ezek a legnyomas alapu meresek mennyire megbizhatoak? kalibralni kell oket mindig indulaskor? vagy hogy mukodik?
Jelentkezz be Regisztrálj
Sebességmérõk
Posted 2010. December 08. - 17:36
ezek a legnyomas alapu meresek mennyire megbizhatoak? kalibralni kell oket mindig indulaskor? vagy hogy mukodik?
Posted 2010. December 08. - 17:02
ha tuzo napon van, akkor nyilvan azt a homersekletet fogja mutatni. a homersekletet - amit mashol latsz - azt arnyekban merik, es nem napon.
nekem alapvetoen eleg a par funkcio, amit a cateye enduroban hasznalok (megtett tav, ido, atlag, sebesseg). de, melyikek a legolcsobb orak (normalisabb brandekbol), amiben van
1. homero
2. magassagmero es homero
meg ez a ket funkcio piszkalja a fantaziam. vannak ezek drotosban?
megjelent!
sony ericsson liveview review - Google keresés
Az a szar AforTech az sokkal többet mutatott. Gondolom felmelegedett a burkolata és azt mutatta. Nekem Casio G-Shock karórában van még hõmérõ, az viszonylag jól mutat, bár azt is kalibrálni kell néha.
Igazság szerint nekem elég az összes, meg napi táv és a pontos idõ a sebességen kívül. Érdekességnek esetleg még eg napi maximum sebesség.
Posted 2010. December 08. - 16:56
ha tuzo napon van, akkor nyilvan azt a homersekletet fogja mutatni. a homersekletet - amit mashol latsz - azt arnyekban merik, es nem napon.
nekem alapvetoen eleg a par funkcio, amit a cateye enduroban hasznalok (megtett tav, ido, atlag, sebesseg). de, melyikek a legolcsobb orak (normalisabb brandekbol), amiben van
1. homero
megjelent!
sony ericsson liveview review - Google keresés
vdo mc1.0 ha van még
bár nem olcsó az sem
http://boneshaker.hu...9/vdo_mc10.html
ilyenem (is) van
kiváló darab
csak nekem még a nem erõs madzaggal volt, úghogy most pihizik
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2010. December 08. - 16:49
1. homero
megjelent!
http://www.google.hu...liveview review
Posted 2010. December 08. - 15:50
tûzõ napon is?
tûzõ napon én nem mûködök jól
amúgy a vdo meg a sigma igen
cateye-t meg nem szoktam mnet közben nézegetni, mert eléggé el van ásva a hõmérõ a menûben, de ahol meg szoktam állni menézni, nem mutat semmi extrémet
Posted 2010. December 08. - 14:46
Posted 2010. December 08. - 14:23
Posted 2010. December 08. - 13:48
Nagyon meghoztad a kedvem
Milyen márkára matricázzák még ezt? ezek után ezt is jó lenne tudni és jó messze elkerülni...
Nekem amúgy a hõmérõ tetszett meg rajta, van valami hõmérõs alternatíva ilyesmi árban?
Sparban és Hervisben AforTech vagy valami hasonló néven. Monjuk ennek a márkának van egy olcsóbb, egyszerûbb és rondább, kb. 1500 Ft-os modellje, ami nem túl szép, de az jól bírta a kiképzést, ezzel ellentétben.
Én ezután a csiribiri vacak után (amúgy tényleg jól nézett ki) vettem egy alap sigmát, ami keveset tud, de azt legalább kifogástalanul és nem is hiányzik a sok felesleges adat,, és rendesen meg van oldva rajta a két kerékpér közötti váltás is, merthogy automatikusan érzékeli, hogy melyik foglalatban van.
Amúgy véleményem szerint elég nehéz egy ilyen szerkezetbe pontos hõmérõt szerkeszteni, én még egyszer nem próbálkoznék ilyesmivel.
Posted 2010. December 08. - 13:40
kettõt is tudok adni neked, csak más névre van matricázva (a másik a haveromé, de biztos neked adja)
röviden: használhatatlan szemét
hosszabban (és mindekttõ cuccnál ez volt):
- hõmérõ semmiot nem ér, ha süti a nap kb. 60 fokot mutat
- 40 km/h felett 0 sebességet mutat rendszeresen
- ha bekapcsolod a háttérvilágtást akkor funkciót is váltasz egyben
- a két kerékpár közötti váltás bonyolult és érthetetlen, ennek az a vége, hogy egy bringán mérve is hülyeségeket fog mérni
- nagyon könnyû resetelni és kb. 6 hónap után már bármelyik gombot megnyomtad rajta, azonnal resetelte magát
Nagyon meghoztad a kedvem
Milyen márkára matricázzák még ezt? ezek után ezt is jó lenne tudni és jó messze elkerülni...
Nekem amúgy a hõmérõ tetszett meg rajta, van valami hõmérõs alternatíva ilyesmi árban?
Posted 2010. December 08. - 08:33
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Echowell computerekkel? Nekem a leírás és fotók alapján tetszik az EON 13W típus. Tetszik a hõmérõ és a háttérvilágítás, na meg, hogy lehet 2 bringa között pakolászni - bár szenzor külön nem láttam hozzá. Valakinek van tapasztalta ilyennel?
Köszi!
kettõt is tudok adni neked, csak más névre van matricázva (a másik a haveromé, de biztos neked adja)
röviden: használhatatlan szemét
hosszabban (és mindekttõ cuccnál ez volt):
- hõmérõ semmiot nem ér, ha süti a nap kb. 60 fokot mutat
- 40 km/h felett 0 sebességet mutat rendszeresen
- ha bekapcsolod a háttérvilágtást akkor funkciót is váltasz egyben
- a két kerékpár közötti váltás bonyolult és érthetetlen, ennek az a vége, hogy egy bringán mérve is hülyeségeket fog mérni
- nagyon könnyû resetelni és kb. 6 hónap után már bármelyik gombot megnyomtad rajta, azonnal resetelte magát
Posted 2010. December 07. - 22:50
Van valakinek tapasztalata Echowell computerekkel? Nekem a leírás és fotók alapján tetszik az EON 13W típus. Tetszik a hõmérõ és a háttérvilágítás, na meg, hogy lehet 2 bringa között pakolászni - bár szenzor külön nem láttam hozzá. Valakinek van tapasztalta ilyennel?
Köszi!
Posted 2010. November 04. - 18:26
[...]Van egy Sigma BC 2209 MHR órám, pedálfordulatmérõsös. Csak az a bibi vele, hogy nem mindig méri. [...] A szenzor természetesen a bal láncvillán van, az óra a kormány jobb oldalán. [...] Tapasztalt már ilyet valaki?
Nem pont az, de hátha: Egy Rox 9-el (sztem ugyanaz, kicsit többet tud) a ,,második biciklin" néha kihagyott, mint rájöttem, a mágnes nem a pedáljeladó fém- és mûanyagrésze határán söpört végig, hanem kisebb körön (azaz kevesebbet volt a jeladó elõtt). 4 mm-el helyesbítve rendbejött.
Posted 2010. November 04. - 16:47
Az újdonság már Angliában elõrendelhetõ, méghozzá elég baráti áron 49,99 GBP-ért, azaz napi árfolyamon 15785 HUF-ért. Ez az ár persze egy kivételes akció, ugyanis az ajánlott fogyasztói ár 69,99 GBP, azaz 22100 HUF. Reméljük nálunk is hasonló árakkal jelenik meg a kis kijelzõ, hiszen így még sikerre is számíthat.
http://www.youtube.com/watch?v=KN2qoA0FfHQ
Posted 2010. September 12. - 15:10
Posted 2010. September 09. - 21:39
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. September 08. - 22:15
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Posted 2010. September 08. - 21:42
Posted 2010. September 08. - 20:54
Posted 2010. September 08. - 20:40
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. September 08. - 20:11
Köszi!

Sign In
Create Account

Back to top