Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Formula 1 fanok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
2757 replies to this topic

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Ha esetleg valakinek hiányoznának. :) Ez egy poénos Videó, de valójában ezek tényleg ilyen hülyék.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Áldott legyen az Úr neve, hogy megszabadít minket Gyuszkó vinnyogásától! Hállelúja! :D

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Hallelujah :D
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
igeretes :)
Full HD-ban, a bokszutcbl jelentkezik a Forma-1-gyel az MTV

Csütörtökön hivatalosan is megerõsítették az [origo] korábbi értesülését, hogy a nagydíjakat 2012-tõl a Mezei Dániel-Wéber Gábor páros kommentálásában közvetíti a Magyar Televízió. Az F1-et a Duna TV, valamint a Kossuth és Petõfi Rádió mûsorstruktúrájába is beillesztik.

Riskó megerõsítette, hogy Palik László szerepeltetését viszont nem tervezik. "Engem is megdöbbent, hogy rengeteg ember várta Palik Lászlót, és rengeteg ember nem várta. Nekünk a közszolgálati televízióban nagyon fontos volt a hiteles arcokat megtalálni" - magyarázta a döntést. "Én azt gondolom, hogy új úton kellett elindulnunk, ezért nem lehetett szó Dávid Sándorról és Palik Lászlóról."

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
nalam messze vettel alonsos elozese volt a legszebb - akkora sebessegnel olyan helyen... a legjobb pelda vettel elszantsagara. siman megelozhette volna kesobb mashol.

oneearthtourist

oneearthtourist

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Lehet szavazni : Év elõzése

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Baumgartner mire végigmondja a mondatát, addig két kör lemegy.
Úgy látszik, korán örültünk, amikor az RTL-tõl az M1-hez került a közvetítés.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
Baumgartner Zsolt is szerepelhet az MTV Forma-1-es kzvettsben

jajj... weber gabit vigyek. a kommentatori valtas csak jobb lehet.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
F1: Vettel villogott, Massa gett - Az v vesztesei s nyertesei

2011 highlight - allat schumi elso felkore :) jok a 200nal ropkodo autodarabkak.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
F1: Mindkt versenyzjt lecserlte a Toro Rosso

ez erdekes, egyik sem egy rossz pilota, legalabbis en siman az elso felebe sorolnam oket a mezonyben. szerintem az volt a bajuk, hogy tok hasonlo teljesitmenyt nyujtottak, ugy meg nehez kitunni. innentol meg dontse el mindenki, hogy felig teli vagy ures az a pohar. ettol fuggetlenul a ricciardora kivancsi leszek, meresz huzas ket zoldfuluvel nekiindulni - bar ez egy "tesztcsapat".

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
[origo] F1 hrek

hat egyik sem volt egy jo pilota... de igy nem tudjuk meg sajnos, hogy raik milyen szinten vezet, mert ket ismeretlen kepessegu pilotaval kezdenek. en raik melle megtartottam volna heidfeldet: heidfeld ert a kocsikhoz, raik meg tudja vezetni. persze ettol meg lehet a francia is marha jo.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
az idomerok kivetelevel (de meg ott sem egyertelmuen), szerintem nem volt olyan folenyuk. ha a webberen mult volna, lehet a mclaren a vb.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Jövõre szerintem még a RB lesz a legerõsebb csapat. Viszont valszeg nem fog ilyen simán nyerni mindent. A MClaren erõsödni fog. Ha Hamiltonnak is benõ végre a feje lágya, akkor megszorongathatják a RB-t. A baj csak az lesz, ha Hami végre magához tér, hogy egymástól fogják elvenni a pontokat Buttonnal.
A RB-nál ilyen gond nincs. :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
a ferrarinal mire eljutottak arra a szintre azert eleg sok munka volt. kivetelesen jo garda volt, es schumi volt az egyik kulcsfigura. kivancsi leszek, hogy a mercinel eljutnak e valahova... nem lesz egyszeru, mert legalabb masik harom nagyon ugyes csapat van, a rbos csapatot meg lassan a schumis ferrarihoz lehet merni. bar mindig jon egy olyan otlet, ember amivel fordul a kocka :) ferkanal is 2004ben meg szarra nyertek magukat, 2005ben sehol sem voltak, jott a gumihaboru.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Ezt én is olvastam, nekem sem tetszett a hollandnak ez a húzása, akinek a nevét csak a látványos tankolási tüzijátéka miatt tanulta meg a világ.
Sosem voltam Schumi fan, de azért ez így röhejes. Verstappen úgy csinál, mint ha egy kaliber lett volna Schumival, és evidencia lett volna, hogy amit Sch meg tudott csinálni, azt õ is ugyan úgy végrehajtott. De ha ez nem ment, akkor az csakis csalás lehetett.
Lehet azonban, hogy a képességeik miatt ült Schumi a csapat egyes számú autójában, Verstappen meg a tesztautóban, vagy néha néha versenyen is engedték menni.
Van ugye a Ferrari, akikrõl az a hír járja, hogy a bírák keze mindig feléjük hajlik, és ezzel segítették Sch-t vb címekhez. Ebben lehet valami, de 5-ször nem hiszem hogy csak a segítségük miatt nyert. A másik kettõ vb címe meg nem a "kedvenc" Ferrarinál sikerült be neki, nem hiszem hogy akkoriban a Benetton bármiért is kivételezett csapat lett volna. Schumi meg elõtte egy VB címet sem nyert, tehát nem volt neki sem akkora neve vagy befolyása.

Amúgy is csúnya dolog oda szrni, ahonnan enni kaptunk. Ezt az egészet 1994-ben kellett volna elmondani, ha valóban igaz lett volna.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
szánalmas
Jos Verstappen: Michael Schumacher tiltott eszkzkkel nyert 1994-ben

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
ezzel a hozzaallassal jo uton halad afele, hogy az egyik legnagyobb versenyzo legyen :)

Vettel Raikkönent utánozza - f1

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
ROC Videos - Video Details - ROC 2011 Nations Cup highlights

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag