Jelentkezz be Regisztrálj

Sebességmérõk
Írta 2010. augusztus 18. - 20:58

Sokat szól hozzá, sokat teker, normális az adatlapja, akkor valószínûleg csak igaza van. Vagy nem.
Írta 2010. augusztus 18. - 20:54

Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. augusztus 18. - 20:38

Az a gond, hogy túl sokat problémázok ilyeneken...

Írta 2010. augusztus 18. - 20:33

Hello!
Errõl van valakinek valamilyen tapasztalata: Echowell SF3000?
Igazából nem lenne fontos, csak a mérés (esõben, hóban), terepen ne peregjen szét, megbízható legyen és talán a háttérvilágítás is, ha elfér benne..10 ezer alatt.
Egy Sigma 1606L-t akartam venni, de lebeszéltek róla, szóval most elakadtam...
azt hanyagolnám
de 10k alatt
-- Bikemarket.hu -- Cateye Enduro 8 (CC-ED300)
-- Bikemarket.hu -- Cateye Velo 8 (CC-VL810)
-- Bikemarket.hu -- Cateye Velo 5 (CC-VL510)
-- Bikemarket.hu -- VDO X1
-- Bikemarket.hu -- VDO X2
és a sigmák is teljesen jók
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. augusztus 18. - 20:30

VDO-t ajánlott helyette leginkább, de az meg kevesebbet tudott..:\
Írta 2010. augusztus 18. - 20:23

pedig lehet, hogy megbízhatóbb lenne
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2010. augusztus 18. - 20:13

Errõl van valakinek valamilyen tapasztalata: Echowell SF3000?
Igazából nem lenne fontos, csak a mérés (esõben, hóban), terepen ne peregjen szét, megbízható legyen és talán a háttérvilágítás is, ha elfér benne..

Írta 2010. augusztus 17. - 09:46

Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, amire remélem Ti megtudjátok adni a választ...
Pár hete vettem egy VDO X1DW vezeték nélküli órát.
http://keptarolo.com...d=BEDA_4C6A3DF4
A problémák, akkor kezdôdtek, mikor elöször mentem ki vele éjszakai túrára és ugyan bekapcsolat az óra, de nem mért semmit... Lehet az h kikapcsol
a jeladó éjszakára?! Vagy az is lehet h én szerencsétlenkedem el az egészet... De nem találtam semmi ilyen leírást róla...
Köszönöm a segítségeteket!
Írta 2010. augusztus 09. - 08:25

Már Én is várom, hogy utaljanak fizut és végre rendelhessem.

Írta 2010. augusztus 06. - 19:22

Minden funkció rendben van, beállítása számomra középfokú angol nyelvvizsgával nem okozott akadályt (mert csak az elég érdekes négyzet alakú mûanyag borításos 'lemezen' van magyar nyelvû leírás és féltem berakni az olvasómba:D de aztán mikor már megcsináltam kipróbáltam azt a valamit és beraktam de rendesen olvassa eléggé torz kinézete ellenére is). Szóval király az egész cucc, nem tudom milyen a Blackburn Delphi 5.0 de ezzel plusz 7ezer ráfordítással sokkal jobban jártam:)! Köszi a segítséget!

yep!
Írta 2010. augusztus 04. - 09:54

óó
hát de majd ha meg lesz a pénzed ajánlom neked is hogy innen rendeld, mert nincs postaköltség se és rendesen gyorsan visszaigazolják a rendelésed (20 percen belül kettõt is kaptam levelet; egyik a megrendelés megerõsítése, másik az, hogy pénteken hozza a futár)! de majd megírom a tapasztalatomat ezzel kapcsolatban, hogy még jobban ráizgulj!
Hahaha.

Írta 2010. augusztus 03. - 21:00

óóNekem sajnos még 1-2 hét mire meg tudom rendelni.
Attól függ a diák szöv. mikor akarja átutalni a pénzem. De már rá vagyok izgulva!

Írta 2010. augusztus 03. - 17:49

Hát igen de sztem az zavart volna, hogyha két helyre kellett volna figyelni egyszerre (végén bokorba kötöttem volna ki:D).
És akkor ugyanazt fogjuk használni, mert döntöttem és ebben a pillanatban megrendeltem innen a Polar-t és mivel 23e és 20e fölött ingyenes jól is jártam:)
Nekem sajnos még 1-2 hét mire meg tudom rendelni.

Írta 2010. augusztus 03. - 13:48

Hát igen de sztem az zavart volna, hogyha két helyre kellett volna figyelni egyszerre (végén bokorba kötöttem volna ki:D).Régen nekem is a 'hibrid rendszer'
volt, nem volt semmi bajom vele. Az órát használtan 7ezererért vettem. Csak azt már asszem újonnan akkor sem lehetett kapni. Max itt-ott elvétve, akinek maradt készleten.
Cateye órám meg asszem a Velo valahányas volt, az még vezetékes, mert régen vettem, amikor még nekem túl drága volt a wifis.
Simán jó. Órát futáshoz is, nem bicós edzéshez is használtam. Ha zavar, hogy karodon van, akkor asszem tudsz szerezni konzolt, amit a kormányra csavarozol és arra csatolod fel az órát.
Viszont sajnos elhagytam azt a Polart, meg most, hogy melóztam, inkább eladtam a cateye-t is a montimmal együtt és az outimra inkább az összespóroltból Én is megveszem a Polar CS100N-t.
És akkor ugyanazt fogjuk használni, mert döntöttem és ebben a pillanatban megrendeltem innen a Polar-t és mivel 23e és 20e fölött ingyenes jól is jártam:)
Írta 2010. augusztus 03. - 13:06

Cateye órám meg asszem a Velo valahányas volt, az még vezetékes, mert régen vettem, amikor még nekem túl drága volt a wifis.
Simán jó. Órát futáshoz is, nem bicós edzéshez is használtam. Ha zavar, hogy karodon van, akkor asszem tudsz szerezni konzolt, amit a kormányra csavarozol és arra csatolod fel az órát.
Viszont sajnos elhagytam azt a Polart, meg most, hogy melóztam, inkább eladtam a cateye-t is a montimmal együtt és az outimra inkább az összespóroltból Én is megveszem a Polar CS100N-t.
Írta 2010. augusztus 03. - 12:59

Lehet:D!Ezzel most magadat nyugtatod?
Szerintem adj ki többet egy minõségi cuccért, amit tovább használhatsz és ha úgy gondolod el akarod adni, akkor el is tudod, mint, hogy veszel egy ilyet, amire 'semmi garancia', hogy minõség, ha meg aztán meg akarsz szabadulni tõle, megint csak nem lesz könnyû.
De tényleg a másik lehetõség, amit írtam. Vegyél egy Sima Polar pulzusmérõ karórát. Használtan is kapsz 5-10ezer ft között, de megkockáztatom, hogy újonnan is. POLAR FS2c használt | Használt termékek | www.zerge.info
+ Cateye / ciclosport km óra
wifis ciclo km óra van már ~4ezer ft körül is: -- Bikemarket.hu -- CICLOSPORT*CM 4.1 Wireless
De amúgy már mára nekem sem tetszik ez a Delphi, szóval vagy Polar lesz belõle vagy akkor egy olyan 'hibrid' rendszer amit mondtál:)!
Írta 2010. augusztus 03. - 11:17

Hát azért lehet, hogy van egy kis különbség a kettõ között, mert lehet hogy a 6.0-át összekapkodták és sokkal több hibásat adtak ki belõle! De mégegyszer köszi gondolkodok akkor ezen a Polaron még!
Ezzel most magadat nyugtatod?

Szerintem adj ki többet egy minõségi cuccért, amit tovább használhatsz és ha úgy gondolod el akarod adni, akkor el is tudod, mint, hogy veszel egy ilyet, amire 'semmi garancia', hogy minõség, ha meg aztán meg akarsz szabadulni tõle, megint csak nem lesz könnyû.
De tényleg a másik lehetõség, amit írtam. Vegyél egy Sima Polar pulzusmérõ karórát. Használtan is kapsz 5-10ezer ft között, de megkockáztatom, hogy újonnan is. POLAR FS2c használt | Használt termékek | www.zerge.info
+ Cateye / ciclosport km óra
wifis ciclo km óra van már ~4ezer ft körül is: -- Bikemarket.hu -- CICLOSPORT CM 4.1 Wireless
Írta 2010. augusztus 02. - 19:03

Hát azért lehet, hogy van egy kis különbség a kettõ között, mert lehet hogy a 6.0-át összekapkodták és sokkal több hibásat adtak ki belõle! De mégegyszer köszi gondolkodok akkor ezen a Polaron még!Na figyu, ha az 6.0-ról nincsenek jó véleménnyel, akkor szerinted az 5.0 mennyivel lenne jobb? Fõleg, hogy kb annyiban különböznek, hogy pedálfordulatszám mérés... Lényegében.. ^^
Mellesleg, ha nem akarsz egy jó órára kiadni 20-25ezret, akkor szerintem vegyél külön egy pulzusmérõ karórát (Polar, használtan is kapsz jót ~5-10 ezer között is akár) és egy Cateye kilométer órát.
Ezt a 22ezret a Polar CS100N simán megéri. Nem is 1 ismerõsöm használta régen, de lehet még most is, csak régen beszéltem velük. Nem volt bajuk vele, hogy szarul mér, vagy lefagy, stb.
zeezoltano: Jobban elolvasva (megvizsgálva a mondatszerkezetet:D) rájöttem köszi!

Írta 2010. augusztus 02. - 18:49

Akkor még egyszer! Szövegértés!
DELPHI 5.0 (vezeték nélküli + pulzusmérõ + pedálfordulatszámmérõ vezetékes). Háttér világítás.
Információ
Minden Delphi 4.0 funkció PLUS pulzusmérõ
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. augusztus 02. - 18:41

Azt olvastam én is, hogy a computer maga képes mérni ezt a kettõt pluszba, csak azt nem tudom, hogy adnak-e hozzá kelléket is (pl. pedálhoz szenzort, pulzusmérõhöz mellpántot).
De az a 6.0 én meg az 5.0-t néztem ki:) de köszi, ez a polar is jól néz ki, csak ennyit nem szeretnék kiadni érte.
Na figyu, ha az 6.0-ról nincsenek jó véleménnyel, akkor szerinted az 5.0 mennyivel lenne jobb? Fõleg, hogy kb annyiban különböznek, hogy pedálfordulatszám mérés... Lényegében.. ^^
Mellesleg, ha nem akarsz egy jó órára kiadni 20-25ezret, akkor szerintem vegyél külön egy pulzusmérõ karórát (Polar, használtan is kapsz jót ~5-10 ezer között is akár) és egy Cateye kilométer órát.
Ezt a 22ezret a Polar CS100N simán megéri. Nem is 1 ismerõsöm használta régen, de lehet még most is, csak régen beszéltem velük. Nem volt bajuk vele, hogy szarul mér, vagy lefagy, stb.