2.1-es szoftver volt hozzá, de ingyenesen lehetett frissiteni a 3.0 verzióra.
Az olvashatósággal nincs semmi problémám, a kontraszt állitható.
Ami nekem nagy csalódás volt az, hogy LED-es lámpa használata mellet nem mûködik sem a pedálfordulat, sem a pulzusmérés. Érdekes módon a sebességmérésre nincs hatással, az mûködik. Két lámpával is próbáltam, a hatás ugyanaz. (Egy agydinamós és egy akkumulátorossal is.)
Azért ez elég kiábránditó egy ilyen árú és tudású óránál.
A software az órától független? Értem ez alatt, hogy az új ROX 5.0 és 6.0 órákban van-e olyan fícsör, ami a 3.0-ás software elõnyére válik egy régi, például 9.1-es órával szemben. Elvileg az összehasonlító táblázat DATA CENTER 3 funkciói semmi ilyesmire nem utalnak.
Olvashatóság helyett inkább a recés élekre gondolok:

Amit a LED lámpáról írsz, az nem éppen örvendetes. Egy Bontranger Glo & Ember-t használok, amitõl nem válnék meg, mert mérete apró, pille könnyû, ellenben igen jó láthatóságot biztosít számomra. Kíváncsi lennék, hogy az új óráknál ezt kiküszöbölték-e.
Amit személy szerint hiányolnék a 6.0-ból a 9.1-el szemben:
- Maximum cadence
- Graphical illustration of the HR zones
- Minimum/Maximum temperature
- Gradient (%)
- Current incline rate
- Uphill/Downhill functions
- Total values
Ami elriaszt a 9.1-tõl a 6.0-al szemben:
- Kijelzõ felbontás(?)
- Design
- LED lámpa issue
6.0 elõnyei az elõzõeken felül:
- Lap functions
A Polár óráknál megoldható vezeték nélkül is az adatátvitel számítógépre (jó pénzért). Sigmánál ki kell venni a bölcsõbõl és rádugni a dock station-re. Ez nem fog kikopni, ha heti 4-5 alkalommal le kell vennem a bicóról az órát?
Jól érzékelem, hogy ár/érték arányban a Sigma csinálja a legnagyobb tudású órákat?