Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Formula 1 fanok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2757 hozzászólás a témában

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
hat ez az uj ferka ritka randa lett... repuloknel van egy olyan mondas, hogy ami szep, az jol is repul :) akkor ez megint sz*r lesz?
F1: Orrba vgtk az j Ferrarit

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
Feltöltött kép

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
szep szine van :) barmint a szurke.

Feltöltött kép

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Palik vezetett F1 autót, de nem gondolnám, hogy ezen múlik,legalábbis nála ezen semmi nem múlt. :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
en tobbre becsulom a webergabi fele szakertot, aki tudja, hogy mirol beszel, es latszik, hogy van benne tapasztalata, nem csak a levegobe mond hulyesegeket. elvileg a palik meg a gyula is vezetett asszem, de vhogy ez annyira nem jott at a kepernyon.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

teljesen mas kvalitasu pilota kell egy f1ez meg egy rallyhoz. az igyiknel baromi preciznek kell lenni, es 70x megcsinalni ugyanazt, a masiknal meg sokkal tobbet kell improvizalni.

Palik, mint kommentátor, kétséget kizáróan improvizatív. Ha nem tudott okosat mondani, vagy épp eget verõ baromságot szottyantott (inkább ez volt a gyakoribb), akkor mindig kivágta magát valami újabb ökörséggel. És lehet, hogy ez az improvizációs képessége repítette a Dakaros magasságokba. :)

Én azonban még mindig nem ezt gondolom, hanem azt, hogy megtanult egy szakmát, és szerzett hozzá elég pénzt is, hogy mûvelhesse. A nagyobb dolog ("tehetség"?), inkább utóbbi képességekhez kell.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
a zsoltika is volt pontszerzo :) de amugy szezont a fazonnal, teljesen mas kvalitasu pilota kell egy f1ez meg egy rallyhoz. az igyiknel baromi preciznek kell lenni, es 70x megcsinalni ugyanazt, a masiknal meg sokkal tobbet kell improvizalni. ezert nincs az szvsz, hogy csak atul az egyik bajnok a masik bajnok autojaba. ket f1es pilota kozott nagyon kicsi a kulonbseg, es egy kis valtozas is eleg, hogy az uberjo pilota kozepszerunek vagy gyengenek tunjon a mezonyben.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Utálom a Palikot...de volt jó pár f1-es pilóta a dakaron és nem sokra vitték, kivéve Ickx-et....Katayama, Lammers, Caffi indultak sokszor, utóbbi 2 idén is, örülnek ha célba érnek, szóval az a 20-on belül eredmény Paliktól igencsak nagy dolog. Fõleg úgy, hogy a csapatban ugyanolyan Nissan-nal menõ Kis többször is kiesett, míg a Palik végigment.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
Azert a legszarabb f1es pilota is baromi jo vezeto egy palikhoz kepest.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Én úgy látom, a Dakaron való jó szereplés nagymértékben pénz függõ. Persze, biztos hogy megtanulta a rallizást, mint egy szakmát, de semmi egyéb. Egy iparos volt, aki nyomta a gázt. A f1-ben is vannak ilyenek.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a dakaros Palik Lacival a vilagon semmi bajom nincs. volt penze hogy beszalljon, kitanulta, sokat rallikrosszozott otthon meg europaban is, sajat erdem amit a Dakaron csinalt. az a baj hogy ettol nem lett jobb kommentator, sot inkabb rosszabb.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
És az a vicc, hogy 2006, 2007-ben nem ment rosszul a Dakaron.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

igy van. ertelmes ember latta hogy Palik milyen, es nem vallalta el. Czollnernek meg kellett a melo barmi aron.
most akkor melyik dobbenti meg? :) engem inkabb az hogy ki volt az a rengeteg (barom) aki ot varta. Lehet hogy csak en vagyok szerencses, de az ismerosi koromben nincs olyan Forma1 rajongo aki Palikrol pozitivumot tudna mondani.

ha vki f1es kommentator akart lenni, szerintem a palikot nem lehetett akkor kikerulni. vagy ez volt, vagy semmi. mongy azt sose ertettem, hogy rossebbe lett a palikbol palyaigazgato, meg dakaros (kommentatorbol!?). amugy en a 90es evek elejen birtam oket a heder barnaval, ugy jo parost alkottak, es meg nem volt elszallva magatol a palik. aztan, amikor jott ez a hova tunt damon hill, stb... hat az mar ubergaz volt.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Azért Palikon lehetett jókat röhögni legalább. Gyula rosszabb, õ az a fajta aki úgy hülye, hogy közben komolyan veszi magát.

Palik a saját hülyeségét vette komolyan. Vagyis azt gondolta, hogy õ milyen jópofa. Tény, hogy néha annyira hülye volt, hogy lehetett röhögni rajta, de könyörgöm, az ilyen poénok egy kocsmában jól is hangzanának, egy világméretû sportrendezvény kommentátorától viszont csak fájdalmában röhög az ember, és közben örül, hogy ezt csak Magyarországon hallják...

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Persze! Nyilvánvalóan szubjektív, hogy kinek milyen emberi stílus a szórakoztató és mi az ami bosszantja. :)

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat en Palikon se tudtam rohogni, mert idegesitett hogy mekkora profinak kepzeli magat kozben meg semmifele tudasa nem volt csak dobalozott nagy szavakkal. Az erdemi informaciot mindig a Szabo-Weber paros szolgaltatta a studiobol, mert ok vettek a faradsagot es utannaolvastak dolgoknak. Palik meg ugy gondolta hogy o akkora asz hogy serobol nyomja es az boven eleg, raadasul ha Gyuluci valamit belekotyogott (ha jot ha nem) akkor meg le is oltotta hogy az hulyeseg. Es aztan mondott o is egy hulyeseget. Az RTL meg tapsikolt neki hogy ugyes vagy Lacikam.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Azért Palikon lehetett jókat röhögni legalább. Gyula rosszabb, õ az a fajta aki úgy hülye, hogy közben komolyan veszi magát.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
igy van. ertelmes ember latta hogy Palik milyen, es nem vallalta el. Czollnernek meg kellett a melo barmi aron.

"Engem is megdöbbent, hogy rengeteg ember várta Palik Lászlót, és rengeteg ember nem várta.

most akkor melyik dobbenti meg? :) engem inkabb az hogy ki volt az a rengeteg (barom) aki ot varta. Lehet hogy csak en vagyok szerencses, de az ismerosi koromben nincs olyan Forma1 rajongo aki Palikrol pozitivumot tudna mondani.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Igen, Palik mellett nehéz volt érvényesülnie, kapta rendesen a savat. De hát hülye aki állja. :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
czollner ott cseszte el a karrierjet, hogy a palik mellett kezdett...