Az.
És lesz, aki meg is veszi !
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
RAUH-Welt
B E G R I F F
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Az alsócsõ repedt el alul, kb. 10 centire a fejcsõtõl.Hol tört el? Úgy tudom azoknak a nyeregvázcsõ-támvilla csatlakozás volt a gyenge pontjuk. Milyen irányban nem kellene elfogultnak lennem? Sajnos van egy hibám, szeretem a tartós és megbízható dolgokat.
Egyszerû a válasz: milyen kedvem van. A merevvel DH- ni nem fogok. Majdnem ugyanott elmegy mint softail,csak az érzés más. Ha az eredeti horgasz-zsolti kérdésére visszatérve,azért írtam hogy válassza a telót mert csak egy bringája lesz. Univerzálisabban tudja használni.
Hol tört el? Úgy tudom azoknak a nyeregvázcsõ-támvilla csatlakozás volt a gyenge pontjuk. Milyen irányban nem kellene elfogultnak lennem? Sajnos van egy hibám, szeretem a tartós és megbízható dolgokat.Az IBS szerinted nem jó. O.k. De azért kb. 5 évig bírta a merev villás gyilkolást. Bár fent tartom a véleményem, hogy telóval bírta volna sokáig. Haver Corratec titán váza 1 évig bírta. (merev villával) Az szerinted miért nem volt jó ? Azzal mi a baj ??? Szerintem mondhatok bármit, elfogult lesz a véleményed.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
És mi szerint választasz a gép közül, mikor bringára ülsz ? Mikor merev és mikor softail ?
És mi szerint választasz a gép közül, mikor bringára ülsz ? Mikor merev és mikor softail ? Az országútit nyilván értjük.Ezek szerint a merev váznak villával még van egy-két éve,a softail meg tovább bírja!:confused:
Szerintem nyugodtan vedd meg a titán vázat (fõleg ha van rá garancia),nem fogsz csalódni.
Minden vázamat (3db) és Ti alkatrészeket használtan vettem,(megszûnt a gyártás 2006 ban)
Tökéletesen mûködnek a vázak,a villák és a kiegészítõk. (Ja és napi használatban "gyilkolom" mindegyiket)