Versenynapon a Master idõpontja elég késõi ahhoz, hogy már kapunyitáskor ott legyünk vidékrõl.
Ugye rajtszám átvehetõ késõbb is, mint az eredeti kiírásban?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Underworld Kupa - Verseny a föld alatt!
Indította
Merkapt
, 2009. november 18. 14:17
Írta 2010. május 11. - 19:04
Igen, egész nap átvehetõk a rajcsomagok.
Írta 2010. május 10. - 23:14
Sziasztok!
Az Underworld Kupára, a hobbi 2 kategóriában (33 éves férfi vok) átadnám elfogadott nevezésemet 2000-ért, adódó visszamondhatatlan elfoglaltságom miatt.
Üzenjetek / mailben: katalinmajlath@freemail.hu
Az Underworld Kupára, a hobbi 2 kategóriában (33 éves férfi vok) átadnám elfogadott nevezésemet 2000-ért, adódó visszamondhatatlan elfoglaltságom miatt.
Üzenjetek / mailben: katalinmajlath@freemail.hu
Írta 2010. május 10. - 20:25
Sziasztok!
Neveztem az Underworld kupára, de sajnos közbejött valami és nem tudok menni a versenyre.
A szervezõkkel beszéltem és azt mondták, hogy pénzt mostmár visszafizetni nem tudnak, de ha el tudom adni a nevezésemet, akkor az átírást megoldják.
Nyerészkedni egyáltalán nem szeretnék a dolgon, csak örülnék, ha legalább valamennyit visszakapnék.
Ezért eladom a nevezésemet 2000 Ft-ért!
Akit esetleg érdekel az keressen privátban, vagy válaszoljon erre az üzenetre.
Neveztem az Underworld kupára, de sajnos közbejött valami és nem tudok menni a versenyre.
A szervezõkkel beszéltem és azt mondták, hogy pénzt mostmár visszafizetni nem tudnak, de ha el tudom adni a nevezésemet, akkor az átírást megoldják.
Nyerészkedni egyáltalán nem szeretnék a dolgon, csak örülnék, ha legalább valamennyit visszakapnék.
Ezért eladom a nevezésemet 2000 Ft-ért!
Akit esetleg érdekel az keressen privátban, vagy válaszoljon erre az üzenetre.
AZ ÉLET KEMÉNY!
Írta 2010. május 10. - 17:26
Versenynapon a Master idõpontja elég késõi ahhoz, hogy már kapunyitáskor ott legyünk vidékrõl.
Írta 2010. május 09. - 19:01
Nyílt pincebejárás gyalog és bringával
A PORT.hu Underworld Kupának helyszínt adó kõbányai pincerendszer elõzetes bejárására lehetõséget biztosítanak a rendezõk. 2010. május 14. és 15-én a 6. Nagy Sportágválasztó rendezvény keretei között lehetõség nyílik a föld alatti szakasz megtekintésére.
Akik kerékpárral gurulnának be a föld alatti járatokba azoknak május 14-én pénteken 10.30-kor egy órára kinyit a pincerendszer.
Külön ajánlatunk licenc-szel rendelkezõ versenyzõk részére: akik kerékpárral részt vesznek a pénteki bejáráson, ingyen indulási jogot szereznek a PORT.hu Underworld Kupára!
A nevezést ebben az esetben is a honlapon keresztül kell végrehajtani. A nevezés státuszát a 14-i bejárás után módosítjuk "elfogadottra". Ajánlatunk az elsõ 15 jelentkezõre vonatkozik!
A gyalogos bejárásra 15-én szombaton nyílik lehetõség, az érdeklõdõk függvényében akár több alkalommal is.
A részvétel mindkét esetben regisztrációhoz kötött. A szándékot a fulop.miklos@vgf.hu e-mail címre küldött üzenetben kell jelezni, a résztvevõ neve, adatai (tel., e-mail) és a bejárás módja (kerékpáros - 05.14 - vagy gyalogos - 05.15 - ) megadásával.
A PORT.hu Underworld Kupának helyszínt adó kõbányai pincerendszer elõzetes bejárására lehetõséget biztosítanak a rendezõk. 2010. május 14. és 15-én a 6. Nagy Sportágválasztó rendezvény keretei között lehetõség nyílik a föld alatti szakasz megtekintésére.
Akik kerékpárral gurulnának be a föld alatti járatokba azoknak május 14-én pénteken 10.30-kor egy órára kinyit a pincerendszer.
Külön ajánlatunk licenc-szel rendelkezõ versenyzõk részére: akik kerékpárral részt vesznek a pénteki bejáráson, ingyen indulási jogot szereznek a PORT.hu Underworld Kupára!
A nevezést ebben az esetben is a honlapon keresztül kell végrehajtani. A nevezés státuszát a 14-i bejárás után módosítjuk "elfogadottra". Ajánlatunk az elsõ 15 jelentkezõre vonatkozik!
A gyalogos bejárásra 15-én szombaton nyílik lehetõség, az érdeklõdõk függvényében akár több alkalommal is.
A részvétel mindkét esetben regisztrációhoz kötött. A szándékot a fulop.miklos@vgf.hu e-mail címre küldött üzenetben kell jelezni, a résztvevõ neve, adatai (tel., e-mail) és a bejárás módja (kerékpáros - 05.14 - vagy gyalogos - 05.15 - ) megadásával.
Írta 2010. április 18. - 11:32
Többen érdeklõdtetek, hogy lesznek-e felszabaduló rajthelyek. Nos, hétfõn törlésre kerülnek a nevezett, de nevezési díjat nem fizetõk, így néhány hely megüresedik.
Írta 2010. március 15. - 13:24
Világítás lesz, de ahogy írtátok is, izgalmas lesz a nappali világosságra ki és onnan behajtani. Ezen egy kormányra szerelt lámpa semmit sem változtatna.
Polót - több mintával - a honlapon lehet majd rendelni hamarosan... Ha minden jól megy, a jövõhéttõl... Üdv.
Polót - több mintával - a honlapon lehet majd rendelni hamarosan... Ha minden jól megy, a jövõhéttõl... Üdv.
Írta 2010. március 14. - 20:28
Írta 2010. március 14. - 15:55
A verseny földalatti része ki lesz világítva de amikor a májusi napsütésbõl be beérsz az alagútba pár mp-ig nagyon nem fogsz látni akár milyen lámpád lesz is (szerintem) Miki azt mondta nem kell lápa.
Szerintem az sem lesz jobb mikor a viszonylagos sötétségbõl kiérsz a napsütésre. Érdekes lesz, már alíg várom:)
Írta 2010. március 14. - 13:30
A verseny földalatti része ki lesz világítva de amikor a májusi napsütésbõl be beérsz az alagútba pár mp-ig nagyon nem fogsz látni akár milyen lámpád lesz is (szerintem) Miki azt mondta nem kell lápa.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. március 13. - 20:52
Miki! Néztem a honlapon, nagyon jó rajtad az a póló! Hogy lehet ilyenre szert tenni? Lesz belõle legyártva vásárlásra? Vagy az indulók kapnak ilyet?
" A Cube el van vetve! "
Írta 2010. március 08. - 13:41
Nos, most, hogy haladunk az idõpont felé kiderült már, hogy lesz-e tök sötét rész a versenyen, ergo lámpa kell?
" A Cube el van vetve! "
Írta 2010. március 08. - 12:10
Örülök, hogy találkoztunk és, hogy lett naptárad is:-) Akkor legközelebb a versenyen...
Már találkoztam, és megbeszéltem az illetékessel, köszi minden infót Miki!
Írta 2010. március 06. - 19:35
Már találkoztam, és megbeszéltem az illetékessel, köszi minden infót Miki!
" A Cube el van vetve! "
Írta 2010. március 04. - 19:46
A bringaexpón lehet fizetni nevezést? Mert regisztráltam, de most olvastam, hogy két hét elteltével ha nem utaljuk a nevezést, akkor töröltök a nevezõk közül. viszont én csak március 10-én kapok fizut, ha lehet, akkor megpróbálok kölcsönkérni.
" A Cube el van vetve! "
Írta 2010. március 04. - 08:31
UniCredit Bank:-) Köszi.
Hello! olyan kérdésem lenne, hogy a nevezési díjat melyik banknak kell befizetni, mert én személyesen fizetném be nem pedig utalnám A számlaszámból nem jövök rá, hogy melyik.
thx
Írta 2010. március 03. - 08:01
Hello! olyan kérdésem lenne, hogy a nevezési díjat melyik banknak kell befizetni, mert én személyesen fizetném be nem pedig utalnám A számlaszámból nem jövök rá, hogy melyik.
thx
thx
Írta 2010. február 28. - 21:45
Írta 2010. február 24. - 21:02
Több eseményt is rendez az egyesület (Fizikai felmérõ, Nagy Sportágválasztó) az UW jelzi, hogy az Underworld Kupára érkezik a nevezés.
Nincs külön kód az UW maga a kód:-)
Boca! Keress a BrinagExpon és ha megtalálsz, lesz naptárad...
Nincs külön kód az UW maga a kód:-)
Boca! Keress a BrinagExpon és ha megtalálsz, lesz naptárad...
A nevezésnél ez szerepel a honlapon:
"A megjegyzésbe az UW kódot és az induló nevét kérjük beírni ..."
Az UW kódom emailben kapjuk majd, vagy hogyan lesz?