Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Sebességmérõk

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
1986 hozzászólás a témában

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
és ki a toszt érdekel hogy épp a pilisben tekerészel mondjuk?

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

ezzel az erõvel egyáltalán ne legyen mobilod :)

vagy legalábbis az akkut se tartsd benn sose

hát ja, de annak talán erõsebb a törvényi szabályozása, hogy ki, mikor, hol, miért, hogyan

ezek a gps-es, internetes telefonok viszont bárkirõl küldhetnek infót bárkinek, ha jól tudom az apple is gyûjti ezeket (ájfon), meg kb. 3 csillió reklám és egyéb cég, akiknek vagy felteszed az alkalmazását, vagy csak szerzõdésben állnak valakivel, akinek futtatod az alkalmazását, tehát 3. személyként

mondjuk a gps a szeksztáns és az óra feltalálása óta az egyik legfrankóbb navigációs újítás :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

ha tehetem, nekem sosem lesz gps-es telefonom :)

valahogy már annyi ocsmányságot olvastam, hogy milyem program, hogyan küldi el a gps koordinátákat a mobilneten, hogy én már paranoid lettem :)

ezzel az erõvel egyáltalán ne legyen mobilod :)

vagy legalábbis az akkut se tartsd benn sose
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
ha tehetem, nekem sosem lesz gps-es telefonom :)

valahogy már annyi ocsmányságot olvastam, hogy milyem program, hogyan küldi el a gps koordinátákat a mobilneten, hogy én már paranoid lettem :)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás

igen :) amugy lassan nehez lesz olyan telot venni, amiben nincs gps.

Hát...én alig leltem. legalábbis olyat, amit meg tudok fizetni. ez az xcover, mindenálló samsung jó?

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
milyen navi van az androidos gépeden?

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

jaj. segíts. össezfoglalva tehát navi-s telefonról beszélsz, android oprendszerrel?

igen :) amugy lassan nehez lesz olyan telot venni, amiben nincs gps.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
jaj. segíts. össezfoglalva tehát navi-s telefonról beszélsz, android oprendszerrel?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

most egy navis nokia-ról beszélsz?

android - nokian is vannak lehetosegek, de a nokia par eve egy helyben topog. sehol sincs az ios-androidtol. elotte e52om volt, de kinlodtam vele eleget.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
most egy navis nokia-ról beszélsz?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

no. lehet újítani kéne valami olyasmit. nokiaC5? ebben valami nokia navi progi van, az nem tudom mennyire jó. gondolom navi rendszerben is van pár szabvány, csak hogy örüljön a júzer...

ha eltevedek, mindig segit. szvsz jobban lehet vele tajekozodni, mint a garminnal. annyira persze sose lesz jo osszesegeben, mint egy direkt erre kihegyezett gps, de ha neha kell, akkor tokeletes, bizonyos funkciokban meg tovabb is mutat rajta.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
no. lehet újítani kéne valami olyasmit. nokiaC5? ebben valami nokia navi progi van, az nem tudom mennyire jó. gondolom navi rendszerben is van pár szabvány, csak hogy örüljön a júzer...

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

haversrác csinál ilyen maszek gps-eket. Nokia (vagy egyéB) kijelzõ, aksi, mentés SD kártyára. tetszõleges infót tud kiíratni a kijelzõre, a logolás beállítható 1mp-tõl akármeddig. fillérekbõl megvan, UTÓLAG meg tudod nézni pl. Google Earth-ben merre jártál, összes adattal együtt.

a gpses okostelok elott ez jo dolog lett volna :) de ott van pl az androidos oruxmap. abba toltom a legeneralt turistaterkepeket. lehet vele loggolni, etc. igazi gpses svajcibicska.

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Van aki Suunto órát használ tekeréshez (is)
Ha igen melyik típust?

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
haversrác csinál ilyen maszek gps-eket. Nokia (vagy egyéB) kijelzõ, aksi, mentés SD kártyára. tetszõleges infót tud kiíratni a kijelzõre, a logolás beállítható 1mp-tõl akármeddig. fillérekbõl megvan, UTÓLAG meg tudod nézni pl. Google Earth-ben merre jártál, összes adattal együtt.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

jó kis óra ;)

vegulis mindent ki tudok vele probalni :) a navigacio nem erdekel, es mentegetni sem fogom a korabbi dolgokat.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
jó kis óra ;)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
rendeltem egy 2209et. meglatjuk :)

gery03

gery03

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás

Na az baj,merthogy az X1-es nem akar mûködni...Ha jól láttam az lehet a fõ probléma,hogy nem érintkeznek az érzékelõk (óra+dokkoló érzékelõi)
Igy jártam...

Ha az órában rosszak az érintkezõk, akkor vidd vissza, 5 év garis.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

nem
mapsource

az ugy mukodik (nem ismerem)? mert en a garminos connecten kivul nem lattam meg egy tracklog elemzot, ami atszamolta volna a szintet.

csinaltam en is ket kivagast a sajat koromrol
Feltöltött kép

Uploaded with ImageShack.us

http://connect.garmi...tivity/49946741
http://connect.garmi...tivity/50201814