ezek a legnyomas alapu meresek mennyire megbizhatoak? kalibralni kell oket mindig indulaskor? vagy hogy mukodik?
ha tuzo napon van, akkor nyilvan azt a homersekletet fogja mutatni. a homersekletet - amit mashol latsz - azt arnyekban merik, es nem napon.
nekem alapvetoen eleg a par funkcio, amit a cateye enduroban hasznalok (megtett tav, ido, atlag, sebesseg). de, melyikek a legolcsobb orak (normalisabb brandekbol), amiben van
1. homero
2. magassagmero es homero
meg ez a ket funkcio piszkalja a fantaziam. vannak ezek drotosban?
megjelent!
sony ericsson liveview review - Google keresés
ha tuzo napon van, akkor nyilvan azt a homersekletet fogja mutatni. a homersekletet - amit mashol latsz - azt arnyekban merik, es nem napon.
nekem alapvetoen eleg a par funkcio, amit a cateye enduroban hasznalok (megtett tav, ido, atlag, sebesseg). de, melyikek a legolcsobb orak (normalisabb brandekbol), amiben van
1. homero
2. magassagmero es homero
meg ez a ket funkcio piszkalja a fantaziam. vannak ezek drotosban?
megjelent!
sony ericsson liveview review - Google keresés
tûzõ napon is?
Nagyon meghoztad a kedvem
Milyen márkára matricázzák még ezt? ezek után ezt is jó lenne tudni és jó messze elkerülni...
Nekem amúgy a hõmérõ tetszett meg rajta, van valami hõmérõs alternatíva ilyesmi árban?
kettõt is tudok adni neked, csak más névre van matricázva (a másik a haveromé, de biztos neked adja)
röviden: használhatatlan szemét
hosszabban (és mindekttõ cuccnál ez volt):
- hõmérõ semmiot nem ér, ha süti a nap kb. 60 fokot mutat
- 40 km/h felett 0 sebességet mutat rendszeresen
- ha bekapcsolod a háttérvilágtást akkor funkciót is váltasz egyben
- a két kerékpár közötti váltás bonyolult és érthetetlen, ennek az a vége, hogy egy bringán mérve is hülyeségeket fog mérni
- nagyon könnyû resetelni és kb. 6 hónap után már bármelyik gombot megnyomtad rajta, azonnal resetelte magát
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Echowell computerekkel? Nekem a leírás és fotók alapján tetszik az EON 13W típus. Tetszik a hõmérõ és a háttérvilágítás, na meg, hogy lehet 2 bringa között pakolászni - bár szenzor külön nem láttam hozzá. Valakinek van tapasztalta ilyennel?
Köszi!
[...]Van egy Sigma BC 2209 MHR órám, pedálfordulatmérõsös. Csak az a bibi vele, hogy nem mindig méri. [...] A szenzor természetesen a bal láncvillán van, az óra a kormány jobb oldalán. [...] Tapasztalt már ilyet valaki?
Az újdonság már Angliában elõrendelhetõ, méghozzá elég baráti áron 49,99 GBP-ért, azaz napi árfolyamon 15785 HUF-ért. Ez az ár persze egy kivételes akció, ugyanis az ajánlott fogyasztói ár 69,99 GBP, azaz 22100 HUF. Reméljük nálunk is hasonló árakkal jelenik meg a kis kijelzõ, hiszen így még sikerre is számíthat.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers