Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Formula 1 fanok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
2757 replies to this topic

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

De mit? Könyörgöm! :)) Idézeteket akarok vagy valami sztorit. Én csak a jóra emlékszem, de úgy látszik valami(k) elekerülte a figyelmem.

Pl. nincs üzemanyagja, vége van a versenynek und so weiter.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Edzés: 1. Vettel, 2. Hamilton, 3. Webber
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
az internetes cikkeit szeretem, mert szerintem jol latja meg a dolgokat, viszont egy kommentatornal elsodleges, hogy kovesse, hogy mi van a palyan, es hogy tudja, hogy mi miert tortenik. ehhez kb a weber gabi ert, a tobbiek meg annyira, mint kb en. amikor szakertokent is meghivjak, latszik hogy a multban el, mert folyamatosan arrol hoz fel peldakat, ami rendben is van, de ez nem potolja a jelenlegi ismereteket.

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 posts
De mit? Könyörgöm! :)) Idézeteket akarok vagy valami sztorit. Én csak a jóra emlékszem, de úgy látszik valami(k) elekerülte a figyelmem.

A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány  B)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
Amit a tvben muvelt.

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 posts
Húhúú nagyon lehúztátok szegény öreget, de miért is?

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

cikkirokent jo meglatasai vannak, de tenyleg zoldeket beszelt... weber gabi a legjobb a felhozatalbol.

Így van, Dávid Sanyi sok mindenre jó, pl. nyugdíjasnak, de nem kommentátornak vagy cikkírónak.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Dávid Sanyi bácsira gondolsz? Azért õ is mondott zöldeket tisztességgel, bár vele már a kora kapcsán megesik hogy félrebeszél, nem úgy mint a "fiatalok" én is bírtam úgy éreztem a Tv elõtt mintha az unokája lennék ahogy nyomta a Mansell sztorikat.

cikkirokent jo meglatasai vannak, de tenyleg zoldeket beszelt... weber gabi a legjobb a felhozatalbol.

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 posts
Megvolt! Hajrá magyarok! :)))

Remélem nem szabotálják el.

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 posts
Jelenleg 44 és fél ezer szavazat környékén járunk, tessék besegíteni kicsit!

DRESS ME FOR THE FINALE

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 posts
Ja ja tényleg úgy hívták, köszi :)

OFF

A tour de france közvetítést is a két kommentátor miatt szeretem. Hihetetlen mennyit összehordanak azok is :))) Persze jópofaságból és nem butaságból.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Dávid Sanyi bácsira gondolsz? Azért õ is mondott zöldeket tisztességgel, bár vele már a kora kapcsán megesik hogy félrebeszél, nem úgy mint a "fiatalok" én is bírtam úgy éreztem a Tv elõtt mintha az unokája lennék ahogy nyomta a Mansell sztorikat.
11:38:11 IM 2012

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 posts

Mióta nincs Palik madár, azóta elvagyok a kommentátorokkal. Ha már nem idegesítenek, akkor már nagy baj nem lehet. Persze ehhez "kellett" Palik rettenet stílusa. Wéber egész tûrhetõ, Czollneren viszont látszik, ki volt a "mestere", bár egyre kevesebbszer lehet tõle idétlen felnyerítéseket, és röhögéseket hallani. Fejlõdik.

Régen volt egy kommentátor. Jellegzetesen dörmögõ és monoton volt a hangja. Na hát Õt immádtam!!! Élvezetes volt, hogy minden versenyzõrõl apró de annál érdekesebb anekdótákat mondott, miközben magáról az eseményekrõl sem maradt le. Élvezetes volt, de tényleg.

Azt megjelent ez rohadt kis görény buzi pöcsmadár plaik, és szó szoros értelemben kitúrta!! Összerakták ezzel a kellemes öreg úrral és ez a nyomorék kis kancsó folyton leharsogta abban a pillanatban amint a másik megszólalt. UNDORÍTO VOLT.

Engem palik meg sumacher szoktatott le annak idején az F1-rõl.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
a mai tvben nem kovetelmeny a bemondo, kommentar, etc embereknel, hogy jo organuma legyen, de meg csak az sem, hogy erhetoen tudjon beszelni :)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Volt nemrégiben párszor egy idegesítõen selypítõ fazon is, õ nem tudom ki, de beszédhibás kommentátort inkább ne.

Räi visszatérése lehet nem kamu?

http://f1-live.hu/hi...ntes_hamarosan/

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
wéber még jó, czollner túl sok hülyeséget beszél mikor ott van a szeme elõtt az igazság. az a másik dörmögõ fazon meg ezzel a hanggal nem igazán alkalmas ilyen pozícióra.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
weber jo arc, o hianyozna, a tobbit nyugodtan cserelhetnek...

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

remélem épkézláb kommentátorokat is kap a közvetítés.

Mióta nincs Palik madár, azóta elvagyok a kommentátorokkal. Ha már nem idegesítenek, akkor már nagy baj nem lehet. Persze ehhez "kellett" Palik rettenet stílusa. Wéber egész tûrhetõ, Czollneren viszont látszik, ki volt a "mestere", bár egyre kevesebbszer lehet tõle idétlen felnyerítéseket, és röhögéseket hallani. Fejlõdik.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

végre, bízom benne lesz HD közvetítés is jövöre: 2012-ben már nem az RTL Klub közvetíti az F1-et - F1 Csatorna - Forma1, hírek, játék, videók, elemzések - Pannon Lapok Társasága

nalunk a digikabel eltuntette a digitalis csomagbol a hd m1/m2/dunat...

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
remélem épkézláb kommentátorokat is kap a közvetítés.