Jelentkezz be Regisztrálj

Sebességmérõk
Posted 2009. June 07. - 19:24

az analóg jelátvitelt mennyire zavarja a különféle interferencia? egy Polar óra lenne mellette használva, de pl. mobiltelefon, magasfeszültség, ilyenek...
Posted 2009. June 07. - 14:40

Én most néztem ki ezt a cateye enduro 8 sebességmérõt 5000 ért csak a véleményed kérdezném róla hogy mennyire fojamatos a jelátvitel , illetve a csomagban benne van minden ( mágnes vezeték ) elöre is köszi.
Üdv.
Mivel tudtommal az Enduro 8 eleve vezetékes jelátvitelü tehát ezzel nem lehet gondod és a Cateye-hoz híven a többi alkatrész is benne lessz a csomagban.
Elsõkõrben én is az Enduro 8-at akartam venni csak közben kaptam TREK Incite 9i-drótnélküliset és inkább az mellet döntöttem.
Posted 2009. June 07. - 14:08

Én most néztem ki ezt a cateye enduro 8 sebességmérõt 5000 ért csak a véleményed kérdezném róla hogy mennyire fojamatos a jelátvitel , illetve a csomagban benne van minden ( mágnes vezeték ) elöre is köszi.Cateye Enduro 8 órán az automata start/stop-ot hol tudom bekapcsolni?
valahogy elállítottam és nem találom a dobozkáját miben a használati van
Posted 2009. May 27. - 14:40

Posted 2009. May 27. - 09:43

http://www.knog.com....x?categoryId=11
http://www.deviantmtb.hu/node/394
Posted 2009. May 27. - 09:09

Posted 2009. May 27. - 08:56

Cateye Enduro 8 órán az automata start/stop-ot hol tudom bekapcsolni?
Nekem Mity 8-am van, elvileg ugyanaz. A "set" gombot kell megnyomni, de nem mindegy, hogy éppen milyen állásban van az óra. Egyébént a cateye honlapján le lehet tölteni a manualt.
Posted 2009. May 26. - 23:38

Posted 2009. May 25. - 13:04

nem tudjátok, hogy van-e lehetôség arra, hogy a sebességmérôhöz tartozó kis mûanyag alkatrészekbôl utánrendeljek? Sajnos a kutyánk megrágta a cateye micro bölcsôjét, ami a kijelzôt tartja, viszont minden egyéb tökéletes állapotban, nekem meg nincs szívem kidobni...
Van valakinek tippje, hogy hol érdemes ennek utánakérdezni?
köszi
Posted 2009. May 21. - 15:39

Köszi,
X
Posted 2009. May 19. - 23:19

Ha esetleg valaki azon filozik, hogy vegyen-e Ciclosport CM akármit, akkor azt javaslom, hogy NE! :no: Valami katasztrofális a küllõmágnes. Még a legutolsó kínai vacak is minõségibb cuccot állít elõ a futószalagon. Én nem tudom, ezt milyen anyagból csinálták, de egyszerûen szétforgácsolódik, amikor próbálom belecsavarni az anyát. Az egész meg csak akkor illeszkedik, ha nincs a mágnes és a csavar közt a küllõ... (szabvány küllõre próbáltam felrakni) röhej az egész... :rocketman
Tavaly a vezeték nélküli VDO-val szívtam (azóta is utálom), most meg ez... :mybad: Tudom, vegyek CatEye-t. Nos, azom is van, de még mindig keresem az igazit...
Én Cm4.4-et vettem és hát a küllõmágnes tényleg gáz, szinte lehetetlen felrakni, akkor is lötyög.
Szerencsére volt itthon egy régebbi egyszerû sigma computer és annak a mágnesével is tökéletesen megy (megpróbáltam még egy harmadikkal is és azzal is jó)!
Amúgy meg teljesen jó kis szerkezet, szal szerezz be hozzá egy másik mágnest és jó lesz az!
Posted 2009. May 16. - 14:11

Túlságosan felvillanyoznak a történések.:hahaha:Akkor Te biztos nem tekersz annyit sínek mellett
De lehet, hogy bennem van a feszültség
Viccen kívül; éppen most állítgattam a szerkezetet, és bizony, ha közel volt a monitorhoz, megzavarta, és elkezdett mérni, mint ha haladnék vele.
Posted 2009. May 16. - 14:01

Kb. 2-3 éve használom a vezeték nélküli VDO MC1.0+ szerkezetet. Semmi komolyabb probléma vagy nyûg nem volt vele.
Ezzel most egálba is került a VDO.
Akkor Te biztos nem tekersz annyit sínek mellett

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
Posted 2009. May 16. - 13:59

és csak a sajátjával mûxik ?Ha esetleg valaki azon filozik, hogy vegyen-e Ciclosport CM akármit, akkor azt javaslom, hogy NE! :no: Valami katasztrofális a küllõmágnes. Még a legutolsó kínai vacak is minõségibb cuccot állít elõ a futószalagon. Én nem tudom, ezt milyen anyagból csinálták, de egyszerûen szétforgácsolódik, amikor próbálom belecsavarni az anyát. Az egész meg csak akkor illeszkedik, ha nincs a mágnes és a csavar közt a küllõ... (szabvány küllõre próbáltam felrakni) röhej az egész... :rocketman
Tavaly a vezeték nélküli VDO-val szívtam (azóta is utálom), most meg ez... :mybad: Tudom, vegyek CatEye-t. Nos, azom is van, de még mindig keresem az igazit...
mert ha csak a küllõmágnes a gáz, azt kb 600-ft-ért lehet venni teljesen jót
Kb. 2-3 éve használom a vezeték nélküli VDO MC1.0+ szerkezetet. Semmi komolyabb probléma vagy nyûg nem volt vele.
de Te is tudod Drusza hogy a tied meg a mostaniak közt van némi különbség (amit én se tudtam tavaly bocs Epinefrin)
abból a szériából én is tudok vagy 3at ami teljesen jól mûködik, tavalyit meg 4 et ami totál használhatatlan.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. May 16. - 13:56

Posted 2009. May 16. - 13:51

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
Posted 2009. May 14. - 20:29

VDO-k is tudnak (igaz a lejtést csak mutatják azt a végén nem átlagolják és nem jegyzik a max lejtést sem- legalábbis az mc széria, a Z-k lehet tudják)A magasságmérõs sebességmérõk tudnak meredekséget is számolni?
sigma, (legalábbis a régi 2006-osig bezárolag, a roxok lehet tudják) és cateye nem tud
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. May 14. - 14:42

Matekból elég hülye vagyok, de ha olyat veszek, ami magasságot tud, de lejtést nem, abból ki tudom számolni magamnak?
Posted 2009. May 14. - 13:49

Posted 2009. May 14. - 13:06

A magasságmérõs sebességmérõk tudnak meredekséget is számolni?
Van, amelyik igen. Személy szerint én Ciclosport CM4.4A HR-t használok, ez mutatja az emelkedés %-ot, lejtés %-ot, valamint a teljes táv alatt mért átlagos emelkedés/lejtés %-ot egyaránt. (Bolttól függõen 19-23e Ft körül mozog az ára a pulzusszámmérõvel együtt.)
Gondolom a drágább Polarok is tudják ezt; de azokat nem ismerem és nem néztem még utána.