Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Sebességmérõk

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
1986 hozzászólás a témában

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás
Még egy lehetõség: veszel egy okostelefont. Azért mondom, mert pár hete én is hasonló cipõben jártam, gondolkodtam, az új bringámra mit vegyek: kb. 20 ezerért Cateye strada, vezeték nélküli, de csak alap funkciókkal? Megér nekem ennyit? Vagy valami alap vezetékeset 4-5 ezerért, amilyen a régi bringámon is van? Aztán vettem egy iPhone 3GS-t használtan 28 ezerért (hardverapro.hu), és nagyon boldog vagyok vele. :) Strava-t és endomondo-t töltöttem le rá, mostanában a stravat használom. Kapásból feltölti netre az adatokat, térképpel, szint-, sebesség- és teljesítménygörbével stb.

cashpoint

cashpoint

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Köszi a segítséget!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
-- Bikemarket.hu -- Ciclosport CM 4.2 vezetkmentes km.ra

Nekem ilyen van a fixin, semmi bajom nincs vele, mellpánt álló helyzetben bezavarja, de menet közben már nincs vele baj.

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás
Cateye wireless van nekem is. Tökéletesen mér három éve, vegyél nyugodtan. :)

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 hozzászólás

10K körül tudtok ajánlani vezeték nélküli órát? Vagy ennyiért inkább ne akarjak wirelesst?

Én ilyet vettem anno: VDO X1DW digitálisan kódolt jellel | Kiegészítõk | Computer
Egyszer sem tévesztett vmi 3000km alatt, elemet már kellett benne cserélni. Szerintem semmiképp ne végy drótosat, azzal csak a baj van. :)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.325 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

10K körül tudtok ajánlani vezeték nélküli órát? Vagy ennyiért inkább ne akarjak wirelesst?

Csak ha nagyon szeretnéd végigszenvedni a szamárlétrát. :) Ennyiért egy jobb drótos CatEye a tuti.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
ha muszáj, akkor cateye van nem sokkal 10 fölött (velo wireless)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.688 hozzászólás
Egyáltalán ne akarj wireless-t. :)
Marci

cashpoint

cashpoint

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
a legjobb az lesz, ha többet semmilyen kérdést nem teszek föl :) A múltkor is sok hsz érkezett a cipõs témára, ami végül tökéletesen alakult, most hasonlóan. Szerencsére van annyi eszem, hogy inkább itteni meg relevánsabb helyek véleményei alapján döntök, és nem TB alapján.

Az óra kérdés meg majd eldõl. Remélhetõleg hasonlóan nagy befürdéssel, mint a Chain cipõ.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

A Trek Incite 11 funkciósra gondolsz, amit a Trek.hu-n szereztél? : ) Nem tûnik rossznak, bevallom, hasznosnak tartanék egy pedálfordulat-mérõt is, hogy szörnyülködjek. : ) Köszönet a segítséget.

Igen, bocsi lefelejtettem a linket! :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
utóbbi 4 hónapban 6 garis cserés km óra volt a kezemben, mind drótnélküli. spec engem amúgy sem zavar a madzag.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Minden eggyes szervizelésnél csak a baszakodás van a madzaggal,meg ahogy elöttem is írták,kõkorszaki meg ocsmány.

bámelyiket is felteszed, onnatól kezdve mit számít, hogy milyen, ha mûködik?

GT-Atee

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

-ronda a mazzag
-beakad, elszakad...

az, hogy ronda azért nem túl komoly érv, elvégre nem a kislányok vagyunk, meg a kerékpárnak amúgy is van egy erõteljes gép jellege

de a szakadás is olyan, hogy ritkább lehet mint a jelvesztés vagy a jeladó merülése

mondjuk nekem tényleg mindegy, nem akarok senkit sem gyõzködni, csak nem értem a madzagos totális elutasítását :)

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 hozzászólás

-ronda a mazzag
-beakad, elszakad...

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

A családban van vagy 10,ebbõl csak nekem 3 bringámon vezeték nélküli és már soha nem kéne vezetékes,persze mind minõségi,nem áruházi hulladék.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
A családban van vagy 10,ebbõl csak nekem 3 bringámon vezeték nélküli és már soha nem kéne vezetékes,persze mind minõségi,nem áruházi hulladék.
GT-Atee

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 hozzászólás

Ha keresed a bajt, csak akkor vegyél drótnélkülit. Annyi hibást, romlottat láttam, olvastam már, hogy ingyen sem kéne.
Pedálfordulat nélkül is tök boldogan tekerhetsz.

Annyi a titka, h nem a legolcsóbbat kell megvenni, és utána fikázni. Enyémmel sosem volt bajom, maximum elem csere. VDO... Asszonynak drótosa van, már 2x kellett összeforrasztanom a drótot, mert elszakadt. Most fikázzam a drótost, mert csak a baj van vele?

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.688 hozzászólás
Ha keresed a bajt, csak akkor vegyél drótnélkülit. Annyi hibást, romlottat láttam, olvastam már, hogy ingyen sem kéne.
Pedálfordulat nélkül is tök boldogan tekerhetsz.
Marci

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
A Trek Incite 11 funkciósra gondolsz, amit a Trek.hu-n szereztél? : ) Nem tûnik rossznak, bevallom, hasznosnak tartanék egy pedálfordulat-mérõt is, hogy szörnyülködjek. : ) Köszönet a segítséget.