akkor a barátnõdnek vagy régi széria van vagy iszonyat szerencséjeIgen, az Árpád Fejedelem úti Wilkerben láttam legutóbb, volt több modell is, illetve a Vihar utcában a Bergusonnál is sok modellt láttam.
De ha már Ciclosport: nálam a sebességmérés gyakorlatilag behalt, fél év problémamentes mûködés után. A mellkasi pulzusmérõ övem jelét veszi rendben, azzal nincs probléma (CM 4.4A HR-em van). Lehet, hogy ilyen keveset bír a sebességmérõ jeladójában az akksi?
Ha lesz idõm, veszek csereelemet bele és megírom, tényleg ez volt-e vagy más a probléma. Összességében egyébként szuper az óra, bár próbáltam már olyat, amit inkább vennék meg, ha most keresnék ilyet. Akinek nem kell a pulzusmérés, kábelmentes kivitelben szerintem a VDO MC1.0+ jobb vétel a Ciklónál. Barátnõmnek utóbbi van; egyszerûen jobbnak találom. A jelátvitel ennél is analóg, de tapasztalatból mondom, úgy is tökéletesen vette a jelet az egyik túrán, hogy a vázháromszögre erõsített kis táskában csücsült. A Ciclo ezt nem tudja, és ahogy olvasom/hallom, a Sigma BC-2006 MHR sem...
tavaly én találkoztam 3 db mc1.0+-al mind a 3 használhatatlan volt. -(újak voltak- (+ itt is volt rossz tapasztlat). amúgy egy kiváló óra, én is azt vennék most csak a madzagos változatot. a drótnélkülit meg érdemes messze elkerülni.olyanom van, és ha nem kell pulzus, akkor kb a legjobb a magasságot is mérõ órák közül.