A Hayes-rõl sokat nem tudok mesélni, hála a BKV-nak, amennyit mentem vele az k*rva jó volt, egyujjas, adagolható, bivaly stb !
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Tárcsafékek v1.
Started by
Major
, 2001. July 19. 23:28
Posted 2002. March 16. - 18:45
Még nincs vele tapsztalatom, várom Mr. Peppencs hívását, hogy mehetek a cuccért, mert egy vidéki haverjáé a fék. Ha meglesz tutira elmesélem !
A Hayes-rõl sokat nem tudok mesélni, hála a BKV-nak, amennyit mentem vele az k*rva jó volt, egyujjas, adagolható, bivaly stb !
Posted 2002. March 16. - 18:17
HS 33 rol tapasztalatokat PLS V fekkel /regi LX, XTR/ osszehasonlitva!!! Hatulra kene...
Koszi!
Koszi!
Posted 2002. March 15. - 10:26
Hát, olyan jövõ tavaszra, vagyis úgy egy év múlva. Most valószínûleg megveszem Peppencs Magura HS-33-asát hátulra, per pillanat az elõl Hayes, hátul ALivio v-fék combo van használatban, de ez így nem az igazi, mert az Alivio itt már gyengécske.
Posted 2002. March 14. - 22:03
Posted 2002. March 14. - 21:51
Na, végérvényesen beléptem a tárcsafékesek klubjába!
Hayes FH a kicsike, ilyen van a Ritchey-nek a Kranked-be, csak ez nem teljesen fekete, hanem olyan mint egy bizonyos évjáratú RS Judy XL. /Aki tudja mirõl beszélek annak jó ! ;)/ 8" tárcsával használom, és igencsak megvagyok vele elégedve! /Persze a fékvezeték körüli huzavona nem kellett volna, végül persze megoldották a szakik a gordiuszi csomót: levágták rövidebbre, miután a forgalmazó töredelmesen bevallotta, hogy egyefene le lehet vágni.../ Még nincs bekopva, jó kemény pofája lehet, mert mindennap megyek vele, igaz csak városban. De most itt a hosszú hétvége! Utána újra visszatérek az "éles" körülmények közötti viselkedésérõl!
Hayes FH a kicsike, ilyen van a Ritchey-nek a Kranked-be, csak ez nem teljesen fekete, hanem olyan mint egy bizonyos évjáratú RS Judy XL. /Aki tudja mirõl beszélek annak jó ! ;)/ 8" tárcsával használom, és igencsak megvagyok vele elégedve! /Persze a fékvezeték körüli huzavona nem kellett volna, végül persze megoldották a szakik a gordiuszi csomót: levágták rövidebbre, miután a forgalmazó töredelmesen bevallotta, hogy egyefene le lehet vágni.../ Még nincs bekopva, jó kemény pofája lehet, mert mindennap megyek vele, igaz csak városban. De most itt a hosszú hétvége! Utána újra visszatérek az "éles" körülmények közötti viselkedésérõl!
Posted 2002. March 12. - 21:25
apám!!
))
én néha bringázom is, ahol ugye pedál+erõ+sebesség+tekerés ;D ;D
nem holmi rolllller ;D ;D ;D ;D
én a rollert 5 évesen hagytam abba ;D ;D
túl veszélyes kezdett lenni, mocsok sok adrenalin, ami nem tesz jót ifi korban ;D ;D ;D ;D
én néha bringázom is, ahol ugye pedál+erõ+sebesség+tekerés ;D ;D
nem holmi rolllller ;D ;D ;D ;D
én a rollert 5 évesen hagytam abba ;D ;D
túl veszélyes kezdett lenni, mocsok sok adrenalin, ami nem tesz jót ifi korban ;D ;D ;D ;D
Posted 2002. March 12. - 16:07
Szerény válaményem szerint bírnia kéne!!! Nekem most SUN DitWich van fenn és ezt a 20m rollert nagyon jól bírta!!! ;D
Posted 2002. March 12. - 01:00
Te MAjor.. ha már tfék a topik, F519 MAvic bírja a discet vagy nem kifejezetten erre találták ki???
Posted 2002. March 12. - 00:59
csak vigyázz, ne lásson meg senki:)))nem venném szívesen:)
jak.. csokinyuszi jó lesz? ;D
jak.. csokinyuszi jó lesz? ;D
Posted 2002. March 12. - 00:51
Posted 2002. March 11. - 22:53
ha a roller módot lefényképezed, ide berakod, kapsz különdíjat.. ;D ;Dnem csak tõlem ;D ;D
majd egyszer én is kipróbálom:)))
majd egyszer én is kipróbálom:)))
Posted 2002. March 11. - 21:58
Posted 2002. March 11. - 21:35
Posted 2002. March 11. - 21:06
Tegnep meguntam a bicajtalanságot és összeraktam a cangám! Bár hajtómûvem nincs de azért a Tárcsafék már fenn van!!! ;D (2001es Deore gyári 160as tányérral) Szóval roller mádeban teszteltem a kos drágát és nekem nagyon bejött!!! Eddig tuti!!!
Bár majd még ki kell próbálni bicaj módban is!!! ( Személyes megjegyszés: a [ROOX] k***a annyát!!! Már bocsánat!)
Posted 2002. March 11. - 19:26
Köszi srácok az infókat, ma véglegesen döntöttem, fõleg mert 25 ropiért találtam zsírúj gyári Deorét... holnap megveszem...
plusz hozzá egy 2002es MArz villát, valsz MXR.. visz olcsó, semmi újat nem tud a régiekhez, de szerintem ok..
na pá, majd jövök
plusz hozzá egy 2002es MArz villát, valsz MXR.. visz olcsó, semmi újat nem tud a régiekhez, de szerintem ok..
na pá, majd jövök
vendég__*
Posted 2002. March 11. - 08:35
vendég__*
Jajj, valamit elfelejtettem. :
Major említette a Deore'02 gyári 160-as tárcsáit. Tök igaza van, valóban gyengusnak tûnik (igaz én egybõl 200-as Grimecával használtam). Nem jut eszembe a szó, de ezek a tárcsák már valami új eljárással készültek. Erre azt mondták nekem, hogy kevésbbé rozsdásodik (kit érdekel? ;D), állítólag "jobban fog", de gyorsabban is kopik. Hát nem tudom... Nekem puhának és valóban kopósnak tûnik.
vendég__*
Posted 2002. March 11. - 08:31
vendég__*
Én is kiegészíteném még kicsikét az XT/Deore'02 témát: az XT egy álom, döbbenet az a fék. Az adagolhatósága valóban leírhatatlan. Node a Deore... ;D Amiért Deoré-t vettem: nekem nem ér meg + cirka 30 ezer forintot a jobb adagolhatóság. Meg én amúgy is jobban csípem a kicsit satusabb érzést. És Sharman nyugi, azért a Deore is adagolható, csupán az XT-hez viszonyítva hurka.
Posted 2002. March 11. - 06:27
Sorn villája HI5, erre jön elõbb a 200-as grimeca adapter, majd rá a deore gyári post mount-ja és a fék maga.
lcs
lcs
Posted 2002. March 11. - 01:33
Posted 2002. March 11. - 01:26
Te lcs.
megnyugtattál ... ;D ;D ;D
nem figyeltem a viszonyítvára...
jössz sport 2002 re?
megnyugtattál ... ;D ;D ;D
nem figyeltem a viszonyítvára...
jössz sport 2002 re?

Sign In