Elképzelehtõ hogy úgy vannak vele, hogy Alonso mellett inkább bénázzon Massa mint hogy leigazolnak valami fiatal tehetséget, aztán Alonso elkezdjen megint hisztizni, mint anno a Mclarennél.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Formula 1 fanok ide!
Indította
Montifan
, 2009. augusztus 29. 14:19
Írta 2012. március 17. - 21:48

Írta 2012. március 17. - 21:42

Írta 2012. március 17. - 20:24

Versenyre: 1. Hamilton, 2. Button, 3. Webber.
Külön öröm az edzésen a Ferrari sikere.
Külön öröm az edzésen a Ferrari sikere.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2012. március 17. - 18:53

Hammi
Schumi
Vettel
Schumi
Vettel
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2012. március 17. - 11:36

Mivel hosszú a szezon, szerintem nem fog olyan elõfordulni, hogy aki az elején erõs, az majd el is tudja vinni az évet. (mint a Brawnok)
Holnapra:
Button
Hamilton
Vettel
Holnapra:
Button
Hamilton
Vettel
Írta 2012. március 17. - 11:03

errõl a tipprõl lemaradtam pedig lett volna 5 pontom

Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2012. március 17. - 09:31

eleg jol tippeltem
meg kell ugyan egyket futam, de a mclarent nehez lesz iden megfogni. a lotus is egesz erosnek tunik, es nem hiszem, hogy a pilotak taltosodtak meg... a merci egy koron tuti jo, csak az a gond, hogy a drst nem tudjak a versenyen folyamatosan hasznalni, igy szvsz kicsit visszacsusznak. a rbnak viszont van mit behozni... valszeg volt egy stabil autojuk, aztan lattak, hogy mit hoztak a tobbiek, es elkezdtek kapkodni es atepiteni. amig ezek nem jonnek be, nem lesz egyszeru dolguk, mert ebben a vasban nincs tobb, szerintem egyelore a masodik-harmadik helyen lehetnek. csak nehogy az legyen, hogy a nagy keveredesben a mclaren elhuzzon az ev elejen, aztan agyoncsapja az evet. mogottuk viszont nagy lesz a tulekedes.
masik eszrevetel, hogy meg mindig nem tudunk tul sokat, mert rengeteg pilota hibazott... raik, alonso, rosberg. a kozepcsapatok is bekavarhatnak, mert nagyon kicsik a kulonbsegek. a gumikopas total atrendezheti az eroviszonyokat...
holnapra:
1. hamilton
2. button
3. schumacher

masik eszrevetel, hogy meg mindig nem tudunk tul sokat, mert rengeteg pilota hibazott... raik, alonso, rosberg. a kozepcsapatok is bekavarhatnak, mert nagyon kicsik a kulonbsegek. a gumikopas total atrendezheti az eroviszonyokat...
holnapra:
1. hamilton
2. button
3. schumacher
Írta 2012. március 17. - 08:54

Írta 2012. március 17. - 07:51

Idõmérõ:
Hamilton
Alonso
Vettel
Keményen belecsapott a lecsóba az M1 . Kivitték a kommentátorokat a helyszínre :cool2: Megnyugodva vettem tudomásul hogy a régi gárda igazolt át, leszámítva a pojáca Gyulait.. Nem tudom a csaj mit keres ott, elõtte biztos bevágta a nagy F1 könyvet, de õt meg egyébként is khm úgyhogy maradhat.
Hamilton
Alonso
Vettel
Keményen belecsapott a lecsóba az M1 . Kivitték a kommentátorokat a helyszínre :cool2: Megnyugodva vettem tudomásul hogy a régi gárda igazolt át, leszámítva a pojáca Gyulait.. Nem tudom a csaj mit keres ott, elõtte biztos bevágta a nagy F1 könyvet, de õt meg egyébként is khm úgyhogy maradhat.
Írta 2012. március 17. - 07:23

hat aki most megmondja, hogy mi lesz...
tippem:
1. hamilton
2. button
3. vettel
rbnal mintha kapkodnanak, remelem nem azt csinaljak mint ket eve, hogy tok gyorsak, de elnyomnak egy csomo mindent. meglepi lehet a merci, renault, de vmiert a mclarent erzem a legerosebbnek. ferka, mint tavaly. remelem nem lesz igazam. hajra vettel

tippem:
1. hamilton
2. button
3. vettel
rbnal mintha kapkodnanak, remelem nem azt csinaljak mint ket eve, hogy tok gyorsak, de elnyomnak egy csomo mindent. meglepi lehet a merci, renault, de vmiert a mclarent erzem a legerosebbnek. ferka, mint tavaly. remelem nem lesz igazam. hajra vettel

Írta 2012. március 17. - 01:13

idomerore:
Vettel
Hamilton
Raikonnen (tudom-tudom
de annyira nem tudjuk az eroviszonyokat, hogy kb tokmindegy kit tippelek ide)
Vettel
Hamilton
Raikonnen (tudom-tudom

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2012. március 16. - 23:28

Na, remélem már megjavult a szerver, reggel nem biztos hogy ideérek 7-ig.
Akkor kezdem a tippet:
Vettel,, Webber, Button
Akkor kezdem a tippet:
Vettel,, Webber, Button
Írta 2012. március 13. - 07:08

Írta 2012. március 13. - 00:53

Kétségtelen, hogy volt már rosszabb is!
Hát beszarok,mi az ott elöl a Ferrarin, valami lépcsö...hogy könnyebb legyen felmenni a pilótának...
Túráim,videók itt: http://cobranco.hu
Írta 2012. március 12. - 22:02

Írta 2012. március 12. - 21:36

Van-e igény a tippjátékra az idei szezonban is?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2012. február 09. - 17:13

Írta 2012. február 06. - 12:28

Kétségtelen, hogy volt már rosszabb is! 

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Írta 2012. február 05. - 21:39

Nem olyan ronda ez. Nekem elõször fel sem tûnt, hogy mit kell nézni, ami annyira szokatlan. Voltak ennél már sokkal rondább autók. Pl az a hátsó nagy doboz, nem tudom melyik csapatnál.
Írta 2012. február 04. - 16:39

Tényleg ritka tré...
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager