Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Underworld Kupa - Verseny a föld alatt!
Started by
Merkapt
, 2009. November 18. 14:17
Posted 2010. June 01. - 08:04
Csak beugrottam kicsit fényképezni, hajtott a kíváncsiság. Van még pár de ezek a legjobbak
Posted 2010. May 31. - 21:57
Posted 2010. May 31. - 21:51
Képek a versenyrõl itt megtekinthetõk:
milan hisarm's Underworld Kupa 2010 Photo Album - MySpace Photos
milan hisarm's Underworld Kupa 2010 Photo Album - MySpace Photos
Posted 2010. May 30. - 21:27
Video az INDEX-en:
Meg kell tanulni bring
Benne Dobos Feri máris klasszikussá vált mondata: "Meg kell tanulni bringázni, gyerekek!"
A többit se hagyd ki tõle:"Mi a fasz van??...bazdmeg!!!"
Így teljes a repertoár.
Posted 2010. May 28. - 13:50
És a verseny honlapján is már két galériában böngészhettek: www.underworldkupa.hu
Posted 2010. May 28. - 10:14
Itt böngészhettek képeket: overmagazin.hu - hegym
Posted 2010. May 27. - 21:10
Ittvan-e: RTL Klub - Bringaverseny a pinc
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2010. May 27. - 20:26
Néztem... És ma leadták, a végét csíptem el.Ja, és kedden mindenki az RTL-t nézze, mert a Fókusz is kint volt.
Posted 2010. May 26. - 20:25
És végül de nem utolsó sorban az ötödik futam képei is felkerültek az oldalra!
Ma este kezjük el küldeni a kért képeket
Ma este kezjük el küldeni a kért képeket
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Posted 2010. May 26. - 11:40
Király verseny volt élveztem! Gratula a szervezõknek!!!! De hol vannak a képek nem láttam a vaku villanásoktól
Posted 2010. May 26. - 10:29
Video az INDEX-en:
Meg kell tanulni bring
Benne Dobos Feri máris klasszikussá vált mondata: "Meg kell tanulni bringázni, gyerekek!"
Meg kell tanulni bring
Posted 2010. May 25. - 23:51
Köszönet a verseny szervezõinek, nagyon izgalmas és hangulatos versenyt hoztatok össze! A terepbõl tényleg mindent kihoztatok, tekerhetõ, de nem túl könnyû, élvezetes pályát "kreáltatok". A hangulat jó volt, a "bánya" (ahogy õ hívta ) elõtti dj tényleg nem volt a legjobb, szegény nem nagyon tudta milyen rendezvényen van, nagyon akarta mondani a magáét, de kár volt. A tészta isteni volt, Ádám hozta a formáját, az idõt is jól rendeltétek. Nagyon meghajtottam magam, jól esett, a 24 órásokat leszámítva életem elsõ versenye volt. Meg is lepõdtem az eredményemen, az új vázból épített bringa is most debütált és nagyon ügyesen mûködött.
Köszi mindenkinek, jövõre ugyan itt/ott!
Köszi mindenkinek, jövõre ugyan itt/ott!
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!
Posted 2010. May 25. - 22:52
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a szervezõknek ezt a felejthetetlen élményt. Nagyon jól éreztem magam, igazán jó verseny volt, profi szervezéssel és hibátlan lebonyolítással. A felkészületlenségem ellenére a 10. helyen értem célba a veterán futamban. :-)
Külön köszönet a Merkapt-os hölgyeknek (és természetesen minden szurkolónak) a lelkes szurkolásért, szerintem ekkora buzdítás egyik futamban sem volt, mint az utolsó, Master kategóriában. Egyetlen negatívum részemrõl a pince bejáratánál a DJ srác, akinek egyetlen értelmes hozzászólása sem volt a versenyhez, Ádámot kellett volna oda kihangosítani.
Remélem, hogy jövõre újra lesz verseny és aki most kihagyta az biztos el fog indulni rajta. Én ott leszek! Köszönet mindenkinek! Üdv: Siki
Nagyon szépen köszönöm a szervezõknek ezt a felejthetetlen élményt. Nagyon jól éreztem magam, igazán jó verseny volt, profi szervezéssel és hibátlan lebonyolítással. A felkészületlenségem ellenére a 10. helyen értem célba a veterán futamban. :-)
Külön köszönet a Merkapt-os hölgyeknek (és természetesen minden szurkolónak) a lelkes szurkolásért, szerintem ekkora buzdítás egyik futamban sem volt, mint az utolsó, Master kategóriában. Egyetlen negatívum részemrõl a pince bejáratánál a DJ srác, akinek egyetlen értelmes hozzászólása sem volt a versenyhez, Ádámot kellett volna oda kihangosítani.
Remélem, hogy jövõre újra lesz verseny és aki most kihagyta az biztos el fog indulni rajta. Én ott leszek! Köszönet mindenkinek! Üdv: Siki
Posted 2010. May 25. - 17:57
Készítettem pár képet a master futamban, ha valaki ott indult, küld rajtszámot és van róla fotóm, küldöm mailban.
A többi futamon nem fotóztam.
Szia! 513-as voltam, sikimano@gmail.com-ra küldd a képeket. Köszönöm szépen! Siki
Posted 2010. May 25. - 17:34
Posted 2010. May 25. - 16:48
Készítettem pár képet a master futamban, ha valaki ott indult, küld rajtszámot és van róla fotóm, küldöm mailban.
Posted 2010. May 25. - 07:37
Még néhány kép, bár ez még mindig édeskevés ahhoz képest, hogy majdnem minden kanyarban villant a vaku...
Picasa Webalbumok - attila.r.nohl - Underworld
Underworld Kupa 2010
hvg
Picasa Webalbumok - attila.r.nohl - Underworld
Underworld Kupa 2010
hvg
Posted 2010. May 25. - 06:47
Én speciel nem fáradtam el nagyon , mondjuk ez annak köszönhetõ hogy még sohasem mentem hasonló pályán ill. ilyen rövid távot így mikor beérkeztem szembesültem azzal hogy nem hajtottam ki magamból a maximumot hisz minden körben pihentem,tartalékoltam egy kicsit aztán hipp-hopp véget ért. Nem baj a legközelebbin már okosabb leszek.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. May 24. - 21:59
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én sokkal jobban elfáradtam, mint ahogyan azt vártam.
Nagyon jó verseny volt, nagyon tetszett a pálya. A pincerendszerbe beérkezve meg engedni kellett neki és bízni a szervezõkben, hogy nincs semmi vicces dolog a homály leple mögött. A fekete folyosón egyszer találkoztam egy elesett biciklissel. Semmit sem láttam belõle csak a kiáltására lettem figyelmes. Akkor már késõ volt :-D.
Jövõre ugyanott. Remélem!
Nagyon jó verseny volt, nagyon tetszett a pálya. A pincerendszerbe beérkezve meg engedni kellett neki és bízni a szervezõkben, hogy nincs semmi vicces dolog a homály leple mögött. A fekete folyosón egyszer találkoztam egy elesett biciklissel. Semmit sem láttam belõle csak a kiáltására lettem figyelmes. Akkor már késõ volt :-D.
Jövõre ugyanott. Remélem!
Üdv. Barnabás
Posted 2010. May 24. - 18:59
Képek itt
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_