Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Formula 1 fanok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2757 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a Red Bulloknal a gumizabalas volt a baj. nemtom hogy van magyarul a "camber" de nem a Pirelli ajanlasa szerint mentek Belgiumban. Monzaban mar nem ajanlas hanem kotelezo, szoval faragtak valamit az auton hogy igy is jol menjen. Plusz a Mercedes motor elvileg gyorsabb az egyenesekben

szerintem
Vettel
Alonso
Button
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
Nehéz dolga lesz Vettelnek szerintem itt nem lesz elsõ.

Hamilton, Button, Vettel a tippem
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Futam: Vettel, Hamilton, Button

Most fingom nincs, mi lesz a végeredmény, ezért tippelek a rajtfelállás szerint. Gyors pálya, lehet hogy Button gumispórolása nyerõ lesz. Hamiltont szívem szerint nem tippelném én sem a dobogóra sem, mert lehet megint lekoccol valamit, bár eléggé elöl van, ha a rajtnál el tud jönni, akkor max a lekörözéseknél és a boxkiállásoknál ronthat el valamit.
Szegény Vettelnek nem lesz könnyû dolga így, hogy Hamilton indul mögüle. A rajtnál biztos megszorongatja a németet. Alonsotól egy jó rajtot várok.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Összetett állás: 1. blueshark 61pt, 2. Dózer 58pt, 3. Gabe84 54pt, 4. tamaska 28pt, 5. zeezoltano 17pt, 6. Montifan 9pt, 7. legszebbcsavo 5pt, 8. arn 3pt
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Sebastian Vettel azt mondja, úgy vert fél másodpercet mindenki másra a Red Bullnak állítólag nem is kedvezõ monzai pályán, hogy az autóját nem az idõmérõre, hanem a versenyre hangolták be.

"Ma a versenyt tartottuk szem elõtt, de nem voltunk száz százalékig biztosak benne, hogy ez lesz a helyes döntés. Mégis annak bizonyult, így holnapra jól választottunk, aminek borzasztóan örülök" - mondta.

Vettel azon a pályán szerezte meg 25. pole pozícióját, ahol három évvel ezelõtt, még a Toro Rossóval, elõször rajtolhatott az élrõl pályafutása során. Elismerte, hogy õ sem számított ekkora fölényre. Autójának gyenge végsebessége azért is meglepõ, mert azt állította, hogy két vetélytársa mögött, szélárnyékban futotta a legjobb körét. Az ellenfelei szerint erre az a magyarázat, hogy rövid végáttételt választott, ezért a belsõ kamerás felvétel tanúsága szerint a leghosszabb egyenesekben négy-ötszáz métert is a fordulatszám-határon tesz meg, ami a versenyen sebezhetõvé teszi - hacsak nem tesz szert egy másodpercnél nagyobb elõnyre a DRS elsõ aktiválásáig. Webber állítólag hosszabb végáttételt választott.

ugy latszik ok is arra szamitanak, amit irtam :) ez a szelarnyekos dologot nagy huzas beepiteni egy autobeallitasba...

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
hat erdekes lesz - epp azt neztem, hogy a ket szabadedzesen megint vettel kocsija volt a leglassabb egyenesekben, webbere a kozepmezonyben volt. nemtom mennyit szamit ez drsel... drs nelkul eleg nagy hatrany lenne ezen a palyan, mert hiaba gyorsabb osszessegeben, az egyenesekben fognak inkabb elozni, nem tudna elmenni senki mellett. mclarenek es a mercik is kozepmezony, a renaultk viszont gyorsra vannak allitva. drsel viszont lehet ez nem szamit, mert nem fognak kockaztatni, ha jol vannak kijelolve a zonak, akkor ott is lehet elozni lassabb autoval, ahol amugy nem lehetne.

a masik eszrevetel, hogy vettel szvsz nem kamuzott amikor azt mondta, hogy az auto egyensulya legalabb annyira fontos - szvsz ezert tudott drsel mar hamar kigyorsitani a kanyarokbol, es szerintem ennek is koze lehet ahhoz, hogy idomeron mindig jobbak. olyan helyen sem pordul meg az auto, ahol masoke mar igen. csak ugye ez megint nincs versenyen.

hamilon szvsz meg mindig nincs ott fejben... sokat hibazott, meg nagyon flusztraltnak tunt. az latszott rajta, "ha vert pisalok se megy". button is megelozte volna.

vettel, button, alonso - de lehet button beeloz. betippelnem meg hamilont is, de szerintem megint el fog rontani vmit, ha nem, akkor ott lesz o is a dobogon, ezen a palyan a mclaren lesz szvsz a legjobb kocsi, itt most tenyleg vettel tett inkabb annyit hozza egy koron, amit versenyen nehez lesz hozni.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Versenytipp: Vettel, Hamilton, Button.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
megmondtam :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Vettel most tolt egy 1.24.000-t, fel masodpercet verve Webberre... na ennyit a teoriamrol :D FP3 van amugy a BBC Red button-on.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Vettel, Hamilton, Webber.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
rb mindig lapit, de ez egy nagyon gyors palya, es a vegsebesseguk meg mindig nem a legjobb. vegulis idomeron kihuzhatnak megint egy polet, de versenyen nehez lesz... ezzel a ket drs zonaval elvileg nem is lesz olyan, hogy vedekezes.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

eddig a hetvegen meg csak Lewis ment 1:24 alatt, nem tudom ez mit jelent

lehet azt, hogy a Red Bull félgázon ment :)

Vettel, Hamilton, Alonso

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
hamilton vettel webber - de hajra vettel :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
1 Vettel
2 Hamilton
3 Webber

eddig a hetvegen meg csak Lewis ment 1:24 alatt, nem tudom ez mit jelent

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
IDÕMÉRÕ el ne felejtsétek!:) 1. Vettel 2. Webber 3. Hamilton

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
szerettek ok volna nem bulicsapat lenni, csak nem jott ossze :)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Amikor Rai a Ferrarihoz igazolt,én is gondban voltam.Nagy Hakki fan lévén,megszoktam hogy egy finn az "csakis" a Mclarennél versenyezhet.De aztán belegondoltam,nekem is a pilóta fontosabb mint maga a csapat.
Mint csapat, a Mclaren a kedvenc, de Hami minél tovább ott fog versenyezni,annál kevésbé lesz szimpatikus a csapat,mert igen,a negatív érzelmekben is a pilóta számít elsõsorban,nem a csapat.
Schumacher (jee,még a t9 is ismeri) visszatérése akkor lenne igazán érdekes ,ha még pár nem aktív f 1-es versenyzõt vissza tudtak volna csábítani. Így nincs kihez hasonlítani a mostani teljesítményét.Az már biztos,hogy a mai sztárok közelébe nem fog elérni.Alesi és Berger idejében a Ferrari egy buli csapat volt,valahogy nem volt ilyen "profi" ott a hangulat,mint most.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház

A ferrarit még az Alesi - Berger idején szerettem.

Úgy látszik az örök másodikokkal szimpatizálsz... Õket is kell szeretni valakinek. :D

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
A ferrarit még az Alesi - Berger idején szerettem. Mióta Sumi' odakerült azóta finoman szólva nem, lelépése óta sem sikerült szimpatikus pilótát szerezniük. Ha Webber odakerült volna gondban lennék...

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
en mindig pilotanak drukkoltam, sose erdekelt, hogy melyik csapatnal vezet :)