Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Formula 1 fanok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2757 hozzászólás a témában

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Najólvan. Hivatalosan is hozzá méltó helyre került a kis töki. Hajrá!
http://www.f1hirek.h...ja_200911231200

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Azóta egy brazil nem lépett a nyomába sem, nemhogy követõje akadna.

Majd jön az unokaöccse.Szerintem õ jobbára csak a neve miatt kapott lehetõséget.Egy újonc csapatnál,akikre legalább az egyik versenyzõjük neve miatt több figyelem összpontosul majd.Kezd kissé belteljessé válni a mezõny.:)
Jó pár egykori legenda fiai versenyeznek,versenyeztek a F1-ben,most lesz mégegy.
Aztán lassan felnõnek majd a Schumi,Hakkinen gyermekek is.:)

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Szerintem Kimi egy rossz napjan is tobbet nyujt mint Heidfeld barmikor.

Érdekes, elvileg Mercedes-nevelés volt, mindketten a Saubernél kezdtek, mégis a finn került a McLarenhez. Hm. Azóta Heidfeld idõsebb lett, és kezd belefásulni, ami ebben a helyzetben nem nyerõ taktika.

Prost is kihagyott egy évet '92-ben, rá egy évre világbajnok lett a Williams-Renault-val. "Régi" idõk, mikor az a csapat világverõ kocsikat tolt a versenyzõi alá! Sorozatban nyerték a címeket, mikor '94-re odaigazolt az idõmérõk királya. Azóta egy brazil nem lépett a nyomába sem, nemhogy követõje akadna.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
most a nagy kerdes hogy ki kerul a Mercedes csapatba. elohuztak Schumachert a kalapbol ujra, kellene nekik Vettel, csak nem birjak kivasarolni a RedBull szerzodesbol, Kubica is oda huz ha kiderul hogy a Renault tenyleg kiszall, Heidfeld meg mivel nemet...

Kimi azt mondja hogy csak azert nem akar beulni egy kozepszintu autoba hogy kilegyen vele a letszam. valamilyen szinten igaza van. penzre nemigen van szuksege, es gyakorlatilag barmilyen autosportba atmehet.

Button meg nyilvan azt mondja hogy nem a penzert ment, mi mast mondana?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

En igazabol sajnalom Jensont, vilagbajnok lett, de a csapat ahol maradni szeretett volna nem adott neki se eleg penzt se eleg hosszu szerzodest [a McLaren 3 evre irt ala]. ami azert eleg gaz, megiscsak o az aki miatt a csapat nyert ket aranyermet iden.

Button elmondása szerint õ akart távozni,és a Brawn csapat nagyobb pénzt ajánlott neki,mint a Mclaren.Persze ez nem feltétlenül igaz.
http://www.f1hirek.h...et_200911200930
Amúgy anno a Williamstól is rendre távoztak a friss világbajnokok.Kis csapat,kis pénz.

Kíváncsi leszek,mi lesz Kimivel,én bírtam.Fõleg amig nem ment a Ferrarihoz.Ha most kihagy egy évet,szerintem nem fog visszatérni.Legalábbis csak sokkal kisebb pénzért,mint amit most kaphat.Így meg még valószínûtlenebb.

andrew_m

andrew_m

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Villeneuve viszont készül a visszatérésre. :prosze: Lehet hogy mégis megnézek majd pár futamot. :-)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Nico melle télleg gondolatébresztõ, meg helyes srác ;)

Kimi persze jobb, mint Heidfeld, de Nico érdekeit néztem

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
En se Nico helyett gondoltam, hanem melle. Szerintem Kimi egy rossz napjan is tobbet nyujt mint Heidfeld barmikor.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
ott viszont sokkal szívesebben látnám Nico-t elsõszámúként, mint Kimit

bár ha Kimi kifog egy rosszabb évet, el lehet kenni azért a száját (lásd massa 2008-ban)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az mondjuk jo lenne. akkor legalabb lehetne 3 eselyes csapat, mind jo pilotakkal

RAUH-Welt
B E G R I F F

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
http://www.nemzetisp...s-marad-2007294

Bár Kimi Räikkönen menedzsere szerdán kijelentette, hogy a 2007-es világbajnok jövõre nem indul a Formula–1-ben, ennek ellenére úgy tûnik, a finn pilóta hajlandó aláírni a Mercedeshez, ha az istálló meggyõzi arról, hogy autója jövõre is gyõzelemre esélyes lesz.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Alonso megkapta, ami járt neki. Pozitív, és negatív értelemben véve.

szvsz, ha a Ferrari jó autót tesz alá,akkor hatalmas csata van kialakulóban Hamiltonnal, a Mercedesekkel és Vettelékkel.

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Alonso beült egy Ferrariba:http://www.nemzetisp...ssaval-2006963/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az Aston Martin az araboke, a Bentley meg VAG ;)

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Még pár év és Mclaren Aston Martin vagy Mclaren Bentley lesz :D
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Lesz jövõre egy teljes angol csapat. Mclaren, Hamilton, Button. :)

Angol csapat, német szívvel. A Mercedes motor marad! ;)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

ÁÁ Nick szerintem asszisztálni fog Niconak. :D

szerintem is. a legjobb éveit alsó-közepes csapatoknál töltötte, viszonylag túlkoros ahhoz, hogy valami komoly javulást mutasson. persze egy-két villanást láthatunk majd tõle, lsd. Coulthard. ettõl függetlenül, kíváncsi leszek, Kubicához képest hogyan fog szerepelni (mennyire sikerül a két autó fejlesztése)? Melyikük jár jobban...

Alonso megkapta, ami járt neki. Pozitív, és negatív értelemben véve.

Good bye, Kimi! Ennyi volt. Nekem nem fog hiányozni.

Jenson esete meg elég hasonló Mansell-éhez. Sok év a siker küszöbén, évekig csak ígéret, aztán kapott egy verhetetlen autót, és egybõl világbajnok lett. Hamilton mellett jó eséllyel meg kell elégednie a másodhegedûs szereppel- de ne legyen igazam! Végre szurkolhatnék annak, hogy Mclaren versenyzõ nyerjen.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
En igazabol sajnalom Jensont, vilagbajnok lett, de a csapat ahol maradni szeretett volna nem adott neki se eleg penzt se eleg hosszu szerzodest [a McLaren 3 evre irt ala]. ami azert eleg gaz, megiscsak o az aki miatt a csapat nyert ket aranyermet iden.

most megy a McLarenhez masodhegedusnek. es kap valami 7 milliot. vicc, hogy Kimi iden 45milliott kapott, meg kapott masik 20-at hogy befogja a szajat es huzzon el :)

nem is csodalkozom, hogy ekkora fizetes utan mar nem jo neki egy kozepszeru csapat. sikerult az olaszoknak Christiano Ronaldot csinalni belole.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Lesz jövõre egy teljes angol csapat. Mclaren, Hamilton, Button. Kíváncsi leszek mire megy egymással a 2 angol, ha tippelnem kellene Hamiltonra tennék. Remélem jól elkenik a Ferraris párost. :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

... így talán lesz esélye Sutilnak is egyszer jó helyen célbaérni :)

ez jó :)