Jelentkezz be Regisztrálj

Sebességmérõk
Posted 2009. September 08. - 22:44

Posted 2009. September 08. - 09:30

Sajna ahogy nézem tényleg vennem kell egy újat, de szar ügy mert akkor ez itt marad parlagon.
De hát éjjen a fogyasztói társadalom
Posted 2009. September 07. - 14:07

Sziasztok van egy régi Cateye Tomo Xc (cc-st200)-s órám, teljesen hibátlan, minden flottul mûködi, csak a konzolja eltört, és most sehol nem találok hozzá
Nem tudja valaki honnan tudok szerezni egyet, mert új órát nem akarok venni csak ezért. Meg benne van a gyüjtögetett kilómétereim is:)
Köszi
Üdv.
-Mennyire régi?
-Szerintem már csak max az apróhírdetésben,ha valaki ad el ilyen órát mindenestül.
-Ha meg mégis veszel egy új órát abba elvileg belehet írni hogy honnan kezdje a km számlálást.
(legalábbis az enyémbe be lehet írni)
Posted 2009. September 07. - 10:35

Nem tudja valaki honnan tudok szerezni egyet, mert új órát nem akarok venni csak ezért. Meg benne van a gyüjtögetett kilómétereim is:)

Köszi
Posted 2009. September 07. - 05:12

Szerintetek ez milyen óra?
Tudnák most használtan venni egyet.
Megér nemérimeg tapasztalat meg ilyenek érdekelnének.
Ui.:
VDO órákról tud már valaki valamit? 2010-esekrõl. FONTOSSSS!!!! :bell:
Posted 2009. September 03. - 20:24

vagy csak rosszul olvastad a táblázatot. a mérés a leg pontosabb módszer még mindíg.
Azért annyira nem bonyolult....

Posted 2009. September 03. - 01:09

Posted 2009. September 02. - 16:06

Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a CICLOSPORT CM 4.1 Wireless kilométerórával?ez a legolcsóbb vezeték nélküli amit találtam....vagy ilyen árban (kb 4rugó) nem túl megbízható egy vezeték nélküli óra?
Köszi
Hello!
Én ugyan csak 3-4 hete használom, de nagyon bejött! Semmi gáz nincs vele, sõt. Baromira bevált!! vedd meg nyugodtan!
A véleményem részletesen itt (szuser név alatt):
http://www.testbike....t2.php?pid=3687
Az elemekkel 3-4 hét után sincs tapasztalat, eddig birják

Viszont a kerék beállitához a táblázatban nálam teljesen fals adatok szerepeltek.... vagy 14cm különbség volt!!!
Posted 2009. August 31. - 19:13

Van valakinek tapasztalata a CICLOSPORT CM 4.1 Wireless kilométerórával?ez a legolcsóbb vezeték nélküli amit találtam....vagy ilyen árban (kb 4rugó) nem túl megbízható egy vezeték nélküli óra?
Köszi
Posted 2009. August 28. - 10:00

Aztán gondoltam egy merészet, és kikapcsoltam a tegnap vásárolt és elõször használt CatEye Uno lámpámat, és láss csodát, azonnal mûködésbe lépett a pulzusmérés! Lámpa visszakapcsol, pulzusmérés azonnal megszûnt. Lámpa ismét le, pulzusmérés vissza.

Mindezt csak azért írom le, mert ez is egy lehetséges hibaforrás lehet, amikor nem veszi a jelet rendesen az óra, szóval érdemes erre is figyelni. Az okot szerintem sokan sejtitek is, a LED-es fényforrások (amennyire tudom) elég magas frekvencián üzemelnek és zavar(hat)ják az egyéb eszközök jeleit.
Posted 2009. August 27. - 10:01

Nekem is eljátszotta ezt a Polár CS 100 egy év után, szervizben megcsinálták azóta okésan mûködik, szóval szerviz.
Köszi, megpróbálom ezt a verziót, mert azóta sem lett jobb.
Posted 2009. August 27. - 02:00

Kugliba keresve szinte semmit se találni mé az óráról se.
Egy boltot felhivtam és mondták hgoy nemsokára érkezik az e
expo után az órák. Csak a kiváncsiság hajt.
Posted 2009. August 25. - 01:48

el kell menni aboltba, és meg kell nézni pontosan mit is adnak, és hogy mit tud. persze csak akkor ha nem a holdon laksz, és nem kell órákat utazni a boltig.
Sajnos kell :S
Ezért is bátorkodtam megkérdezni itt.
De ha minden szakad akkor telefonálok vmelyik voltba ahol van is.
Posted 2009. August 23. - 22:22

Posted 2009. August 23. - 22:18

A pulzus méröknél már egyszer feltetted válaszolok itt is Cyclosport Hac4pro, Hac5 bár ezek mérnek pulzust is.+ számitogépre is fel tudod tölteni az adatokat.
Tudom hogy feltettem.
De az nemegészen ez a topic, így azért tettem fel itt is a kérdést ott
pedig helyesbítettem. Hát az kicsit nagyondrága kategória nekem.
Amit ajánlotok.
VDO X seria amit itt az oldalon ill az apróban is hirdetvevan (reklámcsík)
az milyen? Ehhez van egyben hozzá pedálcsapásmérõ, ill van-e háttérvilágítása.
Mert ahány oldal annyi infó.
Posted 2009. August 23. - 09:48

Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2009. August 23. - 00:54

Tudtok mondani olyan órát ami tudja a pedálfordulatot és van háttérvilágítása
az éjszakai száguldozás méréséhez? Ill a pedálcsapásszám jeladód ne kelljen
megvenni hozzá még 10e forintért.
VDO X seriaval szemezek csak sejtem abban nincs világítás és külön
kell hozzá venni a pedálmérõ egységet.
Posted 2009. August 21. - 21:45

Nekem is eljátszotta ezt a Polár CS 100 egy év után, szervizben megcsinálták azóta okésan mûködik, szóval szerviz.Sziasztok!
Visszaolvasgattam, kerestem (lehet, hogy felületesen?), de nem találtam választ a nyûgömre: pár tekerés óta az óra seb. mérõ része önállósította magát (a pulzusmérõ jól jelez); nem mér, néha tekerés közben is le akarja magát állítani, lejtõzéskor nem azt a sebességet méri amit "illene", majd pár sec. múlva leérve a dombról kjelzi az elõzõ gurulás vélt sebességét stb. Tegnap pl. egy ~25 km-es tekerésre jól kiírt vmi 150 km-es távot. Megnéztem a leírását, állítottam a jeladó és az óra távolságon (max. 50 cm-t ír), de így sem lett jobb. Átlagos élettertama a jeladónak a leírás szerint 2 év, az órám most lesz egy éves, nem tdom mi lehet a kínja. Valakinek tapasztalat?
Posted 2009. August 21. - 17:08

Volt egy bringám. Nemrégiben lába kélt. Megmaradt pár alkatrészem róla, többek közt a km órám.
Egy PRO PACE-WR 18-ról van szó. Pedálfordulatmérés és sok más finomság. Mivel egy 20e ft-os computerröl beszélünk nem szeretném kidobni. Lehet e venni csak külön dokkolót, jeladót vagy felejtsem el ezt az órát?
Elõre is köszi.
Posted 2009. August 11. - 20:56