Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Formula 1 fanok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
2757 replies to this topic

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
...CSak nehogy Button kétszeres bajnok legyen már idén...

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
Ja azt kifelejtettem, hogy Button gyönyörûen csinálta.
Utána Hamilton is, de az nem volt sztem 100% tiszta - azért rendesen kivállazta Buttont. Sztem Button higgadtságának és profizmusának volt köszönhetõ, hogy nem ütköztek komolyabban, mikor Ham visszavette az 1. helyet.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Lewist meg megint szopatta a csapat, mert azt mondták neki, hogy spórolnia kell és hogy Buttonnak is ugyanezt mondták. Úgy tûnik ez mégsem volt így, Button csak ezért tudta megelõzni.
Az úriember viszont megint Button volt, Lewis meg duzzogott :)

mindketten benzin sporolo uzemben mentek, mivel az elejen a Red Bullok nagyon gyorsak voltak, es tartani kellett veluk az iramot. Viszont a Renault motor kevesebbet fogyaszt, szal naluk ez nem problema. Csak Lewis azt hitte hogy ha mindkettojuknek sporolni kell az uzemanyaggal az azt jelenti hogy Jenson mogotte fog szepen becsorogni. Aztan jott egy kanyar, es Lewis tulovatoskodta magat, Jenson meg kifekezte csudalatosan. Szal lehet rajta duzzogni, de igaza nem lesz mivel senki nem mondta neki hogy az utolso mittomen 15 korben mar nem lesz verseny es garantalt a pozicioja. Azert ez nem igy megy
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts
Egyetértek! Asszonnyal jót vitáztunk ezen a szitun. Amúgy meg amióta az eszemet tudom Schumacher rajongó vagyok,szóval akármilyen szerencsétlen is mostanában HAJRÁ SUMIKA!!!!
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
Hát most így még párszor megnézve én azt mondanám:
- ha nem egy csapatban lenne Webber és Vettel, akkor Vettel a hibás, mert Webber egyenesen ment és védte az ívet, nem volt szabálytalan, bár tény, hogy van benne genyózási hajlam, de ez nem az volt. A VB címért mennek.
- de mivel egy csapatban vannak, akkor is Vettel a hibás, de Horner, a csapatfõnök volt a legpolitikusabb: nem hagytak egymásnak elég helyet.

Lewist meg megint szopatta a csapat, mert azt mondták neki, hogy spórolnia kell és hogy Buttonnak is ugyanezt mondták. Úgy tûnik ez mégsem volt így, Button csak ezért tudta megelõzni.
Az úriember viszont megint Button volt, Lewis meg duzzogott :)

De végülis jó volt. Nem volt túl sok csata, de azok profik voltak, mert Barrichello most épp nem ámokfutott :)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Jól lenullázták a papírformát.
Egyáltalán nem biztos,hogy ha Webber kicsit elveszi,akkor Vettel elmegy.Akkora tempóval érkezett Vettel,hogy szerintem lecsúszott volna az ívrõl,és Webber szépen visszavette volna a helyét.Amúgy nekem az volt az érzésem,hogy Vettel nem önszántából húzott hirtelen jobbra,hanem vagy megcsúszott,vagy már elõbb is összeértek,és ez miatt indult el jobbra,csak ezt a pillanatot egyik kameraállásból sem láthattuk.Nehéz véleményt mondani,hogy ki volt a hibás.Szerintem Webber elbambult,Vettel meg túl sok Red Bullt ivott.

A Mclarennél nem értem,miért volt fancsali Hamilton.Valszeg ez nem is fog kiderülni.

Palik a végén:Hamilton bebiztosította a Red Bull kettõs gyõzelmét...

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Majom ez a Palik...Webbernek be kellett volna húzódnia...Ez legalább verseny volt, bár pártatlanul (mindkét versenyzõt kedvelem) ha választani kellene nálam egyértelmûen Vettel volt a hibás.

Tippjáték összetett:
1. Gabe84 17pt
2. blueshark 14pt
3. kela 12pt
4. Dózer 11pt
5. adamszeged 9pt
6. tamaska 8pt
7. Maggi 7pt
8. Roboo 6pt
továbbá: rémhörcsög 4pt; rocsipeti, legszebbcsavo, kipage 3-3pt; Montifan 2pt.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szerintem nem kell seggberugni senkit

nagyon kicsi kulonbseg volt a ket auto kozott, igy nem egyszeru elozni, es vegulis minden elozes milimetereken mulik, szoval ilyesmi elofordul. persze most igy luzersegnek tunik, de azert vannak ezek a pilotak ott ahol, mert mindenaron gyozni akarnak. ez a kulonbseg egy vilagbajnok es egy kozepmezony "futottak meg" versenyzo kozott.

plusz ugye Webber kapta meg az uj fejlesztesu hatso szarnyat, szal Vettel meg akarta mutatni hogy o is megerdemelte volna
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Nem jótékonysági alapítvány, állítólag VERSENY az egész besorolása.
Elõzze meg tudásból, ne jófejkedésbõl.
Seggberúgnám szépen Vettelt is. Fõleg hogy az 1 és a 2ik hely is bukott miatta.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Õk azért vigyáztak egymásra. Hamilton is kirakta a kanyarba Button benntartotta, de H hagyott neki helyet, a visszaelõzésnél meg Buttonnak volt esze.

Kiváncsi leszek mint mond Webber az interjúszobában..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Most a két ezüst törte majdnem össze egymást. Kiröhögtem volna õket :D

Vérlúzerek. Redbullosok.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
No. Így legyen 5ösöm a lottón. Szerintem Webbernek jobbra kellett volna sorolnia, Vettel hátsó kereke ment el Webber elsõ kerekével ergo már elõbbre volt. Ezért nem szeretem Webbert többek között. Kíváncsi leszek a nyilatkozatokra és a következõ futamokra. Lehet megismétlõdik az Alonso-Hamilton csata ezúttal a Red Bullnál?

Fúúúú a két Mclareeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Nooormááális?

Két redbull összetörte egymást az elsõ két helyen:D

Kipage: Vettel odapörkölt :D

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Nekem valahogy nem szimpatikus Webber. Vettel remélem odapörköl neki a futamon. Az idõmérõ alatt mondták, hogy valami bibi volt Vettel karosszériájával azért lassult úgy el az elmúlt futamokon, most meg belehibázott a gyors körébe, de Webber fölénye most nem volt akkora. Remélem jó futam lesz.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Hamilton
Webber
Button

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
én is ugyan erre tippelek,szerintem most Hamilton autójával történik majd valami.Vettel nagyon a nyakán lesz szerintem,és kettõjük közül az angol a forrófejûbb.Schumi (jéé,megelõzte Rosberget) meg Buttonnal lesz elfoglalva a verseny elején.Tehát a tipp:Webber,Vettel,Button.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
eee mire felkeltem mar ment az idomero, szal nem akartam idepofatlankodni egy elkesett tippel, de versenyre

Webber
Vettel
Button

RAUH-Welt
B E G R I F F

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
az enyém szintén mint a tied Gabe, remélem bejön rám férne már
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Zsíír :)

Gabe84 6 pt, Roboo és Dózer 3-3 pt.

Holnapi versenytipp:
1. Webber
2. Vettel
3. Hamilton
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
No Gabe úgynézem ez telitalálat lett neked :)