merevvillához tervezett vázhoz a teló párosítása tudtommal túlterhelheti a fejcsövet
És miért? Ha a beépítési magasság hasonló, akkor elképzelésem sincs, hogy hogyan.
merevvillához tervezett vázhoz a teló párosítása tudtommal túlterhelheti a fejcsövet
A merev villás kérdésem továbbra is fennáll: érdemes titán villát venni, avagy karbon villa, avagy mindkettõ fos és legyen valami teló a vázban?
acélvázban acélvilla kombó megvan a háztartásban, köszöni szépen, sok éve elvan a crmo váz a p2-es villával, szerintem sosem fognak eltörni.
Viszont a titán villánál ha nem is a törés miatt, de pl a rugalmasság miatt mennyire számít bele az irányíthatóságba, komfortba a titán alapanyag. olvastam olyan véleményeket, hogy karbon villával határozottan jobb lett az irányíthatósága a bringának.
Ha egyszer összeállna a gép, fõként terepen használnám, ha annyival rosszabb - nekem vagy a váznak merev villával, akkor lemondok róla.
Nekem IBS titán vázam volt, az is orosz titánból készült. De sajnos elrepedt....Szerintem az én hibám is, merev villával nyúztam évekig terepen. 5 évet bírt. A kínaitól én is félnék, arra biztosan nem adnék pénzt.
Amúgy, ami titán, az nagyrészt orosz anyag. A NASA is orosz titánt vásárol, mivel nekik van a legtöbb a világon. Most volt egy film, hogy a kémrepülõikhez használt titán is az oroszoktól jött - amikkel aztán õket figyelték meg.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Nekem van néhány darab ha még keresel.Titán imbusz csavarokat nem tudjátok,h hol lehet venni a legolcsóbban?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]