárcsa ára kb 7000Ft
üdv, lcs
1. az X-factorban megtalálható az összes héjsz:
van a barna színû, barna fékkarral (valószínû ez nem tetszik neked)
2. van ugyanez full feketében (fékkar is) ez kurvaszép.
ezek ára 64900/darab, tárcsával.
3. van egy olyan szett, amit a kidolgozás minõségét tekintve lebutítottak. ez azt jelenti, hogy a féktest sima alu öntvény színû, nincs anodizálva, a fékkar meg kompozit. Na ez jó ronda, viszont olcsó: ára 44900/darab, tárcsával.
A Grimeca adapter+tárcsa ára kb 7000Ft
üdv, lcs
Írta 2001. november 26. - 13:48
Nefelejcsük mán el, hogy amit L.CS. árul, az már az enyém! Mivel csak most szedtem szét, ezért nem véleményezem az L.CS. által közölt adatokat, de szeintem 100%-ban pontosak. Adapter még mindíg nulla, de már felraktam az elsõt kókány módon, és mûxik! (annak ellenére, hogy nincs összekopva, meg szerintem levegõs is lett :'()
Fekete Hayes: a közvetlen haveri környezetemben van egy, szóval nem csak mese. a 203-mas tárcsával szerintem isten fék!
Fekete Hayes: a közvetlen haveri környezetemben van egy, szóval nem csak mese. a 203-mas tárcsával szerintem isten fék!
Írta 2001. november 25. - 17:13
Palmer !
Én is gondoltam már rá, hogy eladom a vesémet és veszek inkább egy Hayest, de a fékkarjának a színe nagyon nem tetszik... pedig állítólag van feketében is, na az má jó lenne, csak éppen feketét valami weblapon láttam azt slussz. Pedig akkor a Manitou adaptert meg lehetne spórolni...
Hopp, egy Hayes 207-es tárcsa meg adapter 20e HUF ? Az igen !
A Grimeca mennyi ?
Én is gondoltam már rá, hogy eladom a vesémet és veszek inkább egy Hayest, de a fékkarjának a színe nagyon nem tetszik... pedig állítólag van feketében is, na az má jó lenne, csak éppen feketét valami weblapon láttam azt slussz. Pedig akkor a Manitou adaptert meg lehetne spórolni...
Hopp, egy Hayes 207-es tárcsa meg adapter 20e HUF ? Az igen !
A Grimeca mennyi ?
Írta 2001. november 25. - 01:34
Andix: Az a fékkar nem 3 ujjas csak a képen látszik annak.
Major, L.Cs: És 4 lukas is van:
Major, L.Cs: És 4 lukas is van:
Írta 2001. november 25. - 01:13
Nameg aztán lehet Hayes tárcsával is használni ;D
Ami, ha jól emlékszem arra amit láttam akkor 207mm. Ha van fölös 20 ezred akkor ezt a kombinációt is választhatod az XT-hez ;D ;D ;D
Palmer
Ami, ha jól emlékszem arra amit láttam akkor 207mm. Ha van fölös 20 ezred akkor ezt a kombinációt is választhatod az XT-hez ;D ;D ;D
Palmer
Írta 2001. november 25. - 01:03
Iljics:
Nos, hogy ha van XT DHkit fingom sincs mennyibe kerül, de a Grimecánál tuti drágább.
Az XT és a Grimeca tárcsák között tudtommal annyi a különbség, hogy az XT 203mm a G. 200mm.
Post-mount adaptere van a Grimecának:
http://www.grimeca.i...i/postmount.htm
üdv, lcs
Nos, hogy ha van XT DHkit fingom sincs mennyibe kerül, de a Grimecánál tuti drágább.
Az XT és a Grimeca tárcsák között tudtommal annyi a különbség, hogy az XT 203mm a G. 200mm.
Post-mount adaptere van a Grimecának:
http://www.grimeca.i...i/postmount.htm
üdv, lcs

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére