Jelentkezz be Regisztrálj
Titán bringák, vázak, alkatrészek, egyebek
Írta 2010. november 25. - 21:59
Írta 2010. november 25. - 21:52
Írta 2010. november 20. - 09:47
A softail vázakon az a lemez vízszintes, szóval semmit sem merevít.Lehet, hogy azzal a brutál láncvillával a merevséget akarták növelni ? Érdekes, hogy még senki sem licitált rá. Igaz, 1000$-ról indulna.
Hei HeiEmlékeim szerint volt régebben is Kona titán váz. Kb. 1995-96 körül emlékszem, hogy még a Kis János Altábornagy utcai boltban lógott.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2010. november 20. - 01:09
Úgy vélem, a titánban pont a rugalmasságát próbálják felhasználni, hogy kellemesen tompítsa a rezgéseket. Nem hiszem, hogy aki titán vázat, villát, kormányt, nyeregcsövet vásárol, az a merevséget kérné számon benne.
De a legmerevebb titán biztosan sokkal hajtás-hatékonyabb lehet a legrugalmasabb alunál, így is gondolkozhatunk. Csak ez már nagyon elméleti filozófia felé viszi el a dolgokat.
Írta 2010. november 19. - 22:00
Zoltán !
Kérlek, mond el Te, mivel másabb titán vázon tekerni ! Tudod, hogy én nem vagyok olyan okos, mint Te.
Köszönöm,
Emese
Hogy "mivel másabb" titán vázon tekerni? Neked van tapasztalatod, Te tudod.
S hogy tanulj a hibából: A gondom azzal volt, hogy általánosítottál. A hajtáshatékonysággal kapcsolatos kérdésre adandó válasz pedig SZERINTEM attól is függ, melyik titán vázat hasonlítod melyik másik acél/alu/karbon/bambusz/etc. vázhoz. A titán vázak sem egyformák, van merevebb, van rugalmasabb. Van, amelyik biztosan verne pár alu vázat. Láthatóan szerinted azonban mind egyformán "szar" hajtáshatékonyság szempontjából.
Mindettõl függetlenül, nem kell mindent véresen komolyan venni.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2010. november 19. - 20:19
Lehet, hogy azzal a brutál láncvillával a merevséget akarták növelni ?
Emlékeim szerint volt régebben is Kona titán váz. Kb. 1995-96 körül emlékszem, hogy még a Kis János Altábornagy utcai boltban lógott.
mármint régebben volt kona titán váz
volt még 2000 ben is, king kahuna és a score (vázilag nyilván csak a matricában térnek el)
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. november 19. - 20:10
puszil:Emese
Lehet, hogy azzal a brutál láncvillával a merevséget akarták növelni ? Érdekes, hogy még senki sem licitált rá. Igaz, 1000$-ról indulna.
Emlékeim szerint volt régebben is Kona titán váz. Kb. 1995-96 körül emlékszem, hogy még a Kis János Altábornagy utcai boltban lógott.
Írta 2010. november 19. - 19:46
Nagyon brutál a láncvilla becsatlakozás azon a Konán.
Írta 2010. november 19. - 19:20
köszönjük, emese!
Zoltán !
Kérlek, mond el Te, mivel másabb titán vázon tekerni ! Tudod, hogy én nem vagyok olyan okos, mint Te.
Köszönöm,
Emese
Írta 2010. november 18. - 20:52
UNIQUE ! Titanium Kona King Kahuna Ti 16" MTB Frame ! - eBay (item 260694452598 end time Nov-24-10 18:00:24 PST)
Írta 2010. november 12. - 12:12
Írta 2010. november 12. - 08:55
gondolom titán váz és titán váz közt is van különbségSzar. Hajlik, mint a nád. Nekem állandóan állítgatni kellett az elsõ váltóm, mert a lánc súrolta a lemezeket. Az alu vázon ez megszûnt.
De talán kicsit jobban elnyeli a rezgéseket, mint a többi váz.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. november 12. - 04:33
De talán kicsit jobban elnyeli a rezgéseket, mint a többi váz.
Írta 2010. november 11. - 19:56
Köszi!
Írta 2010. november 08. - 09:28
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. november 08. - 08:17
Én is itt a régi BB oldalon néztem a gépét, bár nincsenek túl jó képek róla...
Dante eltörte az "új" Giantját? Az hogy sikerült?
Elrepedt neki a felsõ- és nyeregvázcsõ csatlakozásánál...
Írta 2010. november 08. - 00:51
Azt nem tudod véletlenül, hogy neki hol tört el a titán váza, hegesztésnél vagy csõnél?
Ja és ha megkérdezhetema nycsõ mennyibe fájt?
20 pénz volt kereken, ha jóé emlékszem kb. 5 éve vettem.
Írta 2010. november 07. - 22:35
Oli alatt minden törik, csak idõ kérdése. Tudomásom szerint 4db Truvativ Stylo is lecsoffadt alatta, most eltört az XT hajtókarja, tört tán Eggbeatert is.
Ott a Dénes, alatta a Kona vázak törtek sorozatban, vagy említhetném Dantét, õ igencsak el van átközva. Fullyban kétszer tört Roox nyeregcsövet, most eltört az Anthem-X-e, az általa lecsoffasztott alkatrészek listája kb. végtelen.
Aztán lehet hogy csak erõsek.
Ezt nézd, itt van Oli titángépe: BB_index_tablas
Én is itt a régi BB oldalon néztem a gépét, bár nincsenek túl jó képek róla...
Dante eltörte az "új" Giantját? Az hogy sikerült?
Én idén 3 váltófület és 2 külõt törtem el/ki-utóbbik maguktól pattantak el- ezek a Kona/On-one fülek meg nem az igaziak:-))