Tartom a versenyre isAzért se
Hamilton
Webber
Alonso
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Formula 1 fanok ide!
Indította
Montifan
, 2009. augusztus 29. 14:19
Írta 2012. október 27. - 22:03

Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2012. október 27. - 21:20

Írta 2012. október 27. - 10:32

1. Vettel, 2. Webber, 3. Alonso...megpróbálok valami táblát rittyenteni

"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2012. október 27. - 09:32

1. Vettel
2. Alonso
3. Grosjean
Mindjárt kezdõdik apa!
2. Alonso
3. Grosjean
Mindjárt kezdõdik apa!
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!
Race, no Rest!
Írta 2012. október 27. - 06:28

Azért se
Hamilton
Webber
Alonso
Hamilton
Webber
Alonso
Írta 2012. október 27. - 06:18

Írta 2012. október 26. - 23:57

...bármi is van/lesz?/az elveszett adatokkal,én azért tippelek az edzésre,igaz talán most egy idomitott majom is lehet,hogy eltalálná...
1.Vettel
2.Webber
3.Alonso
1.Vettel
2.Webber
3.Alonso
Túráim,videók itt: http://cobranco.hu
Írta 2012. október 21. - 12:34

Jo, akkor majd összeirom papir es toll segitsegevel az állást.
Hogy is van? Elsö hely 3 pont, masodik 2, harmadik hely helyes tipp 1 pontot ér? Talán elboldogulok vele.

Írta 2012. október 21. - 10:05

Írta 2012. október 21. - 08:42

Igen, csak a jó 2 óra alatt beképletezett táblázat hiányzik
De tudom, én vagyok lusta...

Írta 2012. október 20. - 20:47

Ezt nem ertem. Hiszen nemreg itt irtad, kinek mennyi pontja van. Csak vissza kell kicsit lapozni.Számítógép hiba miatt le kellett cserélnem az Xp-t win 7-re, a c meghajtó adatai biztosan, de úgy néz ki, hogy a D és E adatai is elvesztek. A forma 1 tipp játék táblázata a C-n volt, szóval az idei tippjátéknak annyi. Sorry!
Oktober 7-en ez volt az állas, csak innen kell folytatni, hozzáadva a legutobbi futam pontjait.
Összesített:
1. kipage 39pt, 2. Gabe84 35pt, 3. Dózer 30pt, 4. cobranco 26 pt, 5. zeezoltano 16pt, 6. DannyL81 és kela 15-15pt, 8. BluElefantino 11pt
Annyira nem bonyolult, hogy ehhez egy PC lenne szükseges.

Írta 2012. október 19. - 09:28

ez szep gondolat sumitol:
Nem bánok semmit, ha a tükörbe nézek, boldog vagyok, és mosolygok. Két karrierem volt, az egyikben mindent megnyertem, a másikban megtanultam veszíteni. Elégedett vagyok magammal.
Írta 2012. október 19. - 08:44

Sport Géza - Forma1 - Gumisokkért kavar a Pirelli jövõre is
en jobban orulnek, ha mas miatt lenne kiszamithatatlan a verseny
vmi hasonlora gondolok, mint egy esos verseny, ahol mas kvalitasok kerulnek eloterbe, de megis inkabb a pilotakon mulik a dolog.
en jobban orulnek, ha mas miatt lenne kiszamithatatlan a verseny

Írta 2012. október 18. - 21:57

Akkor nyertem:D
Írta 2012. október 18. - 21:27

Számítógép hiba miatt le kellett cserélnem az Xp-t win 7-re, a c meghajtó adatai biztosan, de úgy néz ki, hogy a D és E adatai is elvesztek. A forma 1 tipp játék táblázata a C-n volt, szóval az idei tippjátéknak annyi. Sorry!
Írta 2012. október 15. - 22:51

Valaki mindig vinnyog... De nem mindegy, hogy azért, mert el akarja takarittatni maga elöl a csapattársát, vagy azért, mert megnyert egy F1-es futamot.
Amugy mit "kellene" tennie egy gyöztesnek? Csendben konstatálnia, hogy "gyerekek gyöztem" ? Miert baj, ha valaki tud örülni? Persze ez Magyarországon furcsa.
De amugy meg en annak örülök, hogy nem Palik vinnyogását kell hallgatnia a futam nézöinek, ha már szoba került a vinnyogás.
Amugy mit "kellene" tennie egy gyöztesnek? Csendben konstatálnia, hogy "gyerekek gyöztem" ? Miert baj, ha valaki tud örülni? Persze ez Magyarországon furcsa.
De amugy meg en annak örülök, hogy nem Palik vinnyogását kell hallgatnia a futam nézöinek, ha már szoba került a vinnyogás.
Írta 2012. október 15. - 19:34

Emlékszem én még egy bizonyos spanyol pilóta rádióba vinnyogására miközben csapattársa haladt elõtte - lassabb nálam, nem enged el, mit csináljak
Nyilván Vettel többször vinnyog, mert többször nyer. Ez is áthidalható. Én kikapcsolom a tv-t, amint beért az elsõ 10

Írta 2012. október 15. - 04:38

Számból vetted ki a szót...Vettel "vinnyogását" kell hallgatni az évad hátralevõ részében.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Írta 2012. október 15. - 00:24

Hát én is beszoptam,mert elfelejtettem tippelni,pedig hármas telitalálatom lett volna...igaz sima papirforma volt,ráadásul dögunalmas formában.
Remélem nem tér vissza a tavalyi nyomasztó feeling,bár a jelek arra utalnak,hogy Vettel "vinnyogását" kell hallgatni az évad hátralevõ részében.
Remélem nem tér vissza a tavalyi nyomasztó feeling,bár a jelek arra utalnak,hogy Vettel "vinnyogását" kell hallgatni az évad hátralevõ részében.
Túráim,videók itt: http://cobranco.hu
Írta 2012. október 14. - 22:41

Na ezt beszoptam. Filoztam, hogy Alonsot tegyem e harmadiknak vagy Webbert....