Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Formula 1 fanok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2757 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
na ezt nem tudtam. akkor hajra hajra narancssarga auto! :)

bar azt mondjak hogy ugyis csunyak lesznek az autok iden a nagy tank miatt.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A piros-fehéret csak a Marlboro erõltette a McLarenre ezüst-fekete meg a West miatt volt. Aztán amikor kiszállt, a McLaren bemutatta a narancs autót, de a Mercedes az utolsó pár hétben befizetett az ezüstre.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ezt akartam írni, az utóbbi 10 év legszebb autója a Jaguár volt (ha nem régebben volt, mint 10 éve:). Ha régebbre megyünk, akkor nálam a Jordan 7UP-os kocsija vitte a pálmát.

http://www.diecastxc...-1231853246.jpg

Az idei mezõnyben dizájn szinten a Lotusra vagyok kíváncsi, anno többé-kevésbé õk is zöldben pompáztak.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
WOW! barcsak az lenne. ez nagyon szexi :) lehet hogy visszaternek a piros feher mintahoz. vegulis vodafone meg santander, mindkettonek piros a logoja, az ezust szint meg lehet hogy amugyis csak a Mercedes eroltette rajuk.

Feltöltött kép

no igen a Brawn is kicsit szegenyes dizajn volt. mondjuk en sosem birtam a feher szinu F1 autokat. mindig azt az erzetet adta hogy nincs egy akkora foszponzor akinek a szinere le lehetne fujni a verdat. es ez altalaban az eredmenyeken is latszott.

ezzel szemben a Jaguar meg szep volt csak gyors nem :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A Brawn-hoz képest azért sokkal színesebb lett. :)
Inkább az a kérdés, hogy a McLaren lesz-e végre újra naracssárga?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
kicsit tul naturjoghurt lett ez az uj Mercedes GP auto szvsz. vihettek volna bele tobb petronas zoldet vagy nemtom. bar ezeken a hivatalos sajtokepeken az se latszik hogy most ez ezust vagy feher. gondolom ezust akar lenni

Feltöltött kép

RAUH-Welt
B E G R I F F

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Nekem egy kicsit olyan szaga van Schumi visszatérésének, mint Armstrongnak a touron. Jó reklám, egy legenda, erõs lesz, de a végsõ gyõzelemre kevés, mert van már nála erõsebb fiatalabb.
A kis Bernie keze gondolom benne van a dologban, az õ üzlete kap ettõl jövõre sokkal nagyobb hírverést. Nem lepõdnék meg, ha kiderülne, hogy el akarja adni a jogokat kõgazdag araboknak és így veri fel a nézettséget és az árat.:) Csak tudnám mi a ráknak neki ennyi pénz? Így is olyan gazdag, hogy akár a kutyája is megehet naponta 2db 20.000$-os macskát desszertnek.:P
A Merci mindenképpen erõsödni fog, mert MS híresen jó tesztelõ.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
én a Mclarent és a finneket (Hakkinen,Raikönnen) szerettem,a Ferrarit nem kedveltem.Amikor Raikönnen a Ferrarihoz igazolt,az nekem is komoly lelki traumát okozott.Merre álljon a szélkakasom?:)A Ferrainak akkor sem,hanem Kiminek szurkoltam.
Schumacher szerintem nem dédelget bajnoki álmokat.Igazából nagyon kiváncsi leszek,mennyi ambíció maradt benne.Ennyi idõsen még nagyon jó kondiban van,ezzel nem is lesz probléma.A tûz,ami hamarabb elfogyhat.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szerintem Schumacher ha nem is lesz vilagbajnok, beegestol akkorsem kell felnie. Par futamgyuzelmet en tippelek neki. Szerintem jo lesz az a Mercedes auto. De szerintem Hamilton lesz a vilagbajnok.

RAUH-Welt
B E G R I F F

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
http://freecaster.tv...frozen-one-2010

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
zsigerbõl utáltam a Mercedest és most Schumi ott van:O:O

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Más:
Vicces olvasni mindenféle fórumokon azokat a Ferrari buzikat, akik zsigerbõl rühellték Alonsot.
Most, mint a kis szélkakasok: "jaaj most szeressem meg Fernandot, vagy utáljam a Ferrarit? Ááh jobb híján inkább azt bizonygatom, hogy Massa mennyivel jobb mint Alonso" :D
komoly dolgok ezek :)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Sose szerettem Schumit,de most örülök a visszatérésének.Egy ilyen sikeres pilóta visszatérése mindig felkavarja az állóvizet.Ha most is sikeres tud lenni,le a kalappal elõtte,ha meg beég,akkor az okoz majd "izgalamakat".Ha ez utóbbi történik,akkor szerintem nem tölti ki,a szerzõdésben aláírt idejét.Szerencsére nem a Ferrarival tér vissza.Az öccse is szeretne visszakerülni a F1-be,de õt nem szeretném viszontlátni a sorozatban,ritka ellenszenves egy pilóta.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jah csak oda jott a Virgin penz, nyilvan ok mar nem vannak veszelyben

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Manort is mondtál, bár így, hogy Manor valóban nem lesz csapat :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ja en mar mondtam hogy szerintem a Campos Meta meg ay USF1 csapatoknal nagyon rezeg a lec hogy ottlesznek vagy nem.

volt tavaly Super Aguri is vagy 4 futamig... nem olcso dolog ez na.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Azért kíváncsi lennék, hogy hány magyar tudná melyik Malajzia és melyik az USA zászló, ha egyszerre rakják elé, vagy két piros sorral netán csillaggal kevesebbet raknak a zászlójukra feltûnne-e valakinek. Nem mintha védeném õket, de a zászlónk nagyobb részt most is így néz ki...

Nagyon ködösít ez a USF1, lenyilatkozták, hogy azért nem szerepelnek a hírekben, mert nem akarnak minden lépésükrõl beszámolni. Közben meg olvasható volt, hogy egy korábbi nascar versenycsapat szerelõmûhelyét újították fel. Hát nem tudom, nálam ez nem sok jót jelent.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
http://www.f1-live.h...nk_mi_magyarok/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az utolso ket eveben mar nem volt a toppon, a csucson kell(ett volna) abbahagyni. bizonyitanivaloja nincs, ellenben nagyot bukhat ha megse jonnek ossze a dolgok.

RAUH-Welt
B E G R I F F

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
én meg mindig neki szurkoltam, már nagyon várom a szezonkezdést
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.