Jelentkezz be Regisztrálj
10 év 100 lapszám után búcsúzik a kéthavi nyomtatott Bikemag
Írta 2009. november 26. - 22:19
2. Itt ilyen sok embernek van problémája az emésztéssel, vagy csak szereti a WC illatát?
3. Jó tudni, hogy az átalakulás csak részleges és napkitörés esetére is marad valami.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2009. november 26. - 22:17
kénytelen leszek venni nótbúkot, pedig istenbiza szívbõl gyûlõlöm õket.
azért sajnálom a zújságot.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. november 26. - 22:15
várható esetleg egyben 100 szám valamilyen dísz megjelenése? hogy meglegyen az utókornak, ugyanis volt egy idõszak amikor szétesõsek voltak a lapok, illetve a sok rongyá olvasott helyet jó állapotban legyen meg.
Írta 2009. november 26. - 22:13
Írta 2009. november 26. - 22:12
Az utolsó számhoz küldhetnétek matricát, a régit már kiszívta a nap a kocsin!
Jaés több CC/maratont a zújságba!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2009. november 26. - 22:03
nemrég vettek el tõlünk 2 nagyon nagy dolgot (reklámot elkerülve) "piros és kék szalag"os rádiót ami az emberek hétköznapjaihoz tartozott. Lett helyettük másik, és nemmondom hogy halgathatatlan de ez már nem AZ. Most megszûnik még 1 olyan dolog ami bele rögzült az emberbe, hogy végre itt a december és megyek megveszem a friss-magot.Értemén hogy internet jobb gyorsabb, stb....de messze nem kézzel fogható, és fõleg ne annyira élvezhetõ mint 1 újság. Én soha 1 cikket nem olvastam végig az interneten, mert annak megvan a feelingje hogy na most nekiállok olvasni vagyis volt
Én nagyon sajnálom és remélem egyszer visszatér a BIKEMAG!!!
Írta 2009. november 26. - 21:47
Azért nem kell keseregni. Egy jól szerkesztett initernetes újsággal nagyot lehet durrantani, még úgy is, ha elõzõleg "csak" nyomtatott formában jelent meg a lap és ezt már megszokták a rendszeres olvasók.
Biztos vagyok benne, hogy az újság szerkesztõi/készítõi sok újdonságot fognak tálalni nekünk, olvasóknak. (Szerintem szárnyakat kapnak majd és a tollaikat kell nyesegetni, nehogy elszálljanak! )
Egy korszak lezárul, megnyílik egy másik. Kíváncsian várom.
További sok sikert BIKEMAG!
ps.: ej, most örülök, hogy vezeték nélküli net van a házban és tágas a klotyó.
Írta 2009. november 26. - 21:44
Írta 2009. november 26. - 21:35
Írta 2009. november 26. - 21:32
Írta 2009. november 26. - 21:28
Sziasztok!
Személy szerint nagyon sajnálom az újság megszûnését. A tapasztalatom az, hogy semmilyen de semmilyen internetes oldal nem tudja a nyomtatott sajtó hangulatát és érzetét visszaadni.
Jómagam nagy újság és katalógus gyûjtögetõ vagyok, különbözõ régi nyomtatott médiák, katalógusok régi - régi számait õrzöm az élet számos területérõl és jólesik idõrõl - idõre elõvenni a régi lapszámokat és újra olvasni a cikkeket.
Igen akár a legkisebb helységben vagy a fürdõkádban vagy egy nyaralás során vagy csak úgy spontán.
Ez az internettel soha nincs így. Megnyitottam, elolvastam és kész. Nem tudom akkor elõvenni, átlapozni, megnézni amikor szeretném. Az internet jó dolog de az internet egyben rombol is
Ezzel nem értek egyet. Ez kicsit úgy hangzik, hogy a szó elszáll, az írás megmarad, és a szó alatt az internetet értenéd. Én is nagyon szeretem olvasgatni a régi számokat, de pl. a cyclingnews-on is lehet böngészni, hogy, mondjuk, 2003-ban milyen volt Bobby Julich csapatbringája.
Írta 2009. november 26. - 21:26
Hájjal kenegetsz - jelentõs részét én követtem el...Imádtam az Eurobike beszámolók citrom díjai alatt a szöveget.
Írta 2009. november 26. - 21:21
mostantól a wc-be kellene valahogy bevezetni az áramot,hogy nagy változás ne legyen:D
laptop, netbook, iCuccok
Imádtam az Eurobike beszámolók citrom díjai alatt a szöveget.
kiállításos cikkeket csak azért olvastam.
Írta 2009. november 26. - 21:20
Sajnálom, még akkor is, ha nem minden cikket olvastam el egyszerre, csak mondjuk unalmamban, aztán mindig rájöttem, hogy azok a cikkek is nagyon jók, és érdekesek, amik elsõ ránézésre nem is tûntek annak.
Ezzel én is abszolút így voltam. Meg így utólag már szépnek tûnnek azok az amatõr (értsd: nem hivatásos) dolgok is, amiken néha mérgelõdtem (hogy hozzak egy példát, az egyik számban volt HBalage pályagépe, saját készítésû lecsupaszított "pályanyergével", ami hatására én is csináltam egyet, mire a következõ számban írta, hogy rájött, hogy nem is jó), mivel ezektõl volt érdekes a lap. Nézzétek meg az amerikai Bicycling címû újságot (volt itt valahol link, letölthetõ PDF formátumban), dög unalmas, steril, egyenfotókkal, olyan, mint egy nõi magazin bringás melléklete.
Írta 2009. november 26. - 21:16
Írta 2009. november 26. - 21:13
...és ennek a lapnak évek óta van digitális változata is.
ennek a magyar kiadasa. ebbol lett a Bikemag
http://www.zinio.com...uctId=105149148
Írta 2009. november 26. - 21:12
"1993-ban Mountain Bike Action Hungary (MBAH) néven Dave Erickson alapította, majd hamar a montisok kedvenc olvasmányává vált. Késõbb egyre több szakág került bele, míg az ezredfordulóra BikeMag néven, a változó kerékpározási szokásoknak megfelelõ színes tartalommal vált egyre szélesebb körben népszerûvé. Az oldalszám 64-rõl 140-re ugrott, melyben a kerékpártesztek és -technika bemutatása mellett túra- és versenybeszámolók, kerékpáros érdekvédelem, szerelési tippek és sok más érdekesség kap helyet. A kerékpározás bármely válfaját ûzõ sporttárs megtalálhatja benne a számára érdekes információt."mi az az MBAH?
Írta 2009. november 26. - 21:09
Személy szerint nagyon sajnálom az újság megszûnését. A tapasztalatom az, hogy semmilyen de semmilyen internetes oldal nem tudja a nyomtatott sajtó hangulatát és érzetét visszaadni.
Jómagam nagy újság és katalógus gyûjtögetõ vagyok, különbözõ régi nyomtatott médiák, katalógusok régi - régi számait õrzöm az élet számos területérõl és jólesik idõrõl - idõre elõvenni a régi lapszámokat és újra olvasni a cikkeket.
Igen akár a legkisebb helységben vagy a fürdõkádban vagy egy nyaralás során vagy csak úgy spontán.
Ez az internettel soha nincs így. Megnyitottam, elolvastam és kész. Nem tudom akkor elõvenni, átlapozni, megnézni amikor szeretném. Az internet jó dolog de az internet egyben rombol is
Írta 2009. november 26. - 21:06
mi az az MBAH?
ennek a magyar kiadasa. ebbol lett a Bikemag
RAUH-Welt
B E G R I F F