Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Formula 1 fanok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2757 hozzászólás a témában

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
tippem az edzésre:
1. Webber
2. Hamilton
3. Vettel
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás
Webber
Vettel
Hamilton

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Szerencsére a Lotus egyre biztatóbb köridõket produkál:

17. Rubens Barrichello Williams 1:30.766 +2.486 32
18. Jaime Alguersuari Toro Rosso 1:30.933 +2.653 37
19. Heikki Kovalainen Lotus 1:31.610 +3.330 37

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Idõmérõ tipp:Webber,Vettel,Button

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
1.Hamilton 2.Vettel 3. Button

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
török nagydíj idõmérõ 1. Hamilton, 2. Webber, 3. Button
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Szerintem Briatore utasította a hûtõt maradásra :)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Most olvastam, hogy Button alatt egy hihetetlen baki miatt forrt fel a motor: az egyik szerelõ benntfelejtett egy külsõ minihûtõt az egyik légbeömlõjében így az elzárta a motorhûtést, ezért adta meg magát az autója. Ekkora pechet. Igaz ugyan hogy nem volt a legjobb rajthelyen, de pár pontott menthetett volna..

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Ezen ne velem vitatkozz, hanem a FIA-val, mert õk baltázták el a dolgot, ugyanis az általam linkelt szabály jelenleg is érvényben van, annak ellenére hogy az idei évtõl érvényes új "safety car" szabálymódosítások miatt annullálni kellett volna, tekintettel arra, hogy ellentétes az új szabályokkal.

Velük nem tudok.:)
Miután úgy látom megtiltották az elõzést verseny közben, zöld jelzésnél, szerintem majd õsszel értesülök, hogy ki nyerte a szó szerinti F1 cirkuszt. Mert nézni nem fogom, úgyis hülye idõben van, olyankor inkább bringázni kell!:P
Tudom õket nem sok kár éri ezzel, de szerintem nekem jobb lesz.
UFF, én beszéltem!;)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Magginak igaza van, én sem csípek a Hamilton kölyköt, de nélküle nem lenne igazi az F1.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás

de színesebbé teszi a versenyt....

A rasszista mindenedet...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Én emiatt Schumachert és Alonsot az egész szezonból kizárnám és lenne egy kellemes szezon unszimpatikus versenyzõk nélkül :)

és ez most miért ill. hogy jön ide?

Alonso jó versenyzõ, Schumi az volt, de talán picit árnyéka régi önmagának....jobb lenne ha a harmadosztályú koreai srácokat néznéd a pályán? Én is utálom pl Hamilton-t, de színesebbé teszi a versenyt....

Meg nem is kellemes szezon akarok látni, hanem nagy darálást......

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

A versenyigazgatónak meg még inkább kellene tudni, ez az õ bûne. Ez szabályos elõzés volt az adott körülmények között.
Szerinted a többi csapat tudta, hogy nem lehet elõzni, mikor kiment a sc és zöld zászlót lengetnek? Õk szóltak a versenyzõiknek?
Akkor miért kezdte el mindenki nyomni a gázt padlón? Hiszen elég lett volna bekocogni a célba a kialakult sorrendben.
Mindenki azt hitte szabad elõzni, Alonso is, és azért mentek padlógázon nehogy megelõzze õket a cél elõtt valaki.

Ezen ne velem vitatkozz, hanem a FIA-val, mert õk baltázták el a dolgot, ugyanis az általam linkelt szabály jelenleg is érvényben van, annak ellenére hogy az idei évtõl érvényes új "safety car" szabálymódosítások miatt annullálni kellett volna, tekintettel arra, hogy ellentétes az új szabályokkal.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Nem az zavar, hogy a cirkuszt a pénz mozgatja, hanem az, hogy az autókat mérnökök a depóbõl, versenyzõket orvoscsapat, stb.
"In idem flumen bis non descendimus"

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Nagyjából ezért nem követem a "száguldó cirkuszt" (ami most már tényleg csak ennyi) idestova másfél évtizede...
(Párhuzam: az országúti kerékpárversenyek, mint nagyobb volumenû kémiaversenyek...)

Szerintem mindig is a pénz mozgatta ezt a sportot,de amire mi emlékezhetünk,legkorábban a nyolcvanas évek kb,akkor már biztosan.Csak kisgyerekként nem foglalkoztunk vele,nem is értettük volna.Visszaemlékezve meg csak a kellemes nosztalgiára emlékezünk,Senna,Mansell,Prost stb csatáira.De persze már akkor is a kökemény profit köré építették fel a versenyeket,csak nem lévén internet,sokkal kevésbé láthattunk bele a lapokba.Fõleg a vasfüggöny keleti oldaláról.Szóval engem nem zavar (vagyis zavar,de megszoktam) ez a pénz orientáltság,de a hülyeség az igen.És ez a Schumi/Alonso szabály dolog,eléggé értelmetlen,akár honnan is nézem.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
off

(Párhuzam: az országúti kerékpárversenyek, mint nagyobb volumenû kémiaversenyek...)

talán pont tegnap volt szó a kossuth rádióban errõl, hogy hatalmas pénzek vannak, fontos érdekekbõl zajlanak az események. javasolták, hogy doppingoljon mindenki kedvére, úgysem a versenyrõl (és az egészséges sportolásról) szól már pl. a tour sem...
on

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Az jópofa, amikor az F1-nél a szabályokat kéritek számon.
Ha Mogyoródon 5 mm-el nagyobb a fû, vagy 3mm-el nagyobb kavicsok vannak a kavicságyban,
vagy a gumifalban kevesebb a gumi, vagy esetleg kisebb a bukótér, stb. stb. akkor nyilván azonnal szólnak.
Azután meg elmegy a verseny a 6 méter széles utcákra vesenyezni, és porrá törik az autókat,
és hálát lehet adni, hogy senki nem sérül meg komolyabban.
A szabályok csak addig érdekesek, amíg nem sértik az üzleti érdekeket.
The show must go on.

Nagyjából ezért nem követem a "száguldó cirkuszt" (ami most már tényleg csak ennyi) idestova másfél évtizede...
"In idem flumen bis non descendimus"

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Az jópofa, amikor az F1-nél a szabályokat kéritek számon.
Ha Mogyoródon 5 mm-el nagyobb a fû, vagy 3mm-el nagyobb kavicsok vannak a kavicságyban,
vagy a gumifalban kevesebb a gumi, vagy esetleg kisebb a bukótér, stb. stb. akkor nyilván azonnal szólnak.
Azután meg elmegy a verseny a 6 méter széles utcákra vesenyezni, és porrá törik az autókat,
és hálát lehet adni, hogy senki nem sérül meg komolyabban.
A szabályok csak addig érdekesek, amíg nem sértik az üzleti érdekeket.
The show must go on.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Én emiatt Schumachert és Alonsot az egész szezonból kizárnám és lenne egy kellemes szezon unszimpatikus versenyzõk nélkül :)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Ez egy nagyon hülye szabály.Ilyen szabályokat az adó és hasonló ügyekben szoktak alkotni,hogy legyen kiskapu.Sportban azonban semmi keresnivalója az ilyen jogászosdinak.Egyértelmû világos szabályok kellenének.Fura,hogy a veterán Schumi sem ismerte ezt a szabályt.Az ilyen dolgok csak röhejessé teszik a forma 1-et,és a SPORT megcsúfolása.Nincs még egy sportág,ahol ennyit változtatnának a szabályokon,akár év közben is.Lassan egy szabály jogász is kell a boxba,aki minden adott pillanatban megmondja,mikor melyik gombot szabad megnyomnia a versenyzõnek.Sohe nem voltam én sem Schumacher rajongó,de ez most felbosszantott.Állandóan azon sírnak a F1 atyái,hogy kevés az elõzés.Nesze,most meg büntetik...