Láttam Aldis órát, amúgy a "kommersz" termékek közül náluk van mindenbõl a legdrágább, de cserébe a legigényesebb is. Mellé lehet rakni az órájukat a DingDong meg HengKong márkájúak mellé (van olyan?) és a különbség szembetûnõ.
Pont óravásárláson gondolkodám, mert néha jó lenne menet közben is látni, hogy állok km-ügyileg, meg tempóban.
Vezetékest vagy vezeték nélkülit, ha nem akarok sokat szánni rá? Gondolom, inkább elõbbi. Utóbbiból 2 modell van, ami "jóárúsított".
Lenne Cateye Strada 9700-ért vagy XLC
szállítással együtt a kettõ gyk. egy áron van, igaz, a MacskaSzemre akár brutális 1 hetet is kellhet várni szemben az 1-2 nappal. : ) A jelátvitelükbe gondolom be-be zavarhat az út fölött közel elfutó magasfeszültségû vezeték, netán egy péntek délutáni csúcsforgalomban történõ lavír a város közepén, de hál' jó égnek eléggé szoliter helyeken fut a ménes ha sportolásra kerül a sor.
Az a CatEye annyiért jónak tûnik (small package-el ingyen szállítják) csak sajnos UnionJackes a dizájnja. : ) De az a legkevesebb, informatív és jól leolvasható,kezelhetõ legyen, aztán kész.
Tesóm trekkingjén "szolgál" egy kommersz áruházi valami, annak kellett fél év, hogy a folyadékkristályos kijelzõ beadja az unalmast középen, így pl. beállítani már nem lehet rendesen, mert a kerékméret beírásánál nem látod a két középsõ számot. Leolvasni szintén horror, kezelni meg macerás.
Ma délutánig érvényes talán a macskaszemes ajánlat, nem tudom, hogy utána újra fogja-e listázni (a jelek szerint ez gyakoribb, de mindegy)
Nézd meg ezt is, itthon van, k.b 7.000-ért megkapod, én most használok egy ilyet, jó a kábelezése, hátsókeréknél méri a sebességet és van pedálfordulat funkció is.