Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Sebességmérõk

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
1986 hozzászólás a témában

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

vastag kábeles Cateye Velo 8 (kerékpárral egy idõs) sebességmérõ a héten TELJESEN megadta magát
az óra maga jó, elem mûködik
az elmúlt 1 évben kontakthibás volt - hol mûködött, hol nem
ha nem mûködött picit egykerékre emeltem, majd a visszahuppanástól újra volt kontakt
a küllõkön lévõ mágnes vonz, kulcscsomót is majdnem megtartja, merõleges a villán lévõ érzékelõvel
érzékelõ tiszta, pormentes
szóval nem tudom, mi van
most már abszolút nem érzékel semmit, csak az idõt mutatja standby üzemmódban
érdemes sz.rozni az esetleges vezetékszakadással ill. egyéb dolgokkal?
vagy új óra, új bekötés?

Vékony kötegelõvel húzasd oda a dokkoló egységhez valószínûleg ott a kontakt hiba, régi Cateye az országútimon így mûködik hibátlanul.

vwegipeti

vwegipeti

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Sziasztok!

Most vettem egy VDO x3dw km órát.A problémám a következõ:

A pedálfordulatszámmérõ úgy 15 perc tekerés után elfelejt mérni.

Az órát kivéve majd visszatéve a dokkolóegységbe újra mûködésbe áll.Ez mi lehet?
Megköszönöm a segítséget!

mobiltel75

mobiltel75

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
vastag kábeles Cateye Velo 8 (kerékpárral egy idõs) sebességmérõ a héten TELJESEN megadta magát
az óra maga jó, elem mûködik
az elmúlt 1 évben kontakthibás volt - hol mûködött, hol nem
ha nem mûködött picit egykerékre emeltem, majd a visszahuppanástól újra volt kontakt
a küllõkön lévõ mágnes vonz, kulcscsomót is majdnem megtartja, merõleges a villán lévõ érzékelõvel
érzékelõ tiszta, pormentes
szóval nem tudom, mi van
most már abszolút nem érzékel semmit, csak az idõt mutatja standby üzemmódban
érdemes sz.rozni az esetleges vezetékszakadással ill. egyéb dolgokkal?
vagy új óra, új bekötés?

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
Az remek,akkor a következõ kérdés az lenne,hogy az echowell-hez lehet e külön szettet kapni?Mivel én nem találtam,a kellys-hez viszont igen,ami 4000E ft.Csak azért,mert így azt választom,amelyikhez olcsóbb a 2. szett!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Bocs elnéztem a 2. szettre vonatkozó kérdést , korán van no.:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Mindig benne van.

nem tom Z., nekem már volt a kezemben vagy 20 féle km óra (oroginál) de még egyiknél sem találkoztam olyannal amihez ne utólag kellett volna +venni.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Mindig benne van.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
Sziasztok!
2 óra közül választanél,az echowell w13 és a kellys counter .A kérdésem az lenne,hogy a doboza magában rejti e a 2. kerékpárhoz használható szettet,vagy ezeket minden óránál külön kell e megvenni?

akosm5

akosm5

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás

Gyorskötözõ? Nekem gyárilag azzal van szerelve...

Feltöltött kép

Sajnos nem jó, mert nem tudom hol átfûzni a gyorskötözõt. :-/

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Gyorskötözõ? Nekem gyárilag azzal van szerelve...

Feltöltött kép

akosm5

akosm5

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás
Sziasztok!

Egy kis gondom adódott a sebességmérõmmel... :-) Valójában az azt tartó alap pántjával, ugyanis eltört. Nem tudom, hogy mit lehetne kezdeni vele. Ragasztani érdemes? Ahhoz elég kicsi a pánt keresztmetszete. Nem sok ötletem van, hogy mit lehetne csinálni vele?
Valakinek volt már ilyen? Az az igazság, hogy csak ezért nem nagyon szeretnék venni egy másik kilométerórát.
Elõre is köszönöm a segítséget!

Tyler Durden

Tyler Durden

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Apróban most jó áron kínálnak VDO X3DW típusú kilóméterórát. Van vkinek tapasztalata ezzel az órával?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
garmin fit :) a connectet hasznalja... ami nagy elony.

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás

hellosztok!
Valaki nem tud egy jó androidos szoftvert amivel tudnám rögzíteni az adatokat? Ez alatt magasság, idõtartam, távolság. Meg egyebeket tartalmazna, mert amit én találtam az szinte semmi.
Jó lenne ha vki tudna mondani mert jó az eddigi VDO mérõm de telóra akadna egy jó progi az még jobb lenne.

endomondo,mapmyride

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Sziasztok! VDO MC 1.0 órát mennyire érdemes megvenni vezetékes ,akár vezeték nélküli változatban?

vezetékes q. jó, drótnélkülit viszont messzire kerülni
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

PaulvanDyk

PaulvanDyk

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
hellosztok!
Valaki nem tud egy jó androidos szoftvert amivel tudnám rögzíteni az adatokat? Ez alatt magasság, idõtartam, távolság. Meg egyebeket tartalmazna, mert amit én találtam az szinte semmi.
Jó lenne ha vki tudna mondani mert jó az eddigi VDO mérõm de telóra akadna egy jó progi az még jobb lenne.

salieri81

salieri81

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
Sziasztok! VDO MC 1.0 órát mennyire érdemes megvenni vezetékes ,akár vezeték nélküli változatban?

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Ez is volt vagy 15 lepedõ,ami azért szintén nem kevés.Lehet rakok fel másik mágnest,bár nem biztos,h'ezzel megoldódik.Akkor ezek szerint még sokáig is bírta!:-)
Ez alatt a kb 3 év alatt kb. 2ször volt,h'eltûnt róla minden.1ik alkalom tavaly Trans Hungéria reggelén Verõcén kempingben.Hûvös és nyirkos reggel volt. Olyankor el is vesztek az adatok...
Magellan-os

BluElefantino

BluElefantino

törzsvendég

• fórumtag
  • 364 hozzászólás
A másik topikban írtam hogy kacsingatok a CicloSport órák felé..........hát vákuják még ha vészék ilyét! :) :) :)

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Nekem is meghalt, gariba cserélték, ez még mûködik. Minden bezavarja (wifi, led lámpa stb), a pulzusmérés bizonytalan, a magasság pontatlan. Néha fogja magát nem kapcsol ki, lemerül. a mágnese is egy katasztrófa. Gagyi, nem veszek többet ilyet.

Üdv!Van egy Ciclosport CM4.4 órám,ami magasság és pulzusmérõs is.Kb.3 éve vettem.A problémám az,h'tavaly õsz óta nem mindig méri a sebességet,de ha méri is 4-5km/h-s sebességnél nem mér.Elemeket cseréltem jeladóban és órában is.Lehet,h'ennyit bírt?
Tapasztalata vkinek?