Jelentkezz be Regisztrálj

Formula 1 fanok ide!
Írta 2011. szeptember 29. - 06:32

Írta 2011. szeptember 28. - 20:08

Írta 2011. szeptember 28. - 20:06

Írta 2011. szeptember 28. - 08:43

Az biztos, hogy Hamilton már több vb-t nyert mint amennyit Massa fog nyerni.. nem tudom mit idétlenkedik ilyen szöveggel. Nem az általános iskolában vagyunk.
es ez fel jogositja barmire is? amugy ahogy terelgeti a sajat karrierjet lehet o sem fog tobbet. a fiatalok kozul mindenki fejlodik, vagy szinten marad, o az aki egyertelmuen visszafele megy. mi lesz ha eltunik mogule a seggkinyalos hatter? neki sose kellett semmilyen szamarletrat vegigjarni (mint vettelnek vagy alonsonak), hanem belecsoppent az egyik legjobb autoba. lehet ez hianyzik neki: megdolgozni a jo autoert es pozicioert. schumacher a 7 vb cimevel sokkal nagyobb alazattal viseli a gyengebb autot, es poziciot. hamilton eseteben az autot meg ki is huzhatjuk a sorbol, mert a nem tul gyors button is eredmenyesebb vele. vagy most kap par pofont es eszhez ter, vagy orok remenyseg marad, akinek egyszer osszejott egy vb.
massa sose volt tobb "masodpilotanal", ehhez kepest a balesete elott egyaltalan nem volt rossz, es az o eredmenyei ebresztettek ra a ferrarit, hogy keves a raikkonennel a tehetseg ahhoz, hogy sikeresek legyenek.
Írta 2011. szeptember 27. - 21:49

- mesélte Massa, aki végül a televíziós interjúkra kijelölt részen találta meg ellenfelét.
"Azt mondtam neki, 'szép volt, jól csináltad.' Így aztán sok világbajnokságot nyersz majd!"
Az biztos, hogy Hamilton már több vb-t nyert mint amennyit Massa fog nyerni.. nem tudom mit idétlenkedik ilyen szöveggel. Nem az általános iskolában vagyunk.
Írta 2011. szeptember 27. - 20:04

Írta 2011. szeptember 27. - 12:24

jo csapatnal szvsz mar nem latnak benne potencialt, eljatszotta (a menedzsmentje) a lehetosegeket.
pontosan így gondolom én is.
az elmúlt két éve sem felfelé ívelte a csillagát.
Williams érdekes. Bár tudjuk, hogy nem elsõsorban a motoron múlik a köridõ, lásd most a redbull esete a renault motorral, mégis a Williamsnél is szép sormintát ad a történelmük.
A világbajnoki éveik és a motorok:
80-81 - Ford
86-87 - Honda
92-97 - Renault (kivéve '95, amikor a benetton)
Itt azért egyértelmû, hogy az akkori legjobb gyári motorokkal lehettek csak VB-k.
És utoljára 00-05 között a BMW-vel mentek nagyon faszán. Azóta Cosworth-szel semmi, Toyotával meg még csak-csak.
Tehát szerintem tök reményteljes, ha újra összeállnak a Renault-val, fõleg, hogy extra mentális motivációt adhat, hogy a legsikeresebb éveiket együtt érték el - a 90-es éveket nagyrészt uralták.
Írta 2011. szeptember 27. - 10:04

Írta 2011. szeptember 27. - 09:49

Kimi lehet csak tájékozódik, most a Williamsnél, holnap meg más csapatoknál. Ha valóban visszajön, az jót tenne a F1-nek, mint ahogy jót tett a nagy öreg visszatérése is, még akkor is, ha csak most kezd valamit produkálni.
Hamilton körüli cirkusz is csak a nézettség malmára hajtja a vizet, nem kedvelem én sem õt, de az is igaz, hogy baromi unalmas lenne a verseny, ha mindenki úgy menne, mint Vettel, aki alig hibázik, és "mindig" nyer, vagy Button, aki intelligens módon "mindig" második, vagy Webber és Massa, aki jó autóval is képes beleszürkülni a mezõnybe stb.
Kimire visszatérve, örülnék neki, de én kevés esélyt adok neki, hogy jövõre a F1-ben fog versenyezni, ha csak a Williamsnél lehet pilóta. Nem hinném, hogy a Williamsel megelégedne. Annál õ sokkal egoistább. Ahhoz legalább egy Mercedes szint kellene, hogy õ autóba üljön.
Írta 2011. szeptember 27. - 06:57

Írta 2011. szeptember 26. - 22:54

Most ha visszajönne, hasonló blama, lenne mint Sumi. 2 év kihagyás sok.
Írta 2011. szeptember 26. - 21:41

Egy jo autoval barmikor kepes pole poziciora vagy futamgyozelemre.
ezt meg is tette párszor pl. a Ferrarival
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. szeptember 26. - 21:02

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2011. szeptember 26. - 20:04

Írta 2011. szeptember 26. - 18:37

F1: Michael Schumacher mr sohasem lesz a rgi?
Arról megoszlanak a vélemények, hogy Schumacher lett-e rosszabb, vagy a többiek lettek jobbak. Az Autosport múlt heti számában Mark Hughes, aki az egyik legelismertebb technikai és vezetéstechnikai elemzõnek számít, rámutatott, hogy a német már nem képes annyira magabiztosan egyensúlyozni a határon a kanyarok bejáratánál, mint hajdanán. "Ugyanolyan bátor és agresszív, mint régen, de úgy tûnik, a korábbiakhoz képest fél lépéssel le van maradva abban, ahogy a befordulás és a kanyar csúcspontja között az autó mozgására reagál. Régebben olyan volt, mintha a határ, amit a többiek gombostûhegynyinek éreztek, számára széles, kényelmes kanapé lett volna. Most már neki is éppolyan keskeny, mint másoknak. Néha még pontosan ráérez a határra, de a következõ körben ismét túllép rajta, és birkóznia kell a kormánnyal, kénytelen folyamatosan korrigálni."
Valószínû, bár nem biztos, hogy ez együtt járt bizonyos fokú idegrendszeri károsodással, ami magyarázatot adhat rá, hogy Schumacher miért nem érzi annyira precízen a határokat a vezetés közbeni dinamikus terhelésváltásokkal, mint régen. Bár még mindig jó versenyzõ, az egyedi képességeit elveszíthette. Ahogy Hughes írta: "Ha jó autóba ülhet, valószínûleg újra képes lesz futamokat nyerni. Ennek biztosan örülne. Ám az a különleges jelenség, amely egykor õ maga volt, sajnos már örökre a múlté."
Írta 2011. szeptember 26. - 10:22

Ki mondta, hogy Hamilton nem volt hibás? De ilyen kis pondró hátulról beszólok, aztán elszaladok, hogy még reagálni se tudjon megoldások... Szánalmas. Mondjuk nem csodálom, mert amit eddig idén letett az asztalra azt nagyjából a mezõny 23 rajta kívüli pilótából úgy 20 virítaná.
Frusztráltságát csak fokozta, hogy hiába szerette volna tisztázni a történteket Hamiltonnal, süket fülekre talált. "Próbáltam beszélni vele a mérlegelés után, de nem hallgatott meg. Kétszer szóltam neki, mégsem nem figyelt rám, egyszerûen elsétált. Még csak rám se nézett" - mesélte Massa, aki végül a televíziós interjúkra kijelölt részen találta meg ellenfelét.
"Azt mondtam neki, 'szép volt, jól csináltad.' Így aztán sok világbajnokságot nyersz majd!"
Írta 2011. szeptember 26. - 10:02

Egyértelmûen bebizonyosodik, hogy a hozzáállás a legfontosabb még mindig az f1-ben. Itt most Vettel-re és Button-ra gondolok intelligencia és hozzáállás szempontjából. Vettel egy zseni lesz.
Webber elképesztõen bénán rajtol idén.
Írta 2011. szeptember 26. - 09:47

Írta 2011. szeptember 26. - 09:33

Írta 2011. szeptember 26. - 08:46