Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Sebességmérõk

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
1986 replies to this topic

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Sajnos tényleg nincsenek a csúcson, nekem is volt kettõ ráadásul az eyik csúcsmodell, de most már nem kockáztatnám velük a pénzem.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Üdv!Van egy Ciclosport CM4.4 órám,ami magasság és pulzusmérõs is.Kb.3 éve vettem.A problémám az,h'tavaly õsz óta nem mindig méri a sebességet,de ha méri is 4-5km/h-s sebességnél nem mér.Elemeket cseréltem jeladóban és órában is.Lehet,h'ennyit bírt?
Tapasztalata vkinek?
Magellan-os

BluElefantino

BluElefantino

törzsvendég

• fórumtag
  • 364 posts
Gratula a VDO órához, majd jövõre én is veszek a mostaninál jobbat!

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts
Jó kis kütyü, sok kilométert bele!!!!!!

Ridley Noah Fast 

viktor130

viktor130

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Megérkezett a várva várt VDO MC 2.0 WL :) Pár beállítás és rakom is fel a bringára.
Feltöltött kép

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Nem tudod véletlen mennyi hozzá egy pulzus mérõ öv? Ehez a szériához nem találtam a kiegészítõk közöt sehol sem. Lehet, hogy csak figyelmetlen vagyok?

Sajnos nem, de a forgalmaz biztos válaszol, ha írsz neki. »» boneshaker ««

A sebesség mindent megold.

viktor130

viktor130

újonc

• fórumtag
  • 6 posts

VDO MC 2.0 WL computer teszt

Nem tudod véletlen mennyi hozzá egy pulzus mérõ öv? Ehez a szériához nem találtam a kiegészítõk közöt sehol sem. Lehet, hogy csak figyelmetlen vagyok?

viktor130

viktor130

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Köszi :D Elég jó kis órának tûnik, speed-wayen 23 ért láttam, lehet még a héten rendelek belõle :) Ha lesz róla tapasztalatom, megírom, bár itt a környéken nincs nagyon hegy, de a többi funkció lényegesebb :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Köszi, majd figyelem a cikket. Magasságmérést am is csak kíváncsiságból figyelném, remélem a többi funkció ( sebesség, pulzus, pedálfordulat már jó lesz)

VDO MC 2.0 WL computer teszt

A sebesség mindent megold.

cobranco

cobranco

vendég

• fórumtag
  • 556 posts
Ezt ismeri valaki:

http://www.biker.hu/...erekparkomputer

Vajon emelkedési %-ot mutat-e?

Túráim,videók itt: http://cobranco.hu

dhcodoki

dhcodoki

vendég

• fórumtag
  • 51 posts
viszont a diagram továbbra is gyanús...

dhcodoki

dhcodoki

vendég

• fórumtag
  • 51 posts
Erre meg van a válasz.. 100méteren 10 méter emelkedés.. szögfüggvénnyel számolva tényleg 6 fok. :)

dhcodoki

dhcodoki

vendég

• fórumtag
  • 51 posts
Egy másik kérdés.. az alábbi diagramon barnával van jelölve a magasság.. Ha ezt a grafikont összehasonlítjuk a pirossal bekarikázott táblázattal, akkor reális lehet a táblázat eredménye??? Értem ezalatt, hogy a grafikon nagy része szinte emelkedõ, és lejtõ.. a táblázat ennek ellenére 49% vízszintet ír!!! Hogy van ez???

Feltöltött kép

dhcodoki

dhcodoki

vendég

• fórumtag
  • 51 posts
Sziasztok!

Tudjátok, hogy hogy számolják ki az emelkedõ/lejtõ meredekségét?? Az órám egy emelkedõnél 6fokot és 10% mutatott, mikor is elkezdtem gondolkodni, hogy is van ez.. ezek szerint a 60fok a 100%??? És akkor van pl:110%-os emelkedõ is??

viktor130

viktor130

újonc

• fórumtag
  • 6 posts

Én is pont ezt néztem ki, a Revomag-on nemsokára lesz róla teszt-beszámoló, addig elöljáróban annyit tudok mondani, amit a tesztelõtõl hallottam: a síkon mért összes szinten kívül minden rendben mûködött. (Az összes szintet hegyen már jól számolta, csak síkon nem, de az nem is érdekes.) De egyelõre én is csak ennyit hallottam róla, én is várom a beszámolót.

Köszi, majd figyelem a cikket. Magasságmérést am is csak kíváncsiságból figyelném, remélem a többi funkció ( sebesség, pulzus, pedálfordulat már jó lesz)

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 posts

Sziasztok. Véleményeteket kérném a VDO MC 2.0 WL-el kapcsolatban. Maratonokra használnám, ezelõtt egy sima sebességmérõm volt ami az a alap dolgokat tudta, de elromlott.

Én is pont ezt néztem ki, a Revomag-on nemsokára lesz róla teszt-beszámoló, addig elöljáróban annyit tudok mondani, amit a tesztelõtõl hallottam: a síkon mért összes szinten kívül minden rendben mûködött. (Az összes szintet hegyen már jól számolta, csak síkon nem, de az nem is érdekes.) De egyelõre én is csak ennyit hallottam róla, én is várom a beszámolót.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Tud-e valaki ajánlani valami normálisabbat,olyan max 30 rúgó körül,magasságméröset,de lehetöleg ne ugráljon fel-le ,mint a veszett egér...

VDO MC 1.0+, Cateye AT 200W...ezekhez mit szoltok?

Soha nem vennék drótnélküli órát, annyi rosszat olvasni róluk. Én most ezt venném, nagyon jó áron van: MC 1.0 mit Hhenmesser

ennyiért ingyen van. kiváló cucc, én 2005 óta használom, egyetlen hibája a vékony vezeték, szal érdemes hozzá rendelni egy pót konzolt (amúgy is ha egynél több bringád van (2-bringát, kerékméretet helybõl tud) ) bár ha ésszel rakja föl az ember akkor azzal se lehet gond.

a drótnélküli változata (a +os) (legalábbis a 2007 utáni darabok) viszont konkrétan szar.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
sigma 2209 kifogastalanul mukodik minden korulmeny kozott, tenyleg nem lehet ra egy rossz szavam se.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,688 posts
Soha nem vennék drótnélküli órát, annyi rosszat olvasni róluk. Én most ezt venném, nagyon jó áron van: MC 1.0 mit Hhenmesser
Marci

cobranco

cobranco

vendég

• fórumtag
  • 556 posts
A Ciclosport 4.4a kmórám ma reggelre végkép beadta a kulcsot/amugy is hulladék volt/,a magasságmérõ,a %,a hõmérséklet funkció meg se nyekken,pedig új az elem,a sebességmérõ funkciói viszont müködnek.Fogggalmam sincs mi lehet...mindenesetre viszem vissza.

A magasságmérõ funkciója miatt vettem,de az emelkedési szög funkcióját gyakorlatilag nem lehetett használni,mert 1mp alatt képes volt 3 féle %-t is mutatni,ráadásul jó nagy eltéréssel.

Tud-e valaki ajánlani valami normálisabbat,olyan max 30 rúgó körül,magasságméröset,de lehetöleg ne ugráljon fel-le ,mint a veszett egér...

VDO MC 1.0+, Cateye AT 200W...ezekhez mit szoltok?

Túráim,videók itt: http://cobranco.hu